bobos73 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, hakunamatata είπε καθε μερα πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι στους δρομους...ειδικα στην ελλαδα, καθε χρονο θρηνουμε μια μικρη πολη η αυτοματικοποιηση των χειρισμων εχει κανει το αεροπλανο, το ασφαλεστερο μεσο μετακινησης, με τα αεροπορικα δυστυχηματα πλεον, να οφειλονται σε συντριπτικη πλειοψηφια σε ανθρωπινο λαθος... αλλα ακομα και τωρα κοσμος εξακολουθει να νομιζει οτι το skynet θα μας σκοτωσει... ακριβως το ιδιο λεμε! ολα γινονται για το καλυτερο ,ομως πρωτα πρεπει να θυσιαστουν καποιοι για να καταφερει ο ανθρωπος να το τελιοποιησει! ηλικρινα δεν διαφονουμε πουθενα ομως!
oldnew Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, hakunamatata είπε καθε μερα πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι στους δρομους...ειδικα στην ελλαδα, καθε χρονο θρηνουμε μια μικρη πολη η αυτοματικοποιηση των χειρισμων εχει κανει το αεροπλανο, το ασφαλεστερο μεσο μετακινησης, με τα αεροπορικα δυστυχηματα πλεον, να οφειλονται σε συντριπτικη πλειοψηφια σε ανθρωπινο λαθος... αλλα ακομα και τωρα κοσμος εξακολουθει να νομιζει οτι το skynet θα μας σκοτωσει... Ατυχο το παράδειγμα.. Ηταν ηδη το ασφαλέστερο μεσο, πριν μπουν υπολογιστες και αυτοματοποιηση στο αεροπλάνο..
Hapatingo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στο μέλλον τα αυτοκίνητα θα επικοινωνούν μεταξύ τους, ώστε και να προβλέπονται και να προβλέπουν το γύρο περιβάλλον.
Expecto Patronum Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Pantelwolf είπε Να φανταστώ έχεις γρήγορο αμάξι, ή αν δεν έχεις τα $$ θα περιμένεις να πας 50 να φύγουν τα παιδιά για να πάρεις μπε-εμ-βε. Συμβαίνουν αυτά. Πάλι καλά που η τεχνολογία σας ξεπερνάει. Κόμπλεξ με $$ δεν έχω άν υποννοείς αυτό και όχι ούτε γρήγορο αμάξι έχω κτλ. Απλά θέλω πάντα μία εναλλακτική για το χειρότερο. Η τεχνολογία δεν είναι πανάκεια. Βοηθάει και θα βοηθάει αλλά τον πρώτο λόγο σε οποιαδήποτε σοβαρή ανάγκη πρέπει να την έχει ο άνθρωπος. Άν τώρα ονειρεύεσαι ένα μέλλον που θα είσαι υπηρέτης των μηχανών...περαστικά σου. 1
karateka Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε οταν εγώ μπήκα ανάποδα στον μονόδρομο για να μην πέσει πάνω μου το λεωφορείο ...θέλω να μου πεις ποιο τσιπάκι θα το "επεξεργαστεί"....ξεκινάς με υποβήθηση στην οδήγηση και σιγά-σιγά όταν θα υπάρχει 1 επίπεδο στην ποιότητα/ηλικία/επιτυχία των υπηρεσιών υποβοήθησης τότε κάνεις το άλμα... 1 ώρα πριν, masteripper είπε οταν εγώ μπήκα ανάποδα στον μονόδρομο για να μην πέσει πάνω μου το λεωφορείο ...θέλω να μου πεις ποιο τσιπάκι θα το "επεξεργαστεί"....ξεκινάς με υποβήθηση στην οδήγηση και σιγά-σιγά όταν θα υπάρχει 1 επίπεδο στην ποιότητα/ηλικία/επιτυχία των υπηρεσιών υποβοήθησης τότε κάνεις το άλμα... Θα είχε προλάβει το τσιπάκι να κάνει όπισθεν και να παρκάρει σε σημείο που εσύ δεν είχες δει, καθώς δεν άψαχνες για χώρο σταθμευσης.
greed Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αντε μπας και γλυτώσουμε απο τους αναρχοφασιστες του δρομου.
oldnew Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, greed είπε Αντε μπας και γλυτώσουμε απο τους αναρχοφασιστες του δρομου. Να φτιάξουμε και ενα ΑΙ να μας κυβερναει τοτε.. Αυτοι είναι ποιο επικίνδυνοι..
AtiX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, bobos73 είπε ακριβως το ιδιο λεμε! ολα γινονται για το καλυτερο ,ομως πρωτα πρεπει να θυσιαστουν καποιοι για να καταφερει ο ανθρωπος να το τελιοποιησει! ηλικρινα δεν διαφονουμε πουθενα ομως! Γιατί σε ένοιαξε, πραγματικά, πόσοι εχουν πεθάνει για να έχουμε σήμερα αυτοκίνητα και αεροπλάνα?
Hatsos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Όχι ευχαριστώ. Μου αρέσει η οδήγηση. Το γουστάρω βρε παιδί μου. 1
Roubinhc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Kαι τωρα καθε φορα που θα βλεπω γκομενακια πως θα γινει να κοβω και να τα χαιρεταω; Δεν κανει για την Ελλαδα αυτο
Drunkard Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, oldnew είπε Ατυχο το παράδειγμα.. Ηταν ηδη το ασφαλέστερο μεσο, πριν μπουν υπολογιστες και αυτοματοποιηση στο αεροπλάνο.. Τι ενοεις ?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 χωρις τιμονι και πενταλ πως θα μοστραρουν οι καγκουρες?
niksor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Bayerische Motoren Werke Και μάντεψε πως προφέρεται το Werke, όχι γουερκε πάντως... Werkstadt νόμιζα οτι λεγετε. Σωστός. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από niksor
Dts_Dimensions Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ε ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν!!! Σε αυτήν εδώ την χώρα, θα κατεβαίνει ο στρουγγανόβλαχος στο τρακάρισμα και θα κατηγορεί τον άλλον που δεν έχει τιμόνι & πενταλ!!!!
bobos73 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, AtiX είπε Γιατί σε ένοιαξε, πραγματικά, πόσοι εχουν πεθάνει για να έχουμε σήμερα αυτοκίνητα και αεροπλάνα? ενοητε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα