Προς το περιεχόμενο

Downgrade απο iOS 11 σε iOS 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,επειτα απο καμποσο καιρο στο iOS 11 της Apple αν και χρησιμο που εχεις τα mb διαθεσημα με το πατημα ενος κουμπιου και δεν χρειαζεται να πας στις ρυθμισεις για να τα ανοιξεις κατα τ αλλα παρατηρω πως δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για την υπαρξη αυτης της αναβαθμισης. Εκανε πιο αργο το καημενο το 5s μου και κατα τ αλλα δεν προσφερει τιποτα το ουσιαστικο εκτος απο το να τρωει μπαταρια πολυ πιο γρηγορα απ τον προκατοχο του. Μπορει κανεις να μου προτεινει εναν ασφαλη τροπο για downgrade, χωρις να κανω jailbreak το κινητο και φυσικα αν γινεται.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, jim0912 είπε

Καλησπερα παιδια,επειτα απο καμποσο καιρο στο iOS 11 της Apple αν και χρησιμο που εχεις τα mb διαθεσημα με το πατημα ενος κουμπιου και δεν χρειαζεται να πας στις ρυθμισεις για να τα ανοιξεις κατα τ αλλα παρατηρω πως δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για την υπαρξη αυτης της αναβαθμισης. Εκανε πιο αργο το καημενο το 5s μου και κατα τ αλλα δεν προσφερει τιποτα το ουσιαστικο εκτος απο το να τρωει μπαταρια πολυ πιο γρηγορα απ τον προκατοχο του. Μπορει κανεις να μου προτεινει εναν ασφαλη τροπο για downgrade, χωρις να κανω jailbreak το κινητο και φυσικα αν γινεται.

Αν έχεις κρατημένα τα shshs γίνεται . 

Δημοσ.

αυτή η διαδικασία ειναι για όσο ακόμη υπογράφεται από την Apple η παλιά έκδοση, που συνηθως διαρκεί μια βδομάδα μετά την έλευση της νεότερης, μετά δεν έχει γυρισμό και φυσικά στην προκειμένη περίπτωση το ios10 έχει πάψει να υπογράφεται από τον Σεπτέμβριο 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Επιμένεις για κάτι που προφανώς δεν γνωρίζεις, αυτή η μέθοδος έχει λήξη εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει άλλη. Τέλος. 

Οκ ότι πεις δεν θα μπω σε αντιπαράθεση για κανένα λόγο μαζί σου αλλά και με κανένα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι θέμα αντιπαράθεσης, έχουμε απαντήσει 4 άτομα, τα 3 λέμε ότι δεν γίνεται και είσαι ο μόνος που λες ότι γίνεται. Αναφέρεις μια λύση που ειναι για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που η apple υπογράφει και την παλιά και την νεότερη έκδοση του ios, που στο προκείμενο ερώτημα δεν αποτελεί λύση. Αν έχεις κάποιο άρθρο που περιγράφει επιστροφή σε έκδοση iOS που δεν υπογράφει η Apple ανέφερε το, προσωπικά θα ήθελα κι εγώ να μπορέσω να επιστρέψω σε ios10 οποτε θα σου ήμουν ευγνώμων 

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.

Για να επιστρέψεις πλέον σε παλαιότερο iOS χρειάζεται να έχεις 64bit συσκευή, να έχεις τα SHSH2 της έκδοσης που σε ενδιαφέρει και να είσαι Jailbroken, αλλιώς ΔΕΝ γίνεται. Ο παλιός, καλός τρόπος δεν λειτουργεί εδώ και κάποια χρόνια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...