fazer 1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 το ηχειακι του τιτλου σε προσφορα απο τον Γερμανο https://www.germanos.gr/product/sony-bluetooth-speaker-srs-btv5/20274468/ χαμηλοτερη τιμη ιστορικου στο skroutz 37 ευρω https://www.skroutz.gr/s/2581487/Sony-SRS-BTV5.html?keyphrase=SONY+Bluetooth+Speaker+SRS-BTV5
shamrock1404 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παίζει 10 ημέρες η προσφορά, αλλά πρόκειται μάλλον για παλιό μοντέλο..Τη δουλίτσα του θα τη κάνει..
dimoskoutr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Με 30 ευρώ βρίσκεις της jbl και της creative χωρίς να γνωρίζω ποιο από όλα είναι καλύτερο...
christs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μηπως καποιος το αγορασει να μας πει τη γνωμη του για το ηχειάκι??
nikx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το πηρα εγω,σε μικρα δωματια καλο ειναι ,για τα 1.3w του παλευεται ο ηχος.
christs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχως το παρελαβα και εγω. Και λεω δυστυχως, διοτι βρηκα το μπασο του πολυ κακο, και το μπουκωμα του ηχου πολυ εντονο αν πας να το τεσταρεις στις υψηλοτερες εντασεις. Ουτε στο νυχακι του JBL μου δεν εφτασε. Επισης, χωρις να καταλαβω το λογο, δε το εβρισκε καν ο υπολογιστης μου μεσω bluetooth. Οπότε, ηδη κανονισα με το Γερμανο να επιστραφεί πίσω. Εμφανισιακά παντως ειναι πολυ πολυ ομορφο, και το μεγεθος του οσο μια μπαλα τεννις.
nikx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν το δοκιμασες με καλωδιο η με bluetooth σε κινητο παντως θελει κλειστο το ηχειο μετα ανοιχτο δεξια για δυο δευτερα να κανει μπιπ και να αναβοσβηνει το λαμπακι ωστε να ειναι ανακαλυψιμο και γινεται connect μεσω blue! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από nikx
christs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, nikx είπε Δεν ξερω αν το δοκιμασες με καλωδιο η με bluetooth σε κινητο παντως θελει κλειστο το ηχειο μετα ανοιχτο δεξια για δυο δευτερα να κανει μπιπ και να αναβοσβηνει το λαμπακι ωστε να ειναι ανακαλυψιμο και γινεται connect μεσω blue! Με το κινητό συνδέθηκε μια χαρά αμέσως, μιας και το εντόπισε κατευθείαν, αλλά η χρήση που το προοριζα ήταν για σύνδεση με το λαπτοπ. Και το δοκίμασα και με καλώδιο. Τέλος πάντων η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο ήχος, αυτό θα λυνόταν εύκολα ή δύσκολα.
bilios40 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 11:35 ΠΜ, christs είπε Με το κινητό συνδέθηκε μια χαρά αμέσως, μιας και το εντόπισε κατευθείαν, αλλά η χρήση που το προοριζα ήταν για σύνδεση με το λαπτοπ. Και το δοκίμασα και με καλώδιο. Τέλος πάντων η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο ήχος, αυτό θα λυνόταν εύκολα ή δύσκολα. αν με το pc δεν μπορεις ειναι επειδη εχεις 7αρια
christs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, bilios40 είπε αν με το pc δεν μπορεις ειναι επειδη εχεις 7αρια 10αρια εχω. Επεστράφη στο Γερμανο, όπως ηρθε.
bilios40 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, christs είπε 10αρια εχω. Επεστράφη στο Γερμανο, όπως ηρθε. τι να πω ? το μπλπουτουθ να ειναι παλιας γενιας τελος παντων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα