paulchro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω ενα περιεργο θεμα με ενα υπολογιστη ενος φιλου. Σβηνει η οθονη του (τυχαια, οχι πολυ μετα το ανοιγμα η ακριβως μετα το σημα των windows η και μπορει απ την αρχη) ενω ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει κανονικα. Τι εχει γινει πριν απο αυτο: πηρε εναν ssd, αλλαξαμε και κουτι. Λογω της αλλαγης λοιπον του κουτιου και λογω παλαιου PSU επρεπε να παρει ενα ανταπτορα (4πιν για τον επεξεργαστη) για να φτανει στη motherboard. Πηραμε το καλωδιο, το συνδεσαμε και μετα απο κανενα 2ωρο μυριζε καμενο και ειχε λιωσει το καλωδιο του ανταπτορα. Μετα απο αυτο αλλαξαμε τροφοδοτικο, καναμε format, ολα καλα μεχρι που παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα. Αλλαξα θεση στην καρτα γραφικων αλλα και παλι το ιδιο. Η καρτα αυτη τη στιγμη τρεχει σε αλλο μηχανημα και δεν εχει παρουσιασει το ιδιο θεμα. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι η μητρικη και πως θα μπορουσε να ειναι μιας και καποιες φορες ανοιγει και ειναι ολα κανονικοτατα (βεβαια για οσο ειναι κανονικοτατα). Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να το προκαλει αυτο μιας και δεν ειναι η καρτα γραφικων κατα 99%? Παιζει να φταει το τροφοδοτικο? Ειχε ενα *otinanai* 400w και βαλαμε ενα *otinanai* 550w. (λογω οικονομικων) Δεν θελω να τον βαλω σε διαδικασια αλλαγης μητρικης χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. cpu: fx 6350/mb: ga-970a-ud3 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από paulchro
cpc464 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Η συγκεκριμένη μητρική έχει οκτάπινο σόκετ επάνω μάλλον ο αντάπτορας ήταν ότι να ναι και αυτός και έλιωσε γιατί δέν άντεξε το φορτίο, τώρα όσο αφορά την κάρτα εγώ θα δοκίμαζα με άλλο psu, τα φθηνά είναι γνωστό ότι δέν αντιστοιχεί η πραγματική με την αναγραφόμενη ισχύ τους, έχει και ένα σχετικό οδηγό το site.
skoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Η οθόνη μένει σβηστή ή ξανανάβεί μετά από λίγο;Που ξέρεις ότι ο υπολογιστής δουλεύει;απλά ακούς τα ανεμιστηράκια/τροφοδοτικό/δίσκους; Άλλο τρόπο σύνδεσης της οθόνης δοκίμασες; Υ.Γ. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πρώτος ύποπτος είναι το τροφοδοτικό...
masteripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να δανειστείς 1 "καλό" τροφοδοτικό και να δεις... μετά απο καμμιά μέρα δοκιμών θα ξέρεις τι και πως....
paulchro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, skoulas είπε Η οθόνη μένει σβηστή ή ξανανάβεί μετά από λίγο;Που ξέρεις ότι ο υπολογιστής δουλεύει;απλά ακούς τα ανεμιστηράκια/τροφοδοτικό/δίσκους; Άλλο τρόπο σύνδεσης της οθόνης δοκίμασες; Υ.Γ. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πρώτος ύποπτος είναι το τροφοδοτικό... Ναι. Επίσης num lock κτλ λειτουργούν.
paulchro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Και εκεί που είχε να το κάνει μια βδομάδα, το ξανάκανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα