rofl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτό λεω και εγω...αρα τι fiber και μεταξωτες κορδελες μας πουλανε...τεσπα αμα ηταν καποιος στα 2.5 km + χαλκου και τωρα ειναι στα 20-200 μετρα βλεπει μια καποια μικροδιαφορα, οχι σπουδαια πραγματα καπου 10πλασια με 20πλασια ταχυτητα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από rofl
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 αμα ειναι καποιος στα 2,5 χιλιομετρα δεν παιρνει VDSL γτ και να παρει πεταμενα λεφτα θα δωσει...
rofl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) well, αλλο εγραψα αλλο λες. δεν ανεφερα πουθενα για vdsl στα 2,5 χιλιομετρα. πανω απο 1km δεν δινουν αλλωστε. αλλα δεν ειναι φυκι οταν καποιος ειχε 2,5 km χαλκινο καλωδιο, και σημερα εχει συνηθως 50-200μ με FTTC και μπορει πολυ ανετα να πιασει 50αρι η 100αρι. εγω ας πουμε επιανα 5 και τωρα 100 απο καμπινα με ~50μ χαλκου. και μπορω και 200αρι και οτι αλλο νεο δωσει μελλοντικα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από rofl
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο που δεν καταλαβαινεις ομως η μαλλον το καταλαβαινεις απλα σε εφαγε το Marketing ειναι οτι ναι συμφωνουμε φτιαχνουν καφαο παντου ειναι ολοι κοντα και περνουμε ολοι VDSL που πιανει 90% των περιπτωσεων την ονομαστικη τιμη,οπως ειπα στην προηγουμενη σελιδα,παει αυτο λοιπον.ΟΜΩΣ σου διαφημιζουν εναν μηνα τωρα FIBER και FIBER και FIBER...ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ βαλατε FIBER?σκαψατε εξω απο το σπιτι μου και βαλατε?απλα δινεται 100αρι και 200αρι VDSL (και οχι fiber) και λογω του οτι ειμαστε διπλα στο ΚΑΦΑΟ το πιανουμε οπως πρεπει. ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΟΜΩΣ...οτι ειχαμε και πριν...αρα τι επρεπε να γινει?να το πουν VDSL 100 & 200 κτλπ...και να αφησουν τις οπτικες και την παραφιλολογια για αλλου...αυτο με τσαντιζει και τιποτα αλλο.Ποιος θα τους ελεγε οτιδηποτε τοτε?Τωρα ομως παιρνουν τηλεφωνα και μας λενε ααα εχετε fiber βαλτε 100αρι η 200αρι.Το ακουει κανας ασχετος και νμζ οτι το βραδυ που κοιμοταν αλλαξανε ολο τον χαλκο στην μιση αθηνα και του βαλαν οπτικη.Τεσπα ξεφυγαμε απο το θεμα.Ουσιαστικα τα ιδια λεμε ολοι...Και ο TS εχει παρει τις απαντησεις του. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
jkoukos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αλέξανδρε μην κολλάς στην ονομασία. Καθαρά θέμα μάρκετινγκ είναι. Δεν λένε ψέματα αλλά ούτε την πραγματικότητα. Πριν είχαμε συνδέσεις απλές DSL, μετά αναβαθμίσθηκαν σε Double/Triple play και κάποιοι αργότερα επινόησαν το Broadband. Το ίδιο πράγμα δεν είναι με απλά αλλαγή ονομασίας;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δεν διαφωνω...απλως να το ξερουν ολοι αυτο να μην πιανονται κοτσοι και μετα λενε αλλα εγω εχω fiber η δεν ξερω τι..αυτη τη στιγμη ολοι εχουμε ιδια καλωδια...απο αυτον που πληρωνει ως 24 και εχει 3 μεχρι και αυτον που θα βαλει την 200αρα οταν γινει διαθεσιμη.Το μονο που αλλαζει ειναι οτι καποιοι παιρνουν απο καφαο και αλλοι οχι και το προγραμμα του καθενος.
darkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο που δεν καταλαβαινεις ομως η μαλλον το καταλαβαινεις απλα σε εφαγε το Marketing ειναι οτι ναι συμφωνουμε φτιαχνουν καφαο παντου ειναι ολοι κοντα και περνουμε ολοι VDSL που πιανει 90% των περιπτωσεων την ονομαστικη τιμη,οπως ειπα στην προηγουμενη σελιδα,παει αυτο λοιπον.ΟΜΩΣ σου διαφημιζουν εναν μηνα τωρα FIBER και FIBER και FIBER...ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ βαλατε FIBER?σκαψατε εξω απο το σπιτι μου και βαλατε?απλα δινεται 100αρι και 200αρι VDSL (και οχι fiber) και λογω του οτι ειμαστε διπλα στο ΚΑΦΑΟ το πιανουμε οπως πρεπει. ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΟΜΩΣ...οτι ειχαμε και πριν...αρα τι επρεπε να γινει?να το πουν VDSL 100 & 200 κτλπ...και να αφησουν τις οπτικες και την παραφιλολογια για αλλου...αυτο με τσαντιζει και τιποτα αλλο.Ποιος θα τους ελεγε οτιδηποτε τοτε?Τωρα ομως παιρνουν τηλεφωνα και μας λενε ααα εχετε fiber βαλτε 100αρι η 200αρι.Το ακουει κανας ασχετος και νμζ οτι το βραδυ που κοιμοταν αλλαξανε ολο τον χαλκο στην μιση αθηνα και του βαλαν οπτικη.Τεσπα ξεφυγαμε απο το θεμα.Ουσιαστικα τα ιδια λεμε ολοι...Και ο TS εχει παρει τις απαντησεις του. Σωστα το λες ετσι ειναι δεν εχει καμια διαφορα το καλωδια απλα το λενε fiber και πριν fiber ηταν απλα πρεπει να εισαι πολυ κοντα στην καμπινα Edit : αν μιλας για vdsl και fiber αν λες για adsl ειναι αυτο που σου εγραψα απο κατω Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από darkman
darkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν διαφωνω...απλως να το ξερουν ολοι αυτο να μην πιανονται κοτσοι και μετα λενε αλλα εγω εχω fiber η δεν ξερω τι..αυτη τη στιγμη ολοι εχουμε ιδια καλωδια...απο αυτον που πληρωνει ως 24 και εχει 3 μεχρι και αυτον που θα βαλει την 200αρα οταν γινει διαθεσιμη.Το μονο που αλλαζει ειναι οτι καποιοι παιρνουν απο καφαο και αλλοι οχι και το προγραμμα του καθενος. αυτος που πληρωνει εως 24 και εχει 3 λογικα ειναι απο το κεντρο και λογικα ειναι ολο χαλκος αυτος που θα βαλει 200 εχει fiber παραδειγμα ειχα 8 γιατι επερνα απο το κεντρο που ειναι μακρια απο το σπιτι ( χαλκος ) ηρθε το vdsl με βαλανε σε καμπινα πιανω 50 ( fiber μεχρι την καμπινα ) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από darkman
rofl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν διαφωνω...απλως να το ξερουν ολοι αυτο να μην πιανονται κοτσοι και μετα λενε αλλα εγω εχω fiber η δεν ξερω τι..αυτη τη στιγμη ολοι εχουμε ιδια καλωδια...απο αυτον που πληρωνει ως 24 και εχει 3 μεχρι και αυτον που θα βαλει την 200αρα οταν γινει διαθεσιμη.Το μονο που αλλαζει ειναι οτι καποιοι παιρνουν απο καφαο και αλλοι οχι και το προγραμμα του καθενος. πως εχουμε ολοι τα ιδια καλωδια? εστω οτι 2 ανθρωποι στο ιδιο καφαο. ο ενας ακομα σε adsl πανω σε χαλκο, και ο αλλος vdsl απο το καφαο. το ιδιο ειναι εγω να εχω 3 χιλιομετρα χαλκο μεχρι το κεντρο και ο αλλος πχ 50 μετρα μετρα μεχρι το καφαο? αυτος δεν εχει τα 2950 μ σε ινα μεχρι το καφαο, ενω εγω τα εχω σε χαλκο? αυτη ειναι η ουσια και ας το λενε εμπορικα και τζέσικα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από rofl
darkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, rofl είπε πως εχουμε ολοι τα ιδια καλωδια? εστω οτι 2 ανθρωποι στο ιδιο καφαο. ο ενας ακομα σε adsl πανω σε χαλκο, και ο αλλος vdsl απο το καφαο. το ιδιο ειναι εγω να εχω 3 χιλιομετρα χαλκο μεχρι το κεντρο και ο αλλος πχ 50 μετρα μετρα μεχρι το καφαο? αυτος δεν εχει τα 2950 μ σε ινα μεχρι το καφαο, ενω εγω τα εχω σε χαλκο? αυτη ειναι η ουσια και ας το λενε εμπορικα και τζέσικα Ισως θελει να πει αυτος που εχει fiber με αυτον που εχει vdsl πχ 50
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: αυτο που δεν καταλαβαινεις ομως η μαλλον το καταλαβαινεις απλα σε εφαγε το Marketing ειναι οτι ναι συμφωνουμε φτιαχνουν καφαο παντου ειναι ολοι κοντα και περνουμε ολοι VDSL που πιανει 90% των περιπτωσεων την ονομαστικη τιμη,οπως ειπα στην προηγουμενη σελιδα,παει αυτο λοιπον.ΟΜΩΣ σου διαφημιζουν εναν μηνα τωρα FIBER και FIBER και FIBER...ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ βαλατε FIBER?σκαψατε εξω απο το σπιτι μου και βαλατε?απλα δινεται 100αρι και 200αρι VDSL (και οχι fiber) και λογω του οτι ειμαστε διπλα στο ΚΑΦΑΟ το πιανουμε οπως πρεπει. ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΟΜΩΣ...οτι ειχαμε και πριν...αρα τι επρεπε να γινει?να το πουν VDSL 100 & 200 κτλπ...και να αφησουν τις οπτικες και την παραφιλολογια για αλλου...αυτο με τσαντιζει και τιποτα αλλο.Ποιος θα τους ελεγε οτιδηποτε τοτε?Τωρα ομως παιρνουν τηλεφωνα και μας λενε ααα εχετε fiber βαλτε 100αρι η 200αρι.Το ακουει κανας ασχετος και νμζ οτι το βραδυ που κοιμοταν αλλαξανε ολο τον χαλκο στην μιση αθηνα και του βαλαν οπτικη.Τεσπα ξεφυγαμε απο το θεμα.Ουσιαστικα τα ιδια λεμε ολοι...Και ο TS εχει παρει τις απαντησεις του. Δεν είναι μόνο θέμα marketing, μιας και σε κάποιες περιοχές θα δωθεί και FTTH, επειδή όμως θα γινόταν χαμός αν ανάλογα την υλοποίηση είχαν και διαφορετική εμπορική ονομασία (ίδια τιμή), τα είπαν όλα Fiber και ξεμπέρδεψαν... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 2
rofl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) και το vdsl ΑΚ με καμπινα καμια επαφη ουτε σε ποιοτητα ουτε σε νουμερα. πρεπει να ναι πολυ τυχερος και πολυ κοντα καποιος για να χει σωστο 50αρι, ενω στην καμπινα για πλακα και με πολυ μεγαλυτερη ανεση και σταθεροτητα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από rofl
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Και τώρα με το Vectoring (καφάο only) θα είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Και εγω εδω περα πριν βαλουν ινες ειχα με το ζορι 3.6 μετα τις ινες δεν ξερω τι σκατα εκαναν και η ταχυτητα επεσε στο 2.6 Στου πεθερου απο κατω ηταν χειροτερα τα πραγματα 1.5 και στο διπλα σπιτι που πηγα να τους φτιαξω τον υπολογιστη με το ζορι 1 Εγω λογω δουλειας αναγκαστικα εβαλα VDSL και τωρα εχω 49.998 μεχρι και ο πεθερος αγανακτησε και εβαλε Cyta 35αρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα