Expecto Patronum Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, kostas808 είπε Αφού δεν έχεις τίποτα να κρύψεις βάλε κάμερα σπίτι σου σε σύνδεση με την NSA ακόμα και στο μπάνιο. Τι όχι; Αφού είναι αστυνομία του ιντερνετ πρέπει να είναι σίγουρη για εσένα Μην τον προκαλείς γιατί δεν ξέρεις που θα μπορούσε να είναι διατεθειμένος να βάλει κάμερα...
cpc464 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μου αρέσει που μερικοί λένε ναι μας κατασκοπεύουν αλλά γλιτώνουμε την τρομοκρατία, τι λέτε ωρε?, πρώτα απο όλα οι τρομοκράτες και τα αλλαχού ακμπάρια δικό τους δημιούργημα είναι, όταν πήγαν να κλέψουν τα πετρέλαια του ιράκ, εεε συγνώμη να μας σώσουν απο τα όπλα του Σαντάμ ήθελα να πώ (ο οποίος παρεπιμπτώντος στον πόλεμο Ιραν-Ιρακ ήταν φίλος τους και σύμμαχος),έδειραν-φυλάκισαν-απέλυσαν χιλιάδες Ιρακινούς, πολλοί απο αυτόυς είχαν στρατιωτική εμπειρία και έφτιαξαν την υποδομή του ISIS. Τον Μπίν Λάντεν ποιός τον έφτιαξε? Να σας πώ και ένα αστείο, κάποτε οι αμερικάνοι επι προεδρίας Ρήγκαν έκατσαν να φτιάξουν ορισμό για την τρομοκρατία, δέν τα κατάφεραν, καθένας απο τους ορισμούς που έδιναν παρέπεμπε σε μία πράξη που είχαν κάνει στην ιστορία τους. 3 1
Expecto Patronum Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Μου αρέσει που μερικοί λένε ναι μας κατασκοπεύουν αλλά γλιτώνουμε την τρομοκρατία, τι λέτε ωρε?, πρώτα απο όλα οι τρομοκράτες και τα αλλαχού ακμπάρια δικό τους δημιούργημα είναι, όταν πήγαν να κλέψουν τα πετρέλαια του ιράκ, εεε συγνώμη να μας σώσουν απο τα όπλα του Σαντάμ ήθελα να πώ (ο οποίος παρεπιμπτώντος στον πόλεμο Ιραν-Ιρακ ήταν φίλος τους και σύμμαχος),έδειραν-φυλάκισαν-απέλυσαν χιλιάδες Ιρακινούς, πολλοί απο αυτόυς είχαν στρατιωτική εμπειρία και έφτιαξαν την υποδομή του ISIS. Τον Μπίν Λάντεν ποιός τον έφτιαξε? Να σας πώ και ένα αστείο, κάποτε οι αμερικάνοι επι προεδρίας Ρήγκαν έκατσαν να φτιάξουν ορισμό για την τρομοκρατία, δέν τα κατάφεραν, καθένας απο τους ορισμούς που έδιναν παρέπεμπε σε μία πράξη που είχαν κάνει στην ιστορία τους. Ευτυχώς και ένας λογικός άνθρωπος σκεπτόμενος. 1
jimse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 ουάου.. επιτέλους ξεσηκώθηκε το Ελληνικό ίντερνετ. Θύχτηκαν τα προσωπικά τους δεδομένα. Να φανταστώ οτι όταν σας σταματάει αστυνομία στο δρόμο και ζητάει να σας κάνει έλεγχο τους ρίχνετε μπινελίκη και γκαζώνετε να φύγετε? Ή αμα σας πάει για εξακρίβωση στοιχείων ή έρθει σπίτι σας με ένταλμα τους κλείνετε την πόρτα στα μούτρα? Το μόνο που κρατάω είναι αυτό.. 38 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε "Η μεγαλύτερη αντίρρηση όσων θέτουν θέμα προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου, όπως η οργάνωση ACLU, είναι η δυνατότητα του FBI να αποκτά χωρίς δικαστικό ένταλμα πρόσβαση στα δεδομένα Αμερικανών πολιτών, που έχει συγκεντρώσει η NSA σε υποθέσεις τρομοκρατίας." Στο μπάνιο ίσως να μην βάλω κάμερα.. όχι οτι έχω πρόβλημα αυτοι θα έχουν μεγαλύτερο αλλα δεν θα με πείραζε να μπούνε στο pc μου να δούν τι έχω. Το πολύ πολύ να δούνε οτι έχω πάρε δώσε με επώνυμους πχ Mia khalifa - Lana rhoadew - august ames Καλώς ή κακώς ζούμε σε μία κοινωνία που διεπεται απο νόμους άμα αποφασίσουν να το κάνουν δεν νομίζω οτι θα έχουν πρόβλημα επειδή ο Μήτσος ή ο Μπάμπης απο το ινσομνια έχουν αντίρηση Εδώ παίρνουν σπίτια, καταπατούνται πολύ πιο σημαντικά ανθρώπινα δικαιώματα και δεν άνοιξε ούτε μύτη και γίνατε επαναστάτες επειδή ώ ακουσων άκουσων θα μπορούν να δούνε τί έχω στο pc μου.Όχι αυτό δεν πρόκειτε να τους περάσει. θα ξεσηκωθώ... Ας ανοίξω τώρα άλλη μια μπύρα, τα πατατάκια μου πού είναι?
Expecto Patronum Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, jimse είπε ουάου.. επιτέλους ξεσηκώθηκε το Ελληνικό ίντερνετ. Θύχτηκαν τα προσωπικά τους δεδομένα. Να φανταστώ οτι όταν σας σταματάει αστυνομία στο δρόμο και ζητάει να σας κάνει έλεγχο τους ρίχνετε μπινελίκη και γκαζώνετε να φύγετε? Ή αμα σας πάει για εξακρίβωση στοιχείων ή έρθει σπίτι σας με ένταλμα τους κλείνετε την πόρτα στα μούτρα? Το μόνο που κρατάω είναι αυτό.. Στο μπάνιο ίσως να μην βάλω κάμερα.. όχι οτι έχω πρόβλημα αυτοι θα έχουν μεγαλύτερο αλλα δεν θα με πείραζε να μπούνε στο pc μου να δούν τι έχω. Το πολύ πολύ να δούνε οτι έχω πάρε δώσε με επώνυμους πχ Mia khalifa - Lana rhoadew - august ames Καλώς ή κακώς ζούμε σε μία κοινωνία που διεπεται απο νόμους άμα αποφασίσουν να το κάνουν δεν νομίζω οτι θα έχουν πρόβλημα επειδή ο Μήτσος ή ο Μπάμπης απο το ινσομνια έχουν αντίρηση Εδώ παίρνουν σπίτια, καταπατούνται πολύ πιο σημαντικά ανθρώπινα δικαιώματα και δεν άνοιξε ούτε μύτη και γίνατε επαναστάτες επειδή ώ ακουσων άκουσων θα μπορούν να δούνε τί έχω στο pc μου.Όχι αυτό δεν πρόκειτε να τους περάσει. θα ξεσηκωθώ... Ας ανοίξω τώρα άλλη μια μπύρα, τα πατατάκια μου πού είναι? Χώρια για αυτό που είπε ο Snowden δεν απάντησες σε κάτι που σου είπαν. Αφού δεν έχεις τίποτε να κρύψεις, δώσε τα κλειδιά σπιτιού κτλ, και βάλε κάμερα ώς τα γνωστά τηλεοπτικά σκουπίδια στο σπίτι σου και παντού. Το κάνεις; Άν ναί τότε είσαι συνεπής στις ιδεολογίες και τα πιστεύω σου. Ανοίγω πατατάκια... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum 2
aris1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, jimse είπε με επώνυμους πχ Mia khalifa - Lana rhoadew - august ames Δυνατές! RIP August Ames
cpc464 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Φίλε jimse μάλλον τρολλάρεις, όπως σωστά είπες ο αστυνόμος θέλει ένταλμα για να μπεί στο σπίτι μου, με το έτσι θέλω δέν μπαίνει, για εξακρίβωση στοιχείων με πάει μόνο άν δέν μπορω να αποδείξω ποιος είμαι, το pc μου για να έχει πρόσβαση θέλει ένταλμα, επίσης για να με φυλακίσει πρέπει πρώτα να έχει αποδείξεις για την ενοχή μου καί να με καταδικάσει δικαστήριο, δέν κάνει ότι θέλει, ο αμερικάνος απο την άλλη δέν είναι εκλεγμένος εκπροσωπός μου για να ψηφίζει η βουλή των αντιπροσώπων του να με κατασκοπεύει, τώρα βέβαια εάν εσένα δέν σε πειράζει την ώρα που βλέπεις mia khalifa να σε τραβάει η nsa video δικαίωμά σου. 3 1
stefanos_th Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 τι να πω ? αν ο ταχυδρομος σου ανοιγε τους φακελους + λογαριασμους και τα πακετα για να τα δει πριν στα παραδωσει και σου εκλεινε το ματι , θα ειχες προβλημμα? Αν εβγαζε φωτοτυπιες τους λογαριασμους σου + φωτογραφιες τα πακετα σου για την ασφαλεια του κρατους , θα σε πειραζε ? 1
jimse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, cpc464 είπε Φίλε jimse μάλλον τρολλάρεις, όπως σωστά είπες ο αστυνόμος θέλει ένταλμα για να μπεί στο σπίτι μου, με το έτσι θέλω δέν μπαίνει, για εξακρίβωση στοιχείων με πάει μόνο άν δέν μπορω να αποδείξω ποιος είμαι, το pc μου για να έχει πρόσβαση θέλει ένταλμα, επίσης για να με φυλακίσει πρέπει πρώτα να έχει αποδείξεις για την ενοχή μου καί να με καταδικάσει δικαστήριο, δέν κάνει ότι θέλει, ο αμερικάνος απο την άλλη δέν είναι εκλεγμένος εκπροσωπός μου για να ψηφίζει η βουλή των αντιπροσώπων του να με κατασκοπεύει, τώρα βέβαια εάν εσένα δέν σε πειράζει την ώρα που βλέπεις mia khalifa να σε τραβάει η nsa video δικαίωμά σου. Καταρχήν μην μου το χαλάς . Ενοοείτε πως υπερβάλω αλλα θέλω να δείξω και την άλλη πλευρά. Είναι όπως κάνουν τα κανάλια.. σε ρίχνουν ένα άσχετο θέμα για σηζήτηση και φανατίζεσαι τόσο που δεν ασχολείσε με άλλα ποιο ουσιαστικά
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Και η ιδιωτικότητα αρκετά ουσιαστικό ζήτημα είναι πάντως
cpc464 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, jimse είπε Καταρχήν μην μου το χαλάς . Ενοοείτε πως υπερβάλω αλλα θέλω να δείξω και την άλλη πλευρά. Είναι όπως κάνουν τα κανάλια.. σε ρίχνουν ένα άσχετο θέμα για σηζήτηση και φανατίζεσαι τόσο που δεν ασχολείσε με άλλα ποιο ουσιαστικά Νομίζω πώς η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής είναι απο τα ποιό ουσιαστικά, γιατι ο άλλος μπορεί να λέει πως σε παρακολουθεί για λόγους αντιτρομοκρατίας αλλά τα δεδομένα δέν ξέρεις τί τα κάνει, μήν ξεχνάς πως απο τις παρακολουθήσεις τις NSA είχαν υποκλέψει εμπορικές συνομιλίες με αποτέλεσμα να χάσει η airbus συμβόλαια και να τα πάρει η boeing. 1
Tsakalos! Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Λεει ο αλλος "δεν νε νοιαζει να δουν τι κανω και τι λεω, δε με νοιαζει η ιδιωτικοτητα κτκ" Και λέω εγώ: Βρε Μπουμπουκο, θα ελεγες τα ιδια εαν αυριο εχεις πανω απο το κεφαλι σου εναν πολιτικο σαν τον Ερντογαν πχ? Εχεις ΙΔΕΑ τι γινεται σε σχεδον το 80% των κρατων? ..τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου... 2
nikosgalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, jimse είπε γιατί είστε τόσο κατά? Τί έχετε τόσο το σοβαρο να κρύψετε? Αστυνομία του ιντερνετ είναι.. λογικό να μπορεί να το κάνει. Τις τρομοκρατίες που έχει γλιτώσει όμως δεν άκουσα κανέναν να τις αναφέρει.. μόνο όταν γίνετε κάποια επίθεση μετά τους βρίζουμε που δεν κάνενε τίποτα. Και μήν μου πείτε τις βλακείες περι προσωπικών δεδομένων.. Όταν φτάσεις να χάσεις τη δουλειά σου (ή να απορριφθείς σε μια συνέντευξη), ή όταν φτάσεις να μπεις φυλακή όπως είπε ο φίλος παραπάνω για τον Ερντογαν, γιατί έγραψες ή είπες κάτι στο Ιντερνετ ή απλά αντάλλαξες ένα μηνυμα με κάποιον φίλο σου, τότε θα καταλάβεις. 1
Tsakalos! Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το 80% των κρατων που ανεφερα δεν ειναι τυχαιο νουμερο...Παγκοσμια, εαν δει καποιος τι γινεται, ολοενα και περισσοτερο κυβερνανε ανισσοροποι μισοτρελοι ανθρωποι.. σε δεκαδες χωρες σε σφαζουν για πλακα,.. σε αλλες πας φυλακη και σε ξεχναει η μανα σου... και δεν μιλαμε για μουσουλμανικες χωρες μονο..Αφρικη-Ασια-Νοτια Αμερικη - Πρωην Ρωσσικο μπλοκ και παει λεγοντας,.. οι ελευθεριες εχουν πια σχεδον τελειωσει. Ολοι σε λιγα χρονια θα ζουμε κυριολεκτικα σε μια ψευδαίσθηση ελευθεριας. 3
Expecto Patronum Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Το 80% των κρατων που ανεφερα δεν ειναι τυχαιο νουμερο...Παγκοσμια, εαν δει καποιος τι γινεται, ολοενα και περισσοτερο κυβερνανε ανισσοροποι μισοτρελοι ανθρωποι.. σε δεκαδες χωρες σε σφαζουν για πλακα,.. σε αλλες πας φυλακη και σε ξεχναει η μανα σου... και δεν μιλαμε για μουσουλμανικες χωρες μονο..Αφρικη-Ασια-Νοτια Αμερικη - Πρωην Ρωσσικο μπλοκ και παει λεγοντας,.. οι ελευθεριες εχουν πια σχεδον τελειωσει. Ολοι σε λιγα χρονια θα ζουμε κυριολεκτικα σε μια ψευδαίσθηση ελευθεριας. Όποιοι απαξιώνουν την ελευθερία και το ιδιωτικό απόρρητο θα τα βρούνε μπροστά τους. Πιτσιρικάδες είναι και δικαιολογούνται. Απλά με αυτά που θα δούμε στο άμεσο μέλλον θα είναι αργά μετά πιά για δάκρυα! Ήδη και με το ψηφιακό σύστημα απαξιώνεται ο άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα. Άν μπορούσαμε να δούμε στο μέλλον έστω 10 χρόνια πιό μπροστά με μία απλή ματιά δεν θα γραφόντουσαν τέτοιες αφελείς απόψεις. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα