Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Υποθέτω ο προϊστάμενος δε θέλει αύριο το πρωί να έχει αποτελέσματα και προβλέψεις.

Γιαυτό μην είσαι και πολύ σίγουρος...:D

Οσο για τα υπόλοιπα αν δεν εχουμε καποια ιδεα του τι "ψαχνουν¨μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο!

Το.προβλημα με την access είναι οι περιορισμοι στον ογκο των δεδομενων που μπορει να χειριστει και η ταχυτητα επεξεργασιας.

Για να καταλαβετε εχω μοιρασμενους πινακες σε 6 βασεις που φλερταρουν με τα 1.8gb (compact and repair καθημερινο) για μονο.μια.δουλεια...

Εχω εμπειρια σε ερευνητικο επιπεδο με διαφορες ˊγλωσσεςˊ με πολλαπλασιο ογκο δεδομενων.

Αρχικα ζητησα sql server αλλα για λογους που δεν γνωριζω μου το εκοψαν.

Επεξ/σία από filarhos
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως είναι η δομή της Access σου αλλά αν φλερτάρεις επικίνδυνα 2 πράγματα μπορείς να κάνεις ;

1.Να μοιράσεις ακόμα περισσότερο τους πίνακες...απλώς φτιάξε και άλλες βάσεις και μετακίνησε τους πίνακες.

2. Normalization...Θα σου δώσει ταχύτητα και θα μειώσεις ίσως και δραματικά τον όγκο των δεδομένων....

Τώρα το κόψιμο του SQL δεν το έπιασα....ο SQL Express είναι free Οπότε τι τους πειράζει ..οτι θα καταναλώσει λίγη παραπάνων καταναλωτική ισχύ κάποιος απο τους server

Δημοσ.

Καλησπέρα,  δυστυχώς δεν ξέρω πως παίρνουν τις αποφάσεις. 

Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω. 

Προς το παρόν κοιτάω για normalisation και βλέπουμε! 

Ευχαριστώ πολύ και πάλι! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...