Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως το παρελαβα και εγω. Και λεω δυστυχως, διοτι βρηκα το μπασο του πολυ κακο, και το μπουκωμα του ηχου πολυ εντονο αν πας να το τεσταρεις στις υψηλοτερες εντασεις. Ουτε στο νυχακι του JBL μου δεν εφτασε. Επισης, χωρις να καταλαβω το λογο, δε το εβρισκε καν ο υπολογιστης μου μεσω bluetooth. Οπότε, ηδη κανονισα με το Γερμανο να επιστραφεί πίσω. Εμφανισιακά παντως ειναι πολυ πολυ ομορφο, και το μεγεθος του οσο μια μπαλα τεννις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν το δοκιμασες με καλωδιο η με bluetooth σε κινητο παντως θελει κλειστο το ηχειο μετα ανοιχτο δεξια για δυο δευτερα να κανει μπιπ και να αναβοσβηνει το λαμπακι ωστε να ειναι ανακαλυψιμο και γινεται connect μεσω blue!

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nikx είπε

Δεν ξερω αν το δοκιμασες με καλωδιο η με bluetooth σε κινητο παντως θελει κλειστο το ηχειο μετα ανοιχτο δεξια για δυο δευτερα να κανει μπιπ και να αναβοσβηνει το λαμπακι ωστε να ειναι ανακαλυψιμο και γινεται connect μεσω blue!

Με το κινητό συνδέθηκε μια χαρά αμέσως, μιας και το εντόπισε κατευθείαν, αλλά η χρήση που το προοριζα ήταν για σύνδεση με το λαπτοπ. Και το δοκίμασα και με καλώδιο. Τέλος πάντων η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο ήχος, αυτό θα λυνόταν εύκολα ή δύσκολα. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/1/2018 στις 11:35 ΠΜ, christs είπε

Με το κινητό συνδέθηκε μια χαρά αμέσως, μιας και το εντόπισε κατευθείαν, αλλά η χρήση που το προοριζα ήταν για σύνδεση με το λαπτοπ. Και το δοκίμασα και με καλώδιο. Τέλος πάντων η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο ήχος, αυτό θα λυνόταν εύκολα ή δύσκολα. 

αν με το pc  δεν μπορεις ειναι επειδη εχεις 7αρια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilios40 είπε

αν με το pc  δεν μπορεις ειναι επειδη εχεις 7αρια 

10αρια εχω. Επεστράφη στο Γερμανο, όπως ηρθε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christs είπε

10αρια εχω. Επεστράφη στο Γερμανο, όπως ηρθε.

τι να πω ? το μπλπουτουθ να ειναι παλιας γενιας τελος παντων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...