Menelaos83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλεσα και γω σημερα και εδωσα ολα μου τα στοιχεια.Οπως αναφερθηκε θα ερθει καποια επιστολη σε 2 βδομαδες θα περασουν να ελεγξουν αν ο μετρητης επιδεχεται και νυχτερινο αν οχι θα τον αλλαξουν.Θα κανω την καταθεση και σε αλλες 2 εβδομαδες, θεωρητικα παντα, θα ειναι ολα οκ. Πολυ συντομο μου φαινεται οποτε κραταω μικρο καλαθι.
Doubt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Τα τελευταία χρόνια έχω ελπεντισον σε ένα πρόγραμμα που λέγεται 24-ώρες νυχτερινό ρεύμα. Αυτό το διάλεξες μόνος σου ή στο "πούλησε" κάποιος; Υποτίθεται αυτά προορίζονταν για όσους δεν έχουν νυχτερινό μετρητή και κάνουν μεγάλες καταναλώσεις. Έχεις τις εκπτώσεις του νυχτερινού στις ΥΚΩ;
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, lazarnik είπε Αρα δεν χρειάζεται να κανω κατι εξτρά, ετσι? ρωταω γιατι διάβασα κατι για χρονοδιακόπτες κτλ. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Εγώ έχω ξεχωριστό μετρητή για τη φάση του υπογείου απο το τριφασικό . Κομπλέ είσαι 1 ώρα πριν, nvel είπε αφού δεν γίνεται (αφαίρεσαν και το δέκτη ΤΑΣ;) αντί για το καλώδιο από το μετρητή βάζεις ένα χρονοδιακόπτη και την έξοδο του την συνδέει στην είσοδο του δεύτερου τιμολογίου. Άρα θα χρειαστώ (για να πω τον ηλεκτρολόγο) , μετρητή διπλού τιμολογίου (μονοφασικό μιας και για μια φάση το χρειάζομαι) και χρονοδιακόπτη ? Έχεις την καλοσύνη ,αν έχεις χρόνο φυσικά , να προτείνεις μετρητή και διακόπτη να δω τι παίζει απο τιμές ? ή και σε pm ,ότι σε βολεύει 28 λεπτά πριν, Doubt είπε Υποτίθεται αυτά προορίζονταν για όσους δεν έχουν νυχτερινό μετρητή και κάνουν μεγάλες καταναλώσεις. Έχεις τις εκπτώσεις του νυχτερινού στις ΥΚΩ; όχι , έχουν ίδια χρέωση μέρα και νύχτα και φυσικά οι ΥΚΩ είναι μειωμένες και μεταφορας/διανομής μηδενικες στο νυχτερινό , ότι ισχύει δηλαδή για το νυχτερινό
lazarnik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Σε 15 ημέρες, σου έβαλαν νυχτερινό ? Σε ποια περιοχή ? Κατερίνη Κορακιος , κάπου διάβασα οτι σε αλλαξαν αριθμό παροχής, δηλαδή αλλάχτηκε και ο δικος μου? ή ήταν μόνο στην δικια σου περίπτωση?
DimosthenisG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Doubt είπε Αυτό το διάλεξες μόνος σου ή στο "πούλησε" κάποιος; Υποτίθεται αυτά προορίζονταν για όσους δεν έχουν νυχτερινό μετρητή και κάνουν μεγάλες καταναλώσεις. Έχεις τις εκπτώσεις του νυχτερινού στις ΥΚΩ; ηταν καποια προσφορα που ετρεχε πριν καποια χρονια.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από DimosthenisG 1
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, lazarnik είπε Κορακιος , κάπου διάβασα οτι σε αλλαξαν αριθμό παροχής, δηλαδή αλλάχτηκε και ο δικος μου? ή ήταν μόνο στην δικια σου περίπτωση? όχι παροχής,αυτό δεν αλλάζει, ο αριθμός μετρητή άλλαξε ... πάνω που είχα κάνει αίτηση για αλλαγή πάροχου και ήμουν έτοιμος να φύγω απο το σπίτι ,σκάσανε τα αλάνια απο ΔΕΔΔΗΕ και μου αλλάξαν τον μετρητή σε ψηφιακό ...και φυσικά άλλαξε και ο αριθμός μετρητή .
Doubt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε ηταν καποια προσφορα που ετρεχε πριν καποια χρονια.. Πολύ καλές τιμές βλέπω. Εύγε.
Menelaos83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Αν και ειχα κανει αιτηση απο τις 25 γεναρη οπως εγραψα παραπανω μεχρι και την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχα καμια ενημερωση. Ξαναπηρα τηλεφωνο 25 φλεβαρη να δω τι παιζει και επιτελους μου ηρθε μνμ να κανω την καταθεση για να προχωρησω. Αυτη την φορα ο υπαλληλος επειδη τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν γινεται τοσο γρηγορα οσο μου ειπε ο συναδελφος του, τελος παντων αναμονη και βλεπουμε. Οσοι καταθεσατε το κανατε σαν απλη πληρωμη λογαριασμου?Γραψατε κατι σαν αιτιολογια ?
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Οσοι καταθεσατε το κανατε σαν απλη πληρωμη λογαριασμου?Γραψατε κατι σαν αιτιολογια ? Τα 42 ευρώ λες? Γράφει στο χαρτί ή στο email που θα σου στείλουν την αιτιολογία , θα το ψάξω, κάτι θυμάμαι οτι είχε σχέση με ΔΕΔΔΗΕ στο ebanking
Menelaos83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε Τα 42 ευρώ λες? Γράφει στο χαρτί ή στο email που θα σου στείλουν την αιτιολογία , θα το ψάξω, κάτι θυμάμαι οτι είχε σχέση με ΔΕΔΔΗΕ στο ebanking Ναι για τα 42 λεω.Μου ηρθε μειλ με κωδικο πληρωμης υπερ δεδδηε ,απλα δεν ξερω αν χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από Menelaos83
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Ναι για τα 42 λεω.Μου ηρθε μειλ με κωδικο πληρωμης υπερ δεδδηε απλα δεν ξερω αν χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω αν το κάνεις κλασσικά μέσω πληρωμής απο τράπεζα και όχι έμβασμα ,δε χρειάζεται κάτι άλλο ο κωδικός πληρωμής είναι και ο κωδικός πελάτη .
Menelaos83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε αν το κάνεις κλασσικά μέσω πληρωμής απο τράπεζα και όχι έμβασμα ,δε χρειάζεται κάτι άλλο ο κωδικός πληρωμής είναι και ο κωδικός πελάτη . Μια μικρη βοηθεια ακομα αν μπορεις Πχ στην eurobank εχει συναλλαγη για ΔΕΔΔΗΕ και πληρωμη για ΔΕΗ που ειναι για λογαριασμο οπως κανω καθε διμηνο.Σε ποιο απο τα 2 πηγαινω?
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Μια μικρη βοηθεια ακομα αν μπορεις Πχ στην eurobank εχει συναλλαγη για ΔΕΔΔΗΕ και πληρωμη για ΔΕΗ που ειναι για λογαριασμο οπως κανω καθε διμηνο.Σε ποιο απο τα 2 πηγαινω? Δεν έχει σχέση με ΔΕΗ, αφού και το χαρτί που έχεις γράφει Επωνυμία δικαιούχου : ΔΕΔΔΗΕ μετά βάζεις ως κωδικό τον "κωδικό πελάτη" 1
Menelaos83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, korakios είπε Δεν έχει σχέση με ΔΕΗ, αφού και το χαρτί που έχεις γράφει Επωνυμία δικαιούχου : ΔΕΔΔΗΕ μετά βάζεις ως κωδικό τον "κωδικό πελάτη" Δεν εχω χαρτι. Διορθωνω αυτο ειπα για μειλ πριν, με μηνυμα μου ηρθε κωδικος. Ολα κομπλε παντως ,πληρωθηκε και βλεπουμε... 1
Gregatc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Χτες έκανα τηλεφωνικά την αίτηση , σήμερα με πήραν από το τοπικό υποκατάστημα για την πληρωμή. Περιμένω τώρα τηλέφωνο από το συνεργείο . Πάντως μου είπε ότι δε θα πάρει πολύ χρόνο . Προφανώς υπάρχει απόθεμα μετρητών ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις