xoxlasae Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά σας παρακαλώ δε ξερω αν ειναι και το σωστό section που έβαλα το νέο θέμα αλλά θέλω απεγνωσμένα μια συμβουλη καποια πρόταση τι πρέπει να κάνω με το πρόβλημα μου. Στα γρήγορα. Έχω κάνει αίτηση για σταθερό-κινητό και τηλεόραση στη cosmote εδώ και ένα χρόνο, το σπίτι δεν είχε ποτέ αριθμό τώρα είναι να μπει καλώδιο. Ένα χρόνο περίμενα να ερθει ο εργολάβος για να κάνει τις απαραίτητες εργασίες. ΔΕΝ ηρθε ποτέ οπότε πριν ένα μήνα συμφωνήσαμε με την cosmote να κάνουμε μια νέα αίτηση ακυρώνοντας την παλιά και σίγουρα τώρα θα προχωρούσε.. Η αίτηση έγινε, ξανά ηρθε ο τεχνικός με το φορτηγάκι στο σπίτι και ξεκινάει την ίδια πιπίλα θα πρέπει να ερθει εργολάβος να σας περάσει το καλώδιο, εγώ θα πάρω το σχέδιο θα το στείλω και σε 8 μέρες θα σας ερθει μήνυμα με το κόστος του καλωδίου, με το που το πληρώσετε σε 4 μέρες έρχεται ο εργολάβος σας περνάει την γραμμή και από κει και πέρα θα προχωρήσουν οι υπόλοιπες εργασίες ταχύστα.. Τους πίστεψα, αλλά δεν μου βγήκε σε καλό, δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα με το κόστος του καλωδίου και το τηλεφωνικό κέντρο μου λεει την ίδια κασέτα ξανά και ξανά όπως κ πριν ένα χρόνο. Κ.Νικο έχω ενημερώσει το θεμα σας πρέπει να ερθει εργολάβος, σε λίγες μέρες θα σας ερθει μήνυμα. Σας παρακαλω υπάρχει ένας χριστιανός να μπορεί να μου προτείνει κάποια λύση πως μπορώ να κινηθώ για να βρω λύση στο πρόβλημα μου? είναι τόσο τραγική η Cosmote και το τηλ κέντρο... που αφού γράφω εδώ για κάποια βοήθεια καταλαβαίνετε σε τι απόγνωση βρίσκομαι επανω στο θέμα.
Guest1398 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εγώ τον περιμένω 42 ημέρες τον τεχνικό να μου συνδέσει το ίντερνετ....... μεγάλοι μ*****ς εκεί στην Cosmote!
xoxlasae Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Κατάφερα και πέρασα στο 2ο βήμα μετά από ένα 13 μήνες προσπαθειών και συνολικά 3ων αιτήσεων. Ηρθε επιτέλους η ειδοποίηση και πήγα και πλήρωσα 120ευρω για να ερθει ο εργολάβος να περάσει καλώδιο, από φέτος αυτό με την χρέωση. Στο τελευταίο τηλεφώνημα μου στο τέλος της συζήτησης τους είπα κιόλας ότι τους ηχογραφώ... Και δε το δέχτηκαν και μου τερμάτισαν την κλήση. Με κάλεσαν πίσω εφόσον δεν ηχογραφούσα...ακουσων ακουσων.
Guest1398 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε και μια και ειναι μ........ οπως λες γιατι δεν κανεις αιτηση σε αλλη εταιρεια? Να μη περιμενεις και να στο βαλουν μπαμ μπαμ? Διότι, η Cosmote εχει την καλύτερη ταχύτητα στους Αγίους Αναργύρους που μένω.....Κάνω υπομονή 2 μέρες ακόμα και μετά θα πάω να βάλω 50 άρα στη Vodafone με 5 ευρώ παραπάνω το μήνα. Ευελπιστώ να πιάνει τις ίδιες ταχύτητες το μεγαλύτερο πρόγραμμα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Guest1398
Guest1398 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, divo είπε ειναι απο καμπινα οτε παρε το 13888 και ρωτα τους ποτε θα μπει Δεν το γνωριζα αυτο! Να ρωτησω. Εάν η ταχυτητα του ιντερνετ στο σπίτι μου πιάνει ας πουμε 12 Mbps max με ADSL πρόγραμμα, ειτε βαλεις 24αρι προγραμμα, ειτε 30αρι, ειτε 50αρι θα φτανουν ολα 12 Mbps max;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 30αρι-50αρι θα πιανει τα 30 η τα 50 αναλογως ποιο θα διαλεξεις.
xoxlasae Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, divo είπε και μια και ειναι μ........ οπως λες γιατι δεν κανεις αιτηση σε αλλη εταιρεια? Να μη περιμενεις και να στο βαλουν μπαμ μπαμ? Απο φετος ο ΟΤΕ παβει να ειναι καθολικος παροχος και υποχρεωμένος να δωσει τηλεφωνο παντου. Καθολικος παροχος πλεον ειναι η Forthnet η οποια ειναι υποχρεωμένη να δωσει τηλεφωνα παντου... Και μια και δεν εχει γραμμες δινει δορυφορικά. Οποτε οποιος θελει τηλεφωνο.... forthnet Πληρωσες στην εθνικη? σου ειπαν να βαλεις συγκεκριμενα πραγματα στην αιτιολογια και να γραψεις αφμ και ονομα? Αποδειξη πηρες? πληρωσα σε καταστημα Cosmote ελευσινα και πηρα αποδειξη ναι, ακομα βεβαια δεν με εχει παρει τηλ ο εργολαβος για να ερθει αλλα ο τεχνικος μου ειπε οτι κανει 4 μερες, περασαν οι 2.
Zigaboo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, divo είπε Στο κλείσανε γιατι επεσες σε υπαλληλο που......χεστ.....κε οταν το ακουσε. Τρομακτικε αντρα... ούτε καν. το κλείσανε γιατί έχουν δικαίωμα να το κλείσουν. Όπως ο thread starter έχει το δικαίωμα να μην μιλήσει επειδή ενημερώθηκε ότι η κλήση καταγράφεται, έτσι ακριβώς έχει το ίδιο δικαίωμα και η άλλη μεριά. άρα, αν πεις στην αρχή της κλήσης ότι τους ηχογραφείς, έχουν το δικαίωμα (και δίνουν και αντίστοιχη οδηγία όλες οι εταιρίες), να στο κλείσουν στη μάπα. Αν πεις στο τέλος της κλήσης "α, btw, όλα όσα λέγαμε τα ηχογραφούσα", είσαι παράνομος. lose-lose για σένα. Τα παιδιά στο 13888 (και στο 1212, και στο 13877 κτλ) δε σου φταίνε σε τίποτα. Οι τεχνικοί τον παίζουν.
chipakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Κάποιοι έχετε ξεφύγει απ το θέμα και δεν βοηθάτε κάποιους άλλους να ξεστραβωθούν.
rofl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως δεν μου εχει τυχει κανενας να μου το κλεισει οταν ηχογραφω τις κλησεις μου στην εξυπηρετηση. μαλλον επεσες σε απειρο. ενας μου ειχε πει κιολας: να σας δωσω ενα mail να τη στειλετε και σε μενα γιατι ετοιμαζομαι να βγαλω δισκο? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από rofl
xoxlasae Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Kαταφερα και εβγαλα ακρη τελικα λοιπον περιγραφω την εμπειρια μου μηπως και βοηθησει κανεναν αλλον μελλοντικα..... Στο σπιτι δεν εχω γραμμη καθολου ειναι νεοκτιστο, αρα δεν υπαρχει καθολου καλωδιο απο τον οτε. Η τυπικη διαδικασια ειναι : Κανεις αιτηση, ερχεται τεχνικος μετα απο ραντεβου (10-15 μερες) , βλεπει οτι θελει καλωδιο , παιρνει σχεδιο στελνει σχεδιο στην εταιρεια και μετα πρεπει να παραλαβεις email με το κοστος των εργασιων (4-5 μερες) πηγαινεις σε καταστημα Cosmote και κανεις εξοφληση. Σε (4-5μερες) ερχεται εργολαβος και κανει τις εργασιες και μετα και αυτος με την σειρα του στελνει το ΟΚ για την ολοκληρωση των εργασιων, μετα απο (4-5μερες) με ξαναπηρε τηλ η Cosmote και μου ξανα εκλεισε ραντεβου για μετα απο (20 μερες) να ξανα ερθει ο τεχνικος και να κανει εγκατασταση εξοπλισμου και ενεργοποιηση γραμμης... Οπως ειδατε ολη η διαδικασια περιλαμβανει μεγαλη αναμονη και επειδη ενδιαμεσα μπορουν να γινουν πολλες πατατες, εμενα προσωπικα με τραβηξε 14 μηνες αναμονη και 3 αιτησεις , η πρωτη 12 μηνες ακυρωθηκε , η δευτερη 2 μηνες και στα καπακια 3η αιτηση οταν εβλεπα οτι δεν ξεκολλαει η 2η, που τελικα προχωρησε και ετσι ακυρωθηκε η 3η. Ολη την ταλαιπωρια την τραβηξα γιατι την αιτηση την εκανα τηλεφωνικα εκει ηταν το μεγαλο λαθος γιατι οτι και αν συμβαινει μιλας καθε φορα με διαφορετικο ατομο και ετσι ακρη δε βγαζεις, η καλυτερη επιλογη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να κανετε την αιτηση σε καταστημα cosmote και μονο , ωστε να εχετε ανθρωπο συγκεκριμενο μεσα απο το καταστημα που θα σας ενημερωνει και θα ξερει την περιπτωση σας πιο συγκεκριμενα. το κοστος του καλωδιο ηταν 120ευρω.. 11 ευρω καθε μετρο καλωδιου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλα στην πρωτη γιατι περιμενες τοσο?στους 2-3 μηνες δεν ειπες τι σκατα κανουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα