nectons Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Βλέποντας τον τίτλο του άρθρου λέω θα έχει κάνα 500άρι ευρώ! Εντάξει... ετοιμοπόλεμος να σχολιάσω αρνητικά τέτοιου είδους προσπάθειες από μεγάλες εταιρίες που μου γυρνάνε τα άντερα όπως πάντα, αλλά μου έπεσε το σαγόνι όταν είδα τα 129 δολάρια. Για πρώτη φορά λοιπόν βλέπω μια σοβαρή εταιρία να κάνει τέτοια κίνηση (δεν μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά με την Xiaomi να καραδοκεί σε όλους τους τομείς) και με όλη μου την καρδιά και δίχως καν να το δω από κοντά εμπιστεύοντας το όνομα της εταιρίας λέω ένα μεγάλο και παχύ ΜΠΡΆΒΟ !... Επιτέλους δηλαδή ρε παιδί μου να αρχίσουν να βάζουν μυαλό και προσγειωμένες τιμές στα προϊόντα τους οι μεγάλες εταιρίες προς όφελος του καταναλωτή! 2
vagdesign Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ως κάτοχος του Osmo Mobile 1 που το πουλούσε πέρισυ 329€ η ίδια η εταιρεία απ'όπου και το πήρα, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο. Είδε ότι άλλες κινέζικες εταιρείες μπήκαν στο παιχνίδι και αντί να παραμείνουν στα ίδια (σώμα με μαγνήσιο, αισθητήρες κτλ.) χαμήλωσε τον πήχη και κυκλοφόρησε το ίδιο σχεδόν πράγμα με φθηνότερα υλικά κατασκευής σε ανταγωνιστική τιμή. Επίσης έριξε 100$ την τιμή του προηγούμενου. Προτείνω να το αγοράσετε απ'ευθείας από το site ή αν το φέρουν επίσημοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο και αν χρησιμοποιείτε το κινητό για κάμερα περισσότερο από το κανονικό, θα σας λύσει τα χέρια και θα ανεβάσει τη δημιουργικότητά σας. Υ.Γ. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω δει με Android κινητά όπου απενεργοποιείται το OIS και έχεις ομαλή σταθεροποίηση. Με κάποια iPhones (6s, 7) έχει θεματάκια... Εγώ το χρησιμοποιώ με S7 Edge όπου υποστηρίζεται το 4Κ του κινητού (σε S6/ S6 Edge όπως και σε άλλα κινητά, ενώ το κινητό μπορεί, η εφαρμογή DJI Go δεν το ενεργοποιεί και έτσι μένετε στα 1080p).
vaggos2586 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά η DJI δεν είδε τις αναμενόμενες πωλήσεις στο osmo mobile 1 αφού και ο ανταγωνισμός ειναι σκληρός και για αρχή έριξε την τιμή του κατά 100$ ενώ έριξε και το κόστος του osmo mobile 2 .Απο την άλλη βέβαια στα drones της που έχει το μονοπώλιο οι τιμές όσο πάνε και ανεβαίνουν αφού ξέρει οτι οτι ο ανταγωνισμός ειναι πολύυυυυ μακριά! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από vaggos2586
Zus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Την κατάλληλη στιγμή έσκασε η DJI, γιατί κοιτούσα για gimbal. Εξαιρετική τιμή, ελπίζω κάποια στιγμή να κατεβάσει αρκετά χαμηλά και κάποιο drone της και να γίνει παρτι.
axidousgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 μακάρι να μείνει χαμηλή τιμή και εδώ στην Ελλάδα Έχω το προηγούμενο μοντέλο και σε συνεργασία με filmic pro κανεις παπαδες !! Μιλάω για iphone χρήση
Tasosng Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, HardwareZone είπε Εκτός από τα drones όπου τα τελευταία firmware είναι τουλάχιστον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και το τραγικό application τους (το οποίο είναι απαραίτητο εκτός και αν "τολμήσεις" να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικό πρόγραμμα όπως το Litchi) κρασάρει κατά την πτήση κάμποσες φορές... Τι πλατφόρμα έχεις Android η iOS. Γιατί εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε iOS. Μόνο με iPad πετάω και δεν χρισημοποίησα ποτέ Android. Όταν πετάνε 1400€ δεν το διακινδυνεύω.
Regulus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικός Κινέζος ανταγωνιστής για όσους ενδιαφέρονται (που μάλλον έσπρωξε την DJI στις μειώσεις). http://www.zhiyun-tech.com/index.php?lang=en Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Regulus
HardwareZone Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Tasosng είπε Τι πλατφόρμα έχεις Android η iOS. Γιατί εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε iOS. Μόνο με iPad πετάω και δεν χρισημοποίησα ποτέ Android. Όταν πετάνε 1400€ δεν το διακινδυνεύω. iPad Pro 9.7 εδώ και 1μιση μήνα (πάλι crashαρει συχνά) και προηγουμένως Android (HTC u11)
enlightened Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/15/2018 στις 10:22 ΜΜ, Lerios είπε Το πήρα χθες! Ας ελπίσουμε να λύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν όσον αφορά το Stabilization σε συσκευές με OIS όπως iPhone 7 Plus, 8 Plus, X κλπ... Αυτό είναι θέμα hardware της κάμερας των iPhone οπότε δε λύνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα