Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και καποιες ωρες με το κινητο μου στη συνδεση με το δικτυο στο σπιτι. Προκειται για συσκευη Huawei P8 Lite. Γενικα οποτε ειμαι σπιτι το κινητο ειναι παντα συνδεδεμενο στο wifi μου μεχρι σημερα που ξαφνικα ειδα οτι δεν ηταν συνδεδεμενο χωρις να χω κανει ουτε αλλαγες στο κινητο, ουτε στο ρουτερ. παω να ξανασυνδεθω και τιποτα. Εκτοτε δοκιμασα τα παντα. Εκανα επανεκινηση,λειτουργια πτησης,reset network setting, επαναφορα εργοστασιακων. Τιποτα δε λειτουργησε, μεχρι και το ρουτερ εκανα ρισετ και παλι τιποτα. Στο ιντερνετ ειδα πως ειναι συχνο για τη συγκεκριμενη συσκευη αλλα λυση δε βρηκα. Ξερει κανεις κατι? τι αλλο μπορω να δοκιμασω? 

Δημοσ.

Κ εγω αυτο σκεφτηκα αλλα απορω πως μπορει να γινε κατι τετοιο απ τη μια στιγμη στην αλλη , και δε του κανω και καμια βαρια χρηση. Που μπορω να παω για σερβις? στα μεγαλα καταστηματα τυπου παμπλικ απ το οποιο το ειχα αγορασει κιολας θα κοστησει πολυ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες στο HiCare, στην ενότητα "κέντρα εξυπηρέτησης" θα βρείς το πλησιέστερο σε 'σένα.

Για Αθήνα ας πούμε έχει δυο, το επίσημο στην Μιχαλακοπούλου και άλλο ένα ως εξουσιοδοτημένο στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Υ.Γ. Στο HiCare, θα βρείς επίσης και τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών αν θες να κάνεις μια διερευνητική συνομιλία μαζί τους πρώτα...

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, multikaraG είπε

Κ εγω αυτο σκεφτηκα αλλα απορω πως μπορει να γινε κατι τετοιο απ τη μια στιγμη στην αλλη , και δε του κανω και καμια βαρια χρηση. Που μπορω να παω για σερβις? στα μεγαλα καταστηματα τυπου παμπλικ απ το οποιο το ειχα αγορασει κιολας θα κοστησει πολυ? 

Μιχαλακοπούλου 178 στους Αμπελόκηπους (+302105197500)

Τηλέφωνο επικοινωνίας Huawei Customer Service 211-198-8000

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Μενω Θεσσαλονικη και δυστυχως δεν υπαρχει κεντρο εξυπηρετησης εδω. Ξερετε τι μπορει να το προκαλει αυτο και κατα συνεπεια και το κοστος  περιπου ποσο μπορει να ειναι για ενα τετοιο προβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, multikaraG είπε

Μενω Θεσσαλονικη και δυστυχως δεν υπαρχει κεντρο εξυπηρετησης εδω. Ξερετε τι μπορει να το προκαλει αυτο και κατα συνεπεια και το κοστος  περιπου ποσο μπορει να ειναι για ενα τετοιο προβλημα?

Από εκεί που το πήρες ή στον ΓΕΡΜΑΝΌ με απόδειξη και ταυτότητα και θα το αναλάβουν εκείνει.

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...