Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλοι εχω ενα προβλημα με το τροφοδοτικο berlin 630 w το εχω 5 χρονια περιπου ..εκει που ειχα κλειστο τον υπολογιστη ξαφνικα ακουγεται ενας θορυβος μεσα απο το τροφοτικο σαν να σφυριζε σαν ενα βουητο πως καιγονται τα κουνουπια πανω στις λαμπες ετσι ακριβως ενας συνεχομενος θορυβος ... το βγαζω απο την μπριζα για κανενα 10 λεπτο πατησα και πολλες φορες το κουμπι εκκινησης για να το αποφορτισω και τωρα δεν ακουγεται καθολου θορυβος..λετε να ειναι στα τελευταια ? να το αλλαξω μηπως παρει και αλλα εξαρτηματα ?? τωρα δουλευει κανονικα ουτε θορυβος ακουγεται ..

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο άν είναι να φύγει, θα φύγει μόνο του. Γνώμη μου  άσ'το όπως είναι.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση ..το εχω γενικα καθαρο απο σκονες ..υπαρχει περιπτωση να μου καψει και αλλα πραγματα ?? εγω αυτο φοβαμαι !!!

Δημοσ.

Καποιος πυκνωτης ειναι ...... εαν εχεις ενα φιλο που να το εχει με κολλητήρι αλλεξε τους πυκνωτες μεσα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannhs13 είπε

..υπαρχει περιπτωση να μου καψει και αλλα πραγματα ??

Πιστεύω οτι άν δεν έχεις απαιτητικό σύστημα οτι δε θα πάθει τίποτα ούτε το ίδιο.

Δημοσ.

ναι δεν εχω απαιτητικο συστημα εχω εναν i7 3770 δε κανω οβερκλοκ...αν ειναι θα το αφησω ετσι και αν με αφησει καμια φορα θα ενημερωσω ..παντως μεχρι τωρα δεν ξαναακουστηκε θορυβος ευτυχως .θα ενημερωσω για την εξελιξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...