Προς το περιεχόμενο

Phanteks Eclipse P400

kjtzemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Phanteks P400S προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν Design και προσφέρει πράγματα που παλιότερα κουτιά και ακριβότερα, δεν τα έχουν. Αυτό συμβαίνει καθαρά λόγω εξέλιξης των κουτιών.

Είναι απλό και λιτό και το Tempered Glass είναι πάρα πολύ ωραίο και σκέφτομαι να πάω και εγώ σε τέτοιο κουτί κάποια στιγμή. Όπως θα έχετε καταλάβει, κουτιά αλλάζω κάθε 2 χρόνια περίπου. Η ηχομόνωση που έχει, δεν θα έλεγα πως είναι τόσο καλή για τον ήχο που κόβει, αλλά χαρίζει αίσθηση ποιότητας.

Η τιμή φαίνεται σε κάποια σημεία, αφού θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα. Το κάτω μέρος που κρύβει το τροφοδοτικό και τα καλώδια είναι πολύ απλό πιστεύω. Θα μπορούσε να έχει κάτι εκεί.
Λεπτές λαμαρίνες γενικότερα. Αν βάλεις μπροστά διπλό ψυγείο, δεν υπάρχει χώρος για ανεμιστήρα που να στέλνει αέρα μέσα.

Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, το Airflow του είναι τουλάχιστον μέτριο και αυτό το έχουν τα κουτιά που είναι καλυμμένα μπροστά. Όχι όμως ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα κάτι τέτοιο, ειδικά αν συνδυαστεί με AIO στο μπροστινό.

Το έβαλα πρόσφατα σε Build που έφτιαξα και θα το πρότεινα πάλι ειδικά αν πρόκειται να μπει AIO.
5a60ad0bebddc_IMG_20171121_024032_HHT(Small).jpg.4a318e54e14d7ee5eec101ff31e31d61.jpg

5a60ad0aeb61f_IMG_20171121_015852_HHT(Small).jpg.df32d91d01d520d8033184d51395a16d.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια να ρωτησω κατι.Οταν λετε ''προβλημα με θερμοκρασιες'' οσο αφορα το p400s και γενικα τα κουτια που ειναι κλειστα μπροστα, το λετε γενικα η οσοι κανετε OC στα συστηματα σας; Αν δλδ το παρει καποιος που δεν κανει ποτε οc και του βαλει 2-3 καλους ανεμιστηρες μπροστα θα εχει θεμα; Ρωταω γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ENTHOO EVOLV MATX TEMPERED GLASS το οποιο το εχω ερωτευτει απο θεμα εμφανισης.

18 λεπτά πριν, PantKo είπε

ρε παιδια να ρωτησω κατι.Οταν λετε ''προβλημα με θερμοκρασιες'' οσο αφορα το p400s και γενικα τα κουτια που ειναι κλειστα μπροστα, το λετε γενικα η οσοι κανετε OC στα συστηματα σας; Αν δλδ το παρει καποιος που δεν κανει ποτε οc και του βαλει 2-3 καλους ανεμιστηρες μπροστα θα εχει θεμα; Ρωταω γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ENTHOO EVOLV MATX TEMPERED GLASS το οποιο το εχω ερωτευτει απο θεμα εμφανισης.

Όπως το λες είναι. Γι αυτούς που κηνυγάνε επιδόσεις και θερμοκρασίες,αργά ή γρήγορα ένα τέτοιο κουτί θα αρχίσει να μην τους "καλύπτει" .Κατα τα άλλα μια χαρά κουτί ,ποιότητα phanteks, και σε oced συστήματα "βγάζει" τη δουλειά,απλά δεν είναι το airflow το δυνατό του σημείο .

Στη θέση σου αν μου έκανε το matx evolv θα πήγαινα εκεί.Εχει φίλος το atx evolv με το ακρυλικό .Πολύ στιβαρό και πιστεύω διαχρονικό κουτί !

2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Όπως το λες είναι. Γι αυτούς που κηνυγάνε επιδόσεις και θερμοκρασίες,αργά ή γρήγορα ένα τέτοιο κουτί θα αρχίσει να μην τους "καλύπτει" .Κατα τα άλλα μια χαρά κουτί ,ποιότητα phanteks, και σε oced συστήματα "βγάζει" τη δουλειά,απλά δεν είναι το airflow το δυνατό του σημείο .

Στη θέση σου αν μου έκανε το matx evolv θα πήγαινα εκεί.Εχει φίλος το atx evolv με το ακρυλικό .Πολύ στιβαρό και πιστεύω διαχρονικό κουτί !

ειμαι σε φαση να σκασω η οχι το 40αρι παραπανω καθαρα για θεμα εμφανισης. Ενταξει απο θεμα μητρικης υπαρχουν να βαλω ποιοτικες β350 ειτε παω σε ατχ ειτε σε ματχ ...Ειμαι αναμεσα στο p400s στο enthoo που ειπα πιο πανω (λατρεια ξαναλεω το ντιζαιν του με τα 2 παραθυρα tg) και το Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass ... Βασικα οτι μου αρεσει σε phantek το βρηκα.

Δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά επειδή είμαστε τεχνολογικό Forum το αναφέρουμε.
Και το δικό μου κουτί (NZXT. Noctis 450), αν δεν είχε το μπροστινό κάλυμα και το φίλτρο, θα είχε ακόμα καλύτερο Airflow (αν έχει έχει εξαιρετικό).

Είναι λογικό όταν ο αέρας εισέρχεται από το πάνω και κάτω μέρος του κουτιού να υπάρχει περιορισμός σε σχέση με το να μπαίνει ο αέρας απευθείας από μπροστά.

Για εμένα προχώρα στην αγορά του αν σου αρέσει, είναι πολύ όμορφο κουτί και φοριέται πολύ τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2018 στις 8:21 ΜΜ, PantKo είπε

ειμαι σε φαση να σκασω η οχι το 40αρι παραπανω καθαρα για θεμα εμφανισης. Ενταξει απο θεμα μητρικης υπαρχουν να βαλω ποιοτικες β350 ειτε παω σε ατχ ειτε σε ματχ ...Ειμαι αναμεσα στο p400s στο enthoo που ειπα πιο πανω (λατρεια ξαναλεω το ντιζαιν του με τα 2 παραθυρα tg) και το Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass ... Βασικα οτι μου αρεσει σε phantek το βρηκα.

παρε το phanteks με 1000 ...τρομερο κουτι με άπλετους χώρους και καλό cable management , ειδάλλως μπορείς να δεις και το nzxt s340 elite arketa καλο και αυτο !

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...