giorgos_t Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα,ειμαι στην προσπαθεια και φτιαχνω το eshop μου.εχω κολλησει σε μερικα θεματα.οποιος εχει τον χρονο και την ορεξη να με βοηθησει λιγο θα το εκτιμουσα.ευχαριστω.κυριως θελω να κανω οσα μπορω με το αγορασμενο θεμα που εχω.δυσκολευομαι αρκετα.εχω τα βηματα αλλα δεν.
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Γράφεις εδω τα προβληματα που αντιμετωπίζεις και ελπίζεις στη διάθεση του οποιοδήποτε. Ετσι ειναι πιο πιθανο να βρεις βοηθεια, εστω και απο διαφορες πηγες. Απο εκει και πέρα, αν θες ειδική βοήθεια απο κάποιους, ο μονος τρόπος ειναι αγγελία και αμοιβη. Εμπειρικα θα σου πω, οτι το eshop ειναι σαν τη βιτρινα του μαγαζιου. Αν "δεν το εχεις" βάζεις επαγγελματία να στο κάνει, αλλιως χάνεις πελατες 1
giorgos_t Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 ναι οκ ,αν δεν μπορω να τα καταφερω μονος μου θα το εδινα σε καποιον να το ολοκληρωσει με λογικο κοστος. το προβλημα που θελω να λυσω ειναι λιγο με τα modules που μ εδωσε το θεμα εχω κολλησει.για αρχη με το page link module.για να μπορεσω να βαλω επανω sign in/register ,λογαριασμος κλπ.δεν εχω καταλαβει ακομα πως να το κανω.πρεπει πρωτα να φτιαχτουν αυτες οι σελιδες για να τις βαλω μετα στο module?και απο που επεξεργαζομαι ή δημιουργω την σελιδα οπως λογαριασμος,εγγραφη και ολα αυτα.ευχαριστω
madx2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/16/2018 στις 8:57 ΠΜ, giorgos_t είπε ναι οκ ,αν δεν μπορω να τα καταφερω μονος μου θα το εδινα σε καποιον να το ολοκληρωσει με λογικο κοστος. το προβλημα που θελω να λυσω ειναι λιγο με τα modules που μ εδωσε το θεμα εχω κολλησει.για αρχη με το page link module.για να μπορεσω να βαλω επανω sign in/register ,λογαριασμος κλπ.δεν εχω καταλαβει ακομα πως να το κανω.πρεπει πρωτα να φτιαχτουν αυτες οι σελιδες για να τις βαλω μετα στο module?και απο που επεξεργαζομαι ή δημιουργω την σελιδα οπως λογαριασμος,εγγραφη και ολα αυτα.ευχαριστω από οτι φαίνεται δεν έχεις στήσει ξανά κάτι , το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με κάποιον επαγγελματία να στο φτιάξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε μελέτη (google is your friend) και δοκιμές (ίσως χρειαστεί να το ξαναστήσεις από την αρχή κάμποσες φορές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα