GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, Gregatc είπε Χτες έκανα τηλεφωνικά την αίτηση , σήμερα με πήραν από το τοπικό υποκατάστημα για την πληρωμή. Περιμένω τώρα τηλέφωνο από το συνεργείο . Πάντως μου είπε ότι δε θα πάρει πολύ χρόνο . Προφανώς υπάρχει απόθεμα μετρητών .... Ποια περιοχή ?
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Εγω εχω καταλαβει οτι ο καθε υπαλληλος λεει οτι του κατεβει,αλλος σου λεει σε ενα μηνα αλλος οτι αργει πολυ.
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Menelaos83 είπε Εγω εχω καταλαβει οτι ο καθε υπαλληλος λεει οτι του κατεβει,αλλος σου λεει σε ενα μηνα αλλος οτι αργει πολυ. Ειναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε.. Αν υπάρχει αρκετό stock σε μετρητές.. Και κυρίως σε μεγάλες πολεις υπάρχει το προβλημα.
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, takoulou είπε Ειναι ανάλογα την περιοχη του Δεδδηε.. Αν υπάρχει αρκετό stock σε μετρητές.. Και κυρίως σε μεγάλες πολεις υπάρχει το προβλημα. Δεν διαφωνω αλλα ας εχουν κοινη γραμμη. Οταν τους καλω και δινω στοιχεια, οποτε ξερουν που μενω, δεν μπορει να μου δινουν διαφορετικες απαντησεις.
takoulou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 51 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Δεν διαφωνω αλλα ας εχουν κοινη γραμμη. Οταν τους καλω και δινω στοιχεια, οποτε ξερουν που μενω, δεν μπορει να μου δινουν διαφορετικες απαντησεις. Δεν μπορει να ξερει ο καθε διοικητικος υπαλληλος τι υπαρχει στην εκαστοτε αποθηκη του Δεδδηε..
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, takoulou είπε Δεν μπορει να ξερει ο καθε διοικητικος υπαλληλος τι υπαρχει στην εκαστοτε αποθηκη του Δεδδηε.. Αφου λοιπον δεν ξερει δεν μπορει να μου λεει ο ενας σε 1 μηνα θα εχεις νυχτερινο και αλλος οτι 1 μηνας ειναι πολυ λιγο και οτι θα αργησει.
Menelaos83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Προς ενημερωση σημερα ηρθαν και μου εβαλαν το νυχτερινο,1 μιση μηνα δλδ μετα την αιτηση, μολις 2 βδομαδες μετα την υπενθυμηση που τους εκανα οπως ειχα ξαναγραψει.Περιοχη Καλλιθεα Αθηνα.Συμπτωματικα το σαββατο βαλανε καινουρια ρολογια σε ολους γτ ειναι παλια η πολυκατοικια και ηταν σε τραγικη κατασταση τα παλια. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από Menelaos83
Doubt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Συμπτωματικα το σαββατο βαλανε καινουρια ρολογια σε ολους γτ ειναι παλια η πολυκατοικια και ηταν σε τραγικη κατασταση τα παλια. Καινούργια εννοείς ψηφιακά/smart?
rus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Προς ενημερωση σημερα ηρθαν και μου εβαλαν το νυχτερινο,1 μιση μηνα δλδ μετα την αιτηση, μολις 2 βδομαδες μετα την υπενθυμηση που τους εκανα οπως ειχα ξαναγραψει. 1μιση μηνα μόνο? ειναι αυτο που λενε, μη το πεις ουτε του παππά 🙂 1
Gregatc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Σήμερα έγινε η τοποθέτηση του νέου μετρητή και σε μένα . Τώρα πρέπει να πάω στη ΔΕΗ να ενεργοποιήσω το αντίστοιχο πρόγραμμα;
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Gregatc είπε Σήμερα έγινε η τοποθέτηση του νέου μετρητή και σε μένα . Τώρα πρέπει να πάω στη ΔΕΗ να ενεργοποιήσω το αντίστοιχο πρόγραμμα; Μπορείς να το κάνεις και από το τηλέφωνο αυτό.. Έχει δωρεάν χρέωση.. Περιοχή;; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από takoulou
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, Gregatc είπε Σήμερα έγινε η τοποθέτηση του νέου μετρητή και σε μένα . Τώρα πρέπει να πάω στη ΔΕΗ να ενεργοποιήσω το αντίστοιχο πρόγραμμα; εννοείς μετρητή νυχτερινού ? αν ,ναι δε χρειάζεται , η ΔΕΗ ενημερώνεται απο ΔΕΔΔΗΕ
Gregatc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δεν πρέπει να υπογράψω νέα Σύμβαση Προμήθειας με τη ΔΕΗ στο όνομά μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις