Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα,΄ Ερώτηση: Ας υποθέσουμε οτι με copy-paste, μεταφέρω ΟΛΑ τα αρχεία του win\inf. Μπορώ μετά απο format να κάνω Update συσκευές μου, απο το device manager, απο αυτό το αρχείο?? Ευχαριστώ πολύ,
Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Αν και δεν είχα ποτέ μου αναρωτηθεί για κάτι τέτοιο, θεωρώ πως η απάντηση είναι όχι. Κι αυτό επειδή, εκτός από τα .inf αρχεία, εγκαθίστανται και .dl's και καταχωρήσεις στην registry, σε άλλα directories...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 χμμμμ, τώρα που το λές, σαν να έχεις δίκιο.
prantzos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 an antegrafes kai ola ta arxeis tou ...\drivers isws... Alla giati na to kaneis auto kai den kratas ta installers twn drivers? Apla rwtas?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Ναι , είχαμε μια κουβέντα στο γραφείο, και ξαφνικά κάποιος ανακάλυψε τον τροχό (ΔΕΝ ήμουν εγώ)
prantzos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 o troxos pou kollaei?den se katalaba file ti ennoeis. ki egw polles fores yaxnomai me ta windows, alla otan kapou dhmiourgh8ei problhma kai 8elw na to ftia3w xwris format pou einai h eukolh lush.Gi auto kai exw na kanw format 2 xronia an e3eraisoume to format epeidh agorasa kainourio susthma.
damdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 http://www.zhangduo.com/driverbackup.html Με τα παραπάνω μπορείς να πάρεις backup όλων των drivers και να τους ξαναπεράσεις. Βέβαια δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω την αξιοπιστία τους...
madsc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 http://www.zhangduo.com/driverbackup.html Με τα παραπάνω μπορείς να πάρεις backup όλων των drivers και να τους ξαναπεράσεις. Βέβαια δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω την αξιοπιστία τους... Windriver ghost ent ... σκίζει!!! sc
merez Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Auto to windriver giati scanarei OLO mou to disko otan kanw "make all"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.