Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :250

Χρήση υπολογιστή :Gaming (Dota 2 και ότι άλλο τραβάει στα κυβικά του)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?όχι έχουμε μία http://www.e-shop.gr/tv-philips-22pft4000-12-22-led-full-hd-p-PER.157811

Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?όχι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .όχι

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Το σύστημα είναι της υπογραφής μου. Το μόνο παιχνίδι που με καίει να παίξω είναι το PUBG λεφτά για καινούργιο σύστημα δέν παίζουν και μάλλον θα αργήσει πολύ. Οπότε σκέφτηκα αναγκαστικά να κάνω OC τον επεξεργαστή και να πάρω μία καλύτερη κάρτα γραφικών. Δέν με ενδιαφέρουν τα FPS απλά το παιχνίδι να παίζει smooth χωρίς κολλήματα. Πόσο Ghz πιστεύετε ότι είναι καλά και με ποιά κάρτα νέας γενιάς θα έχω το λιγότερο bottleneck?

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

Επειδή οι υπογραφές στο κινητό μου δεν φαίνονται για κάποιο λόγο αν θες κάνε ένα εντιτ και βάλε τα σπεκς

CPU:i5 750 // MB:As rock P55 extreme // RAM: 8gb G.Skill DDR3-1600 // gpu: GTX 650Ti Boost // PSU: Coolermaster G650M // CPU COOLER: ARCTIC FREEZER 7 Pro Rev, 2 // SSD: 850 evo 250gb // CASE: CM K-380

Δημοσ.

Φαντάζομαι με το budget που λες οι πιο πολλοί θα σου προτείνουν την 1050ti, εγώ με αυτή και i5 4440 δεν έχω σταθερά fps οπότε φαντάζομαι και δεν θα είσαι ευχαριστημένος και θα πρέπει να αλλάξεις και cpu, ίσως πουλωντας τον δικό σου θα ανεβάσεις το budget για κάποιον καινούργιο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

Φαντάζομαι με το budget που λες οι πιο πολλοί θα σου προτείνουν την 1050ti, εγώ με αυτή και i5 4440 δεν έχω σταθερά fps οπότε φαντάζομαι και δεν θα είσαι ευχαριστημένος και θα πρέπει να αλλάξεις και cpu, ίσως πουλωντας τον δικό σου θα ανεβάσεις το budget για κάποιον καινούργιο 

Δέν νομίζω να με συμφέρει. Αμα πουλήσω την CPU πρέπει να πουλήσω και motherboard και ram και με λίγα λόγια βασική αναβάθμιση. Δέν πρόκειται να δώσει κανείς αρκετά λεφτά έτσι ώστε να πάρω εγώ σετάκι καινούργιο και να μου μείνουν και για κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

με 250 θα σου πρότεινα να αλλάξεις μόνο την κάρτα γραφικών και αν δεν έχεις πρόβλημα με το να αγοράσεις κάτι μεταχειρισμένο μπορείς να βρεις εδώ και gtx 1060 σαφώς καλύτερη από τη 1050ti ή να πας σε r9 290x /  rx 470, 480 / gtx 970 / gtx 780ti και θα είσαι άρχοντας έτσι. δε χρειάζεται να κάνεις καμιά άλλη αλλαγή 

Δημοσ.

Κοίτα το όσο ψηλά μπορείς είναι σχετικό. Αμα καταφέρω και τον φτάσω 3,8-4 πιστεύω ότι θα είμαι καλά αλλά σου λέω να το κάνω να πάρω μία 1050 και να παίζω σάν άνθρωπος μήν είναι 60% μπουκάλι αλλιώς να μήν μπώ κάν στον κόπο και δώσω τα λεφτά και μετά να μου μείνει η κάρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προτείνω και γω κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει, αν υποθέσω ότι δώσεις το σετ σου, ραμ μητρική cpu gpu κάνα 150ευρω μπορείς να πάρεις, 1050ti ryzen 1200 8 ram και μητρική με με περίπου 430 ευρώ 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, splanis είπε

Να προτείνω και γω κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει, αν υποθέσω ότι δώσεις το σετ σου, ραμ μητρική cpu gpu κάνα 150ευρω μπορείς να πάρεις, 1050ti ryzen 1200 8 ram και μητρική με με περίπου 430 ευρώ 

Βασικά δέν μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό διότι τί να τον κάνω τόν 1200 στα 3,1 4 πυρήνες 4 threads?? 8 ram έχω δηλαδή να πάω σε καινούργια πλατφόρμα και να έιναι στα ίδια κυβικά δέν με πολυψήνει.

Δημοσ.

δες μερικα βιντεακια πως τρεχει το pubg με αυτο το συστημα, ή κοιτάς για καμια μεταχειρα 1060/970 στα ιδια λεφτα.

410 βγαινει τελικα το συστημα που σου ειπα στο mustbuy

Δημοσ.
2 ώρες πριν, splanis είπε

@splanis Η δικιά σου περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Μπορεί όπως είπες και στο θέμα σου να φταίει η μητρική (αφού ήδη έχει παρουσιάσει βλάβη με τον ήχο). 

@TS Όσο για την κάρτα γραφικών, GTX1050ti είναι η ιδανική για τον i5 σου. Με την 1060 και παρεμφερείς κάρτες θα έχεις μεγάλο bottleneck.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

@splanis Η δικιά σου περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Μπορεί όπως είπες και στο θέμα σου να φταίει η μητρική (αφού ήδη έχει παρουσιάσει βλάβη με τον ήχο). 

@TS Όσο για την κάρτα γραφικών, GTX1050ti είναι η ιδανική για τον i5 σου. Με την 1060 και παρεμφερείς κάρτες θα έχεις μεγάλο bottleneck.

Οπότε με αυτό το σύστημα OC και μία 1050ti πιστεύεις ότι θα παίζει κανονικά το παιχνίδι?

Επεξ/σία από frapes87
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, frapes87 είπε

Οπότε με αυτό το σύστημα OC και μία 1050ti πιστεύεις ότι θα παίζει κανονικά το παιχνίδι?

Aν τον φτάσεις κοντά στα 4ghz τον i5 ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...