Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεριζω τα παιδια εδω και θετω ενα θεμα το οποιο ειμαι σιγουρος θα μπορεσετε να με βοηθησετε

στηνω ενα pc  εχω ηδη αγορασει motherboard (msi Z270 M5 GAMING)  εναν επεξεργαστη intel i5( 3.8 mhz overclocking )

και φτανω στο αλλο κομματι που ψαχνω εδω και καιρο την καρτα γραφικων μου εχω 2-3 στο μυαλο μου αλλα θελω την γνωμη σας θελω να σηκωνει παιχνιδια βαρια π.χ ( battleflied)

battle grounds  κτλπ λοιπον μια εκτων τριων ειναι η

Gigabyte GeForce GTX1060 3GB 

η δευτερη ειναι η

Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1

η τριτη 

MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB Gaming

σας ακουω προτεινετε καποια αλλη η καποια απο αυτες τις τρεις βοηθηστε ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο σημαντικό δεν μας είπες. τι οθόνη έχεις.

Παρόλα αυτά εγώ ψηφίζω την κουρτίνα 1 (1060)

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.

εχω μια σχετικα παλια οθονη την lg FLATRON αν υπαρξει προβλημα με την οθονη προφανως και θα την αλλαξω αλλα με βασει ποιοτητας και ισχυ καρτας ποια θα ηταν καλυτερη επιλογη

πιστευεις την πρωτη απο καποια προσωπικη εμπειρια η "γνωμη"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1060 φίλε ανώτερη από την 1050ti !

Βέβαια εξαρτάτε τι games παίζεις, αν παίζεις ελαφριά games όπως LoL, DOTA, CSGO και γενικά games πριν το 2014-2015 σε 1080p/60fps/high-ultra και δεν σε ενδιαφέρουν τα νεότερα ΑΑΑ games βάλε την φθηνότερη καλύτερη 1050ti και είσαι κομπλέ και γλυτώνεις τα 70-100 ευρώ διαφορά για νέα οθόνη η  σουβλάκια  :P 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
Στις 1/18/2018 στις 5:54 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

1060 φίλε ανώτερη από την 1050ti !

Βέβαια εξαρτάτε τι games παίζεις, αν παίζεις ελαφριά games όπως LoL, DOTA, CSGO και γενικά games πριν το 2014-2015 σε 1080p/60fps/high-ultra και δεν σε ενδιαφέρουν τα νεότερα ΑΑΑ games βάλε την φθηνότερη καλύτερη 1050ti και είσαι κομπλέ και γλυτώνεις τα 70-100 ευρώ διαφορά για νέα οθόνη η  σουβλάκια  :P 

εννοειται πως την θελω για παιχνιδια που κυκλοφορουν τωρα και θα κυκλοφορησουν αν ενδιαφερομουν μονο για το lol kai dota ;p θα το αφηνα οπως εχει το πσ

εμενα με ενδιαφερει να παρω μια καρτα 1060  στην προκειμενει περιπτωση αφου την προτεινεται και εσεις και να παιζω παιχνιδια βαρεων γραφικων απλα επειδη για μενα η καρτα γραφικων ειναι ενα μονοπατι που δεν το γνωριζω στραφικα σε εσας για περισσοτερες και ποιο συγκεκριμενες πληροφοριες ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...