vassilakos21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας Εχω ενα s7 edge και εδώ και περίπου 1 μήνα δεν μου έρχονται τα μηνύματα αν δεν μπω στην εφαρμογή και κάνω ανανέωση. Ξέρεις κάποιος τι μπορεί να ειναι αυτό. Έχω σβήσει και εχω ξανα εγκαταστήσει την εφαρμογή...την έχω κάνει διακοπή...εχω καθαρίσει cache αλλά τίποτα. Viber και whatsapp λειτουργούν κανονικά. Ακομα και στην εφαρμογή να μπω δεν τα εμφανίζει αν δεν κανω ανανέωση. Κάποιες φορές δουλεύει κανονικά και κάποιες μου εμφανίζει τον αριθμό 1 στο messenger χωρίς νς χτυπήσει ουτε υπάρχει στις ειδοποιήσεις και ετσι καταλαβαίνω οτι εχω μήνυμα. Ευχαριστώ πολυ.
stark Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/16/2018 στις 3:59 ΠΜ, vassilakos21 είπε Γεια σας Εχω ενα s7 edge και εδώ και περίπου 1 μήνα δεν μου έρχονται τα μηνύματα αν δεν μπω στην εφαρμογή και κάνω ανανέωση. Ξέρεις κάποιος τι μπορεί να ειναι αυτό. Έχω σβήσει και εχω ξανα εγκαταστήσει την εφαρμογή...την έχω κάνει διακοπή...εχω καθαρίσει cache αλλά τίποτα. Viber και whatsapp λειτουργούν κανονικά. Ακομα και στην εφαρμογή να μπω δεν τα εμφανίζει αν δεν κανω ανανέωση. Κάποιες φορές δουλεύει κανονικά και κάποιες μου εμφανίζει τον αριθμό 1 στο messenger χωρίς νς χτυπήσει ουτε υπάρχει στις ειδοποιήσεις και ετσι καταλαβαίνω οτι εχω μήνυμα. Ευχαριστώ πολυ. Σε ποια εφαρμογη μηνυματων μπαινεις; Στην stock της συσκευης; (Messages) Επίσης είχε μήπως κάνει μεταφορά μηνυμάτων από άλλη συσκευή android ή iOS; Δοκιμασες να μπεις settings -> apps -> Messages -> clear cache + μετα clear data; Ετσι μαλλον θα χασεις τα μηνυματα βεβαια (πιθανολογω). 1
vassilakos21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, stark είπε Σε ποια εφαρμογη μηνυματων μπαινεις; Στην stock της συσκευης; (Messages) Επίσης είχε μήπως κάνει μεταφορά μηνυμάτων από άλλη συσκευή android ή iOS; Δοκιμασες να μπεις settings -> apps -> Messages -> clear cache + μετα clear data; Ετσι μαλλον θα χασεις τα μηνυματα βεβαια (πιθανολογω). Δεν την εχει εγκατεστημένη την κατέβασα κανονικά απο το play store. Δεν υπάρχει πιο καινούρια έκδοση. Το εχω δοκιμάσει και αυτο που λες. Επίσης ειναι πολυ που γράφουν στα σχόλια του messenger οτι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλα παει σχεδόν διμηνο και κατανταει εκνευριστικό. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από vassilakos21
stark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vassilakos21 είπε Δεν την εχει εγκατεστημένη την κατέβασα κανονικά απο το play store. Δεν υπάρχει πιο καινούρια έκδοση. Το εχω δοκιμάσει και αυτο που λες. Επίσης ειναι πολυ που γράφουν στα σχόλια του messenger οτι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλα παει σχεδόν διμηνο και κατανταει εκνευριστικό. EDIT τωρα συνειδητοποιησα οτι μιλας για το FB messenger. Μπορεις να δοκιμασεις το Messenger Lite. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από stark
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει η περίπτωση να σου είχε βγάλει μια ειδοποίηση για εφαρμογές που σου τρώνε την μπαταρία και να του έχεις απαγορεύσει να δουλεύει στο background. Δες τις ρυθμίσεις
vassilakos21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 24/1/2018 στις 7:30 ΠΜ, Spect~ είπε Υπάρχει η περίπτωση να σου είχε βγάλει μια ειδοποίηση για εφαρμογές που σου τρώνε την μπαταρία και να του έχεις απαγορεύσει να δουλεύει στο background. Δες τις ρυθμίσεις Τελικά έφτιαξε μόνο του με αναβάθμιση. Το ειχα σκεφτεί και αυτο φίλε μου. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα