Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα το οποιο γινεται στο πρωτο boot του pc στην μερα κανει ενα freeze και μετα πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω και ολα κομπλε για την υπολοιπη μερα...εχω αλλαξει τροφοδοτικο και συγκεκριμενα χθες εχω κανει ram check τιποτα δεν εδειξε..και με το hard disk sentinel δεν δειχνει κατι στους σκληρους..

• gigabyte 990xa-ud3
  • fx8350
  • gigabyte r9 380 g1 4gb
  • corsair tx650m
  • vengenace corsair 2x4gb
  • seidon 120v 

Δημοσ.

καλησπερα φιλε. παγωνει παντα στο ιδιο σημειο? μηπος κουνησεσ κανα καλωδιο Sata του σκληρου? δοκιμασε ενα ενα βγαλε βαλε τισ ram, δοκιμασε και χωρισ να εχεισ τπτ σε θυρεσ usb

Δημοσ.

Αν στο κάνει πάντα στο πρώτο boot ξεκίνα σε safe mode για να καταλάβεις αν είναι θέμα κάποιου driver ή hardware. 

Αν σε safe mode δε freezarei σημαίνει πιθανότατα ότι κάποιος driver φταίει και κάνεις δοκιμές για να δεις. Διαφορετικά είναι θέμα hardware.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

Αν στο κάνει πάντα στο πρώτο boot ξεκίνα σε safe mode για να καταλάβεις αν είναι θέμα κάποιου driver ή hardware. 

Αν σε safe mode δε freezarei σημαίνει πιθανότατα ότι κάποιος driver φταίει και κάνεις δοκιμές για να δεις. Διαφορετικά είναι θέμα hardware.

ωραιος φιλε θα μου το δοκιμασω..στο πρωτο παντα boot το κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...