Stratos79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα,έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για MacBook Pro για δημιουργία Logo
CryptoCSM01 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, Stratos79 είπε Καλησπέρα στην ομάδα,έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για MacBook Pro για δημιουργία Logo Adobe Illustrator & Photoshop
papahlamidas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Stratos79 είπε Καλησπέρα στην ομάδα,έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για MacBook Pro για δημιουργία Logo Για να κάνεις logo προτίμησε το Adobe Illustrator γιατί θα μπορείς να το μεγαλώσεις ή να το σμικρύνεις χωρίς απώλεια ποιότητας. Υπάρχουν πολλά tutorial στο Youtube. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από papahlamidas
Stratos79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Σας ευχαριστώ παρά πολύ για της συμβουλές σας !!
kingjulien11_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει και ένα site το logojoy. Δεν είναι σαν τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν αλλά πολύ εύκολο για τον μέσο χρήστη και με πανέμορφα αποτελέσματα! Το χρησιμοποιώ συχνά για διάφορα projects μου μιας και δεν σκαμπάζω από σχέδιο. 1
Homecinemakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 2:35 ΜΜ, kingjulien11_ είπε Υπάρχει και ένα site το logojoy. Δεν είναι σαν τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν αλλά πολύ εύκολο για τον μέσο χρήστη και με πανέμορφα αποτελέσματα! Το χρησιμοποιώ συχνά για διάφορα projects μου μιας και δεν σκαμπάζω από σχέδιο. Μπορείς να κάνεις και logo's 3d και κινούμενα; Πχ γύρω απ'τον εαυτό του σαν την υδρόγειο; Ή στατικά μόνο;
kingjulien11_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Μπορείς να κάνεις και logo's 3d και κινούμενα; Πχ γύρω απ'τον εαυτό του σαν την υδρόγειο; Ή στατικά μόνο; Νομίζω μόνο στατικά, αλλά είναι πανέμορφα! Και στο δίνει σε διάφορες μορφές (για ταμπέλες, κάρτες, κούπες, μπλούζες, κλπ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα