voltmod Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ένα από τα ακριβότερα smartwatches της αγοράς είναι το Connected Modular 45, το οποίο διαθέτει κάσα με διάμετρο 45mm, όμοια με αυτή του χρονογράφου Carrera, που έχει αποτελέσει και την βασική έμπνευση για το design. Τώρα, η γνωστή ωρολογοποιία παρουσιάζει το Connected Modular 41, το οποίο όπως είναι φανερό και από την ονομασία διαθέτει μικρότερης διαμέτρου κάσα, στα 41mm. Αν το Connected Modular 45 έδειχνε μεγάλο στον καρπό σας, τότε το 41 θα είναι μάλλον ιδανικό και κομψότερο. Το Android-powered smartwatch της TAG Heuer βασίζεται σε πλατφόρμα της Intel και σε σύγκριση με το “45” διαθέτει οθόνη AMOLED με υψηλότερο pixel density –στα 326ppι από τα 287ppi- αλλά και με υψηλότερη φωτεινότητα – στα 350nits. Επίσης η RAM έχει διπλασιαστεί (στο 1GB τώρα) όπως και ο αποθηκευτικός χώρος (8GB). Η κάσα που έχει πάχος 13,2mm είναι κατασκευασμένη από grade 5 Titanium ενώ η στεφάνη είναι από κεραμικό υλικό, και μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη. Το γυαλί είναι ανθεκτικό και από κρύσταλλο ζαφείρι διαθέτοντας διπλή αντιαντανακλαστική επίστρωση. Επίσης είναι αδιάβροχο έως σε βάθος 50 μέτρων. Η τιμή του TAG Heuer Connected Modular 41 ξεκινάει από τα €1100. Τόσο το Connected Modular 45 όσο και το 41 είναι διαθέσιμα και σε εκδόσεις Full Diamond με διαμάντια 23,35 καρατίων (για το 45) ποιότητας VVS και με τη κάσα να είναι από λευκόχρυσο. Η τιμή τους διαθέτει έξι μηδενικά, για όσους ενδιαφέρονται. GSMArena Δείτε ολόκληρο το article
vagdesign Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Άλλο ένα παράδειγμα εταιρείας που απλώς βάζοντας το λογότυπό της, το χρεώνει 1000€. Όπως είναι και το μήλο σε υπολογιστές, κινητά, ρολόγια, software κτλ. Ως εταιρεία η TAG Heuer στον τομέα των ρολογιών (Ελβετικά ρολόγια με ακρίβεια και ακριβά μέταλλα) είναι από τις κορυφαίες. Ως όμως εταιρεία smartwatch είναι αυτό που είπα στην πρώτη πρόταση. Κρίμα. 1 1
k_dinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μα η τεχνογνωσία της είναι στο μηχανισμό. Αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχει ούτε ένα γρανάζι στο συγκεκριμένο, ούτε φορτίζει με την κίνηση του καρπού όπως τα κλασικά καλά ρολόγια. Ενα Android wear είναι με ακριβό μπρασελε 1
Runner25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, vagdesign said: Άλλο ένα παράδειγμα εταιρείας που απλώς βάζοντας το λογότυπό της, το χρεώνει 1000€. Όπως είναι και το μήλο σε υπολογιστές, κινητά, ρολόγια, software κτλ. Ως εταιρεία η TAG Heuer στον τομέα των ρολογιών (Ελβετικά ρολόγια με ακρίβεια και ακριβά μέταλλα) είναι από τις κορυφαίες. Ως όμως εταιρεία smartwatch είναι αυτό που είπα στην πρώτη πρόταση. Κρίμα. διαβασες απο τι υλικα αποτελειται? αντε καλο απογεμα 3
Agony Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα...Είμαι από αυτούς που θα δώσω περισσότερα λεφτά για το όνομα διότι πλέον ξέρω ότι η ιστορία και το βάρος του ονοματος που κουβαλαει μια σοβαρη εταιρεια ειναι πιο σημαντικο απο το ιδιο το αντικειμενο. Καταλαβαίνω ότι αρκετοί διαφωνούν όμως Προσωπικά όταν βλέπω ένα BMW βλέπω μια ιστορία βλέπω ιστορικά αεροπλανα ,μηχανές, μηχανικούς κτλ κτλ. Το ίδιο και για ένα κινητό και ένα ρολόι. Το ότι πχ εγω δεν θα αγόραζα ένα Apple δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω και δεν σέβομαι αυτούς που τα αγοράζουν λόγο της ιστορίας της και το οτι θελουν να ξέρουν ότι αυτό που κρατάνε στα χέρια τους έχει συναισθηματική αξια. Τώρα το αν κάποιος αγοράζει μια BMW και ένα Apple και δεν έχουν ιδέα Ποιες είναι... εκεί Ναι συμφωνώ δεν έχει νόημα. Όπως δεν έχει νόημα να είναι εντελώς μάπα το προϊόν.
Voodooman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Agony είπε Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρα το όνομα...Είμαι από αυτούς που θα δώσω περισσότερα λεφτά για το όνομα διότι πλέον ξέρω ότι η ιστορία και το βάρος του ονοματος που κουβαλαει μια σοβαρη εταιρεια ειναι πιο σημαντικο απο το ιδιο το αντικειμενο. Καταλαβαίνω ότι αρκετοί διαφωνούν όμως Προσωπικά όταν βλέπω ένα BMW βλέπω μια ιστορία βλέπω ιστορικά αεροπλανα ,μηχανές, μηχανικούς κτλ κτλ. Το ίδιο και για ένα κινητό και ένα ρολόι. Το ότι πχ εγω δεν θα αγόραζα ένα Apple δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω και δεν σέβομαι αυτούς που τα αγοράζουν λόγο της ιστορίας της και το οτι θελουν να ξέρουν ότι αυτό που κρατάνε στα χέρια τους έχει συναισθηματική αξια. Τώρα το αν κάποιος αγοράζει μια BMW και ένα Apple και δεν έχουν ιδέα Ποιες είναι... εκεί Ναι συμφωνώ δεν έχει νόημα. Όπως δεν έχει νόημα να είναι εντελώς μάπα το προϊόν. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται όλες οι εταιρίες τα τελευταία 20 χρόνια, την δύναμη του brand τους. Και συχνά το κάνουν χωρίς ντροπή. Δεν έχω πρόβλημα να σκάσω 4,5 χιλιάρικα για ένα carrera-δεν συμπαθώ ούτε την μάρκα ούτε το μοντέλο, αλλά για χάρη της κουβέντας. Αλλά έχω πρόβλημα να σκάσω €1100 για αυτό το πράγμα. Αντίστοιχα, δεν έχω πρόβλημα (ηθικό, γιατί οικονομικό έχω) να σκάσω όσα μου ζητάει μία Μ3, αλλά έχω πρόβλημα να δώσω τα χρήματα που ζητάει το κουβαδάκι 120i (no offence στους κατόχους, με απόλυτα κριτήρια είναι καλό αυτοκίνητο για αυτό που είναι). Είναι ξεκάθαρη εκμετάλλευση του ονόματος της φίρμας με σκοπό το κέρδος και ένα σύνολο συμβιβασμών που δεν ανταποκρίνεται στο όνομα της εταιρίας. Όχι ότι το carrera ή η M3 δεν έχουν μεγάλο καπέλο στην τιμή, ίσα ίσα που έχουν καπέλο στην τιμή και για το σήμα της BMW, και για το σήμα της Μ3. Αλλά τουλάχιστον παίρνεις ένα προϊόν που απηχεί κάπως τα ιστορικά αεροπλάνα, τις μηχανές και τους μηχανικούς. Το 120i και αυτό το ρολόι απηχούν στο μεγαλύτερο ποσοστό λογιστές και μετόχους. Καλό το όνομα, αλλά μόνο όταν αντικατοπτρίζεται πραγματικά (όσο μπορεί τέλος πάντων) πάνω στο προϊόν και δεν αποτελεί απλά μία πρόσοψη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Voodooman 5
fsbmaniac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 οταν δινουν για i30 21k ευρω ... φθηνα πουλαει η Tag
gasantony Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Tην TAG την αγαπάμε για τα αναλογικά της ! Smartwatch πέρνω και φθηνότερα...
giorgoslouk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να επιτέλους ένα μηχάνημα σύγχρονο, από Ελβετική εταιρία. Μπαφιάσαμε πια με τα "υψηλής τεχνολογίας" μηχανικά ρολόγια των ελβετούληδων με αυτόματους μηχανισμούς ηλικίας 200 ετών και βάλε. Διατυμπανίζουν το νέο τους αυτόματο μηχανισμό με αυτονομία 60 ωρών και ακρίβεια 10 sec την ημέρα και κόστος όσο ένα αυτοκίνητο, όταν το φθηνότερο quartz έχει 2 χρόνια αυτονομία και 15 sec το μήνα ακρίβεια κοστίζοντας ελάχιστα χρήματα.Βέβαια για την αυτονομία οι τύποι έχουν τη λύση και ονομάζεται κουρδίστρα (winder). Βέβαια υπάρχουν κι άλλες σοβαρές Ελβετικές εταιρίες που έχουν να δείξουν τεχνολογικά διαμάντια. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη μοναδικότητα και τη χρησιμότητα του Breitling Emergency; Ποιος επίσης μπορεί να μη θαυμάσει την ακρίβεια των 5 sec το χρόνο του Longines V.H.P. Quartz;( όταν το παρουσίασε η Longines οι ελβετούληδες την σνόμπαραν λέγοντας πως είναι δυνατόν να παρουσίασε Quartz και όχι μηχανικό ρολόι) Περιμένω πάντως να δω smartwatch προτάσεις και από Citizen - Seiko, που πρωτοπορούν τεχνολογικά στα κλασσικά ρολόγια ειδικά η Citizen. Μέχρι και δορυφορικό ρολόι έχει παρουσιάσει που παίρνει στίγμα - ζώνη ώρας από το GPS, καθώς και συγχρονισμό της ώρας με τα ατομικά ρολόγια που χάνουν - κρατηθείτε - 1 sec στο 1.000.000 χρόνια!!!!!! Όσο για την ενέργεια ας είναι καλά η τεχνολογία Eco-Drive που το φορτίζει από το φως!!!! Κι οι ελβετούληδες μιλάνε ακόμα για την ανωτερότητα του μηχανικού ρολογιού σε σχέση με το quartz!!!! Σαφώς τέτοιες κινήσεις σαν της TAG-HEUER έχουν να κάνουν με την πτώση πωλήσεων των ελβετούληδων τελευταία. Ο κόσμος τελικά ξυπνάει, και βλέπει ότι δεν είναι λογικό να πληρώνει μια περιουσία για ένα τόσο απαρχαιωμένο μηχάνημα όταν με ελάχιστα (συγκριτικά) χρήματα παίρνεις smartwatch. Που ξέρεις. Ίσως τελικά έρχεται μία νέα quartz crisis........ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από giorgoslouk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα