Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Νταξει εννοειται οτι το ADSL πλεον ειναι νεκρο...γτ συνεχεια γινονται νεες συνδεσεις και λογο ογκου πεφτουν οι υφισταμενες γραμμες...και καλα κανουν αν με ρωτας...Να το γυρισουμε ολοι σε VDSL 30/50 να ειναι ακομα πιο φτηνο.Οπως παλια δηλαδη που εβρισκες με 17-20 ευρο ADSL 24αρι,να βρισκεις 30αρι αλλα standar οχι εως 30. Και να ερθουν μετα οι 100αρες 200αρες κτλπ.Αλλα εδω παραπονιεται τοσος κοσμος που κανει αιτησεις για VDSL οτι δεν του δινουν γτ ειναι φουλ το καφαο και αλλα τετοια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μην έχουν διαθέσιμο ζεύγος χάλκινου καλωδίου από το KV στο σπίτι, όχι ότι είναι γεμάτο το KV. To VoIP που γκρινιάζουμε βοηθάει σε αυτό, αν κάποιος καβατζώνει πάνω από 1 ζεύγος γιατί θέλει extra γραμμές στο σπίτι, τώρα με ένα ζεύγος θα κάνει την δουλειά του...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το VoIP θα γινει υποχρεωτικο σε καποιο συντομο διάστημα?
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το VoIP θα γινει υποχρεωτικο σε καποιο συντομο διάστημα? Ναι απο μεριας οτε ειναι σιγουρο . 13 λεπτά πριν, ThReSh είπε Καλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μην έχουν διαθέσιμο ζεύγος χάλκινου καλωδίου από το KV στο σπίτι, όχι ότι είναι γεμάτο το KV. To VoIP που γκρινιάζουμε βοηθάει σε αυτό, αν κάποιος καβατζώνει πάνω από 1 ζεύγος γιατί θέλει extra γραμμές στο σπίτι, τώρα με ένα ζεύγος θα κάνει την δουλειά του... To voip η μονη μαλακια ειναι οτι αν πεσει το ρευμα και δεν εχεις μικρο ups που σου δεινει ο οτε δεν εχεις και τηλεφωνο ,επισεις αν κατι παθει το ρουτερ παλι δεν εχεις Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Το VoIP θα γινει υποχρεωτικο σε καποιο συντομο διάστημα? Από ότι λένε ο νέος κανονισμός για το Vectoring ορίζει ως υποχρεωτικό το VoIP. Άρα αργά ή γρήγορα όλοι όσοι έχουμε "Fiber" πακέτα (δλδ VDSL από καφάο ανεξαρτήτως ονομαστικού πακέτου), θα γυρίσουμε σε VoIP. 5 minutes ago, darkman said: To voip η μονη μαλακια ειναι οτι αν πεσει το ρευμα και δεν εχεις μικρο ups που σου δεινει ο οτε δεν εχεις και τηλεφωνο ,επισεις αν κατι παθει το ρουτερ παλι δεν εχεις Και με τα ασύρματα τηλέφωνα, πάλι δεν έχεις Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Και με τα ασύρματα τηλέφωνα, πάλι δεν έχεις Eχω ενα σταθερο στην κουζινα στον τοιχο με καλωδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, darkman said: Eχω ενα σταθερο στην κουζινα στον τοιχο με καλωδιο Αν είχαμε FTTH που λεει ο Αλεξανδρος, εκεί με VoIP δεν θα είμασταν αναγκαστικά ή θα πληρώναμε extra χάλκινη γραμμή μόνο για TDM τηλεφωνία? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, darkman είπε Ναι απο μεριας οτε ειναι σιγουρο . To voip η μονη μαλακια ειναι οτι αν πεσει το ρευμα και δεν εχεις μικρο ups που σου δεινει ο οτε δεν εχεις και τηλεφωνο ,επισεις αν κατι παθει το ρουτερ παλι δεν εχεις Την εχει πατησει ο πεθερος με την Cyta οταν δεν εχει ιντερνετ δεν εχει ουτε τηλεφωνο να τους παρει και πανε οι δεκαευρες καρτες συννεφο. Εγω τουλαχιστον με την Wind μπορω να παρω δωρεαν απο ολα τα κινητα στο 8005001212 και να τους κραζω μια ωρα.
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Αν είχαμε FTTH που λεει ο Αλεξανδρος, εκεί με VoIP δεν θα είμασταν αναγκαστικά ή θα πληρώναμε extra χάλκινη γραμμή μόνο για TDM τηλεφωνία? Εχω νομιζω οτι ειμαστε πολυ μακρια απο αυτο εμενα πριν 2 μηνες εσκαψαν την κεντρικη οδο στο χαιδαρι για το vdsl δεν νομιζω στα επομενα χρονια να ερθει κατι εκτος αν καποιος ειναι κωλοφαρδος και εχει περασει απο μπροστα του το vdsl και του κατσει και αυτο
darkman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Την εχει πατησει ο πεθερος με την Cyta οταν δεν εχει ιντερνετ δεν εχει ουτε τηλεφωνο να τους παρει και πανε οι δεκαευρες καρτες συννεφο. Εγω τουλαχιστον με την Wind μπορω να παρω δωρεαν απο ολα τα κινητα στο 8005001212 και να τους κραζω μια ωρα. Και δεν ειναι μονο αυτο το θεμα εμενα στην γιαγια ,της εχω καμερες wifi για να την βλεπουμε τι κανει μην την ψάχνουμε καμια μερα σε καμια γειτονιά το μονο που ξερει ειναι να σηκώνει το τηλεφωνο και να αλλαζει τα καναλια στην tv και αμα γινει κατι με το ρευμα η με το ρουτερ θα χασουμε επαφη εεεε εκει πηγαν και εβαλαν voip τους περνω και τους λεω παιδια δεν θελω voip και μου λενε ολα voip θα γινουν και λεω οκ οταν γινουν τα λεμε καντε το τωρα οπως ειναι γιατι αν γινει κατι με την γιαγια θα εισαστε εσεις υπεύθυνη σε λιγη ωρα το ειχαν αλλαξει .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 21 minutes ago, LLLEFTERIS said: Την εχει πατησει ο πεθερος με την Cyta οταν δεν εχει ιντερνετ δεν εχει ουτε τηλεφωνο να τους παρει και πανε οι δεκαευρες καρτες συννεφο. Εγω τουλαχιστον με την Wind μπορω να παρω δωρεαν απο ολα τα κινητα στο 8005001212 και να τους κραζω μια ωρα. Από την στιγμή που είσαι σε VDSL όμως, θα σε αλλάξουν και σένα σε VoIP αργά ή γρήγορα... 16 minutes ago, darkman said: Εχω νομιζω οτι ειμαστε πολυ μακρια απο αυτο Μακρυά ή κοντά, απλά σκέψου τι θα κάνεις τότε, είναι αναπόφευκτο...
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Από την στιγμή που είσαι σε VDSL όμως, θα σε αλλάξουν και σένα σε VoIP αργά ή γρήγορα... Μακρυά ή κοντά, απλά σκέψου τι θα κάνεις τότε, είναι αναπόφευκτο... Το ξερω δεν με αποσχολει το σταθερο το εχω μονο για γιατρους για τα παιδια δηλαδη τα 5 ψηφια αλλα τουλαχιστον σε αυτους αν εχω προβλημα μπορω να τους παρω απο το κινητο μου που ειναι cosmote χωρις να λεω ωχ πανε οι μοναδες μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι με το νέο κανονισμό της ΕΕΤΤ ο κάθε παροχος είναι υποχρεωμένος να έχει αριθμό για βλάβες χωρίς χρέωση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Νομίζω ότι με το νέο κανονισμό της ΕΕΤΤ ο κάθε παροχος είναι υποχρεωμένος να έχει αριθμό για βλάβες χωρίς χρέωση. Αντε πες το στην Cyta αυτο γιατι την αλλη φορα που τους ηρθε τεχνικος τον εκραξα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, LLLEFTERIS said: Αντε πες το στην Cyta αυτο γιατι την αλλη φορα που τους ηρθε τεχνικος τον εκραξα. Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα ισχύει ο νέος κανονισμός αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνει κάτι πλέον από την στιγμή που θα πάει (λογικά) είτε στη Voda είτε στη Wind. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα