SirD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Mporw na agorasw eite thn mia eite thn allh..."tis ftanw" oikonomika....Poia thewreite kalyterh?....Xronismoi gia thn hercules?
SirD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 H timh einai panw katw idia....exoun diafora 8euros....Epishs to thema tou xronismou to brhka...h hercules exei 500/325 enw h asus 500/300.....Poia na parw?
Spyrus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 H Ηercules έχει κορυφαία ποιότητα κατασκεύης και 3 χρόνια εγγύηση... δεν είναι από τις πιο overclockable αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Χτύπα τη!
drakoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 πόσο την έχεις βρεί??? εγώ παντως θα σου συνιστούσα μία FX5700u Η ASUS 9600XT στο πλαίσιο έχει 197€ η Albatron FX5700ultra έχει 209€ κοίτα αυτό --> http://www.guru3d.com/article/Videocards/107/
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Μικρή λεπτομέρεια... Από το παραπάνω συγκριτικό λείπει η 9600ΧΤ
sarisn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Mporw na agorasw eite thn mia eite thn allh..."tis ftanw" oikonomika....Poia thewreite kalyterh? Εγώ φίλε μου όποτε αγόραζα κάρτα γραφικών που δεν ήταν ASUS έβριζα θεούς και δαίμονες (τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες και σαν τελευταίο πάραδειγμα σου λέω ότι πριν 1 χρόνο περίπου που πήρα καινούργιο PC αγόρασα την Chaintech GeForce 4 Titanium 4200-8Χ με 128 DDR μνήμη και τραβάω τα μαλλιά μου γιατί με 60-70 ευρώ παραπάνω έπαιρνα την αντίστοιχη ASUS άσε σου λέω) !!! Κι'αυτό γιατί από προσωπική εμπειρία δεν υπάρχει πιο γρήγορη κάρτα για παιχνίδια στην αγορά. Χωρίς ενδοιασμό σου προτείνω να πάρεις την ASUS. Ακόμα και ένα φθηνότερο μοντέλο της asus μπορεί χαλαρά να ξεπεράσει σε επιδόσεις ένα ακριβότερο της hercules. Οπότε αφού έχεις και τα λ7 δαγκωτό ASUS
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Στην συγκκριμένη περίπτωηση όμως, η Hercules είναι σίγουρα πιο γρήγορη. Άσε που το να συγκρίνεις την Hercules με την Chaintech είναι σαν να συγκρίνεις τις Porsche με τα Yugo από άποψη ποιότητας. Πολύ απλά, από άποψη ποιότητας η Hercules δεν συγκρίνεται...
apocalypse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Το μόνο που μετράει στις επιδώσεις είναι οι χρονισμοί πυρήνα/μνήμης (οπότε στην περίπτωση του φίλου , η Hercules είναι δυνατότερη). Όλες οι 9600XT έχουν το ίδιο PCB (ίδια σχεδίαση) και η ποιότητα κατασκευής ΔΕΝ δίνει frames. Ούτε καλό overclocking εγγυάται (είναι περισσότερο θέμα τύχης). Και οι δύο (ASUS,Hercules) δεν αξίζουν τα λεφτά τους (200€) μια που υπάρχει 9800pro στα 260€ (την οποία έχω και μαμεί και δέρνει κάθε 9600). Αν τις βρήκες πολύ φτηνότερα (κάτω από τα 150€) τότε πάρε την Hercules.
stefan123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Telika o kathenas grafei oti thelei edo mesa...diladi ta modela tis ASUS exoun tipota fiales nitro pano kai otan doulevei anoigoun ta tourbo?Eleos alla otan grafete na seveste kai tous allous pou diavazoun kai gnorizoun kai 2-3 pragmatakia..Oxi tipota kirioi alla as eimaste ligo pio sovaroi...filika stefanos
Marcos_Aurilius Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 ...αγόρασα την Chaintech GeForce 4 Titanium 4200-8Χ με 128 DDR μνήμη και τραβάω τα μαλλιά μου γιατί με 60-70 ευρώ παραπάνω έπαιρνα την αντίστοιχη ASUS... Όντως, είναι να τραβάει τα μαλλιά του κανείς... Για τα υπόλοιπα σχόλια του ίδιου post, απλά δεν μπαίνω στον κόπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.