Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα θαηθελα τα φωτα σας για νεα καρτα γραφικων για να παιζω cs global ofensive

εχω 16γιγαα ραμ amd fx 10πυρηνο

ειτε μεταχειρησμενη ειτε καινουρια δε με ενοχλει ταβανι μπαντζετ 50 ευρω ευχαριστω

1920χ1080 η αναλυση που παιζω,και οχι δε θα παιξω αλλα παιχνιδια*

Επεξ/σία από maparios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maparios είπε

καλησπερα θαηθελα τα φωτα σας για νεα καρτα γραφικων για να παιζω cs global ofensive

εχω 16γιγαα ραμ amd fx 10πυρηνο

ειτε μεταχειρησμενη ειτε καινουρια δε με ενοχλει ταβανι μπαντζετ 50 ευρω ευχαριστω

1920χ1080 η αναλυση που παιζω,και οχι δε θα παιξω αλλα παιχνιδια*

δες γ rx460 4gb 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Δύσκολο να βρει στα 50€ έστω και μεταχειρισμένη την 460. Αλλά ας ψάξει και το βλέπει αναλόγως...

στα 65-70 μπορει να βρει καμοια 7850 η 750ti 

Δημοσ.

Aπο καινουργια κοιτα μονο την 1030. (75 ευρω ομως) ειναι η μονη που αξιζει τοσο χαμηλα, οι  φθηνοτερες δεν αξιζουν ..

Σε μεταχειρισμενη κοιτα 560ti,στα 50 ευρω που αξιζει τα λεφτα της και τις επιδοσεις της.

Αρκει να στο επιτρεπει το τροφοδοτικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης HD 6870,  GTX 470,  αν και λίγο παλιές έχουν ακόμα καλή απόδοση σε e-sports games. Άλλες: HD 7790/7850, GTX 750/650ti (αυτές πιο πιθανό στα 60€). H GT 1030 έχει παρόμοια απόδοση με μια GTX 750, οπότε αν τη βρεις μτχ. την επιλέγεις.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.
4 ώρες πριν, maparios είπε

τροφοδοτικο εχω πολυ δυνατο,το μονο που με αγχωνει ειναι μην εχω  bottleneck ευχαριστω για τις απαντησεις

Aπο περιεργεια, πιο τροφοδοτικο εχεις??

Δημοσ.

ξερω ρε παιδια ζηταω πολλα και σας εχω πριξει αλλα ψαχνω και δε μπορω να βρω τιποτα ουτε σε μεταχειρισμενο ουτε νεο μπορειτε να μου παραθεστε λινκ η εστω ινμποξ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...