Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stiflerakos είπε

Εγω για να ειμαι ειλικρινης ειχα εντυπωσιαστει στα πρωτα βηματα της εταιρειας.

Ηταν οι μοναδικες ανδροιδ συσκευες που θυμιζαν ιος στην ελλειψη λαγκ.

Δεν αφηνω ομως το ματε 10 προ για κανενα λογο μεχρι στιγμης.

Στο θεμα μας τωρα... Δεν ειναι κακη η συσκευη για αυτα που προσφερει στην τιμη αυτη.

Το ζητημα ειναι οτι δεν βλεπουμε κατι ουαου... Τιποτα που δεν βρισκεις αλλου τελοσπαντων.

Χρειαζεται ενα δυνατο come back ωστε να γινει το μπαμ , ε και μετα δικαιολογειται να βγαλει και κανενα μετριο προιον.

δεν το έβγαλε για να κάνει μπαμ, είναι πετσοκομένη ναυαρχίδα  οποίος δεν έχει 700€ για το u111+ να του φάει τα 400€ με το eyes

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VChris είπε

Εγώ δεν θέλω να κουβαλάω powerbank και ρίχνω την ανάλυση. Και μπράβο στη Samsung που μου προσφέρει αυτήν την δυνατότητα.

Εσυ δεν θες να κουβαλας powerbank και ριχνεις την αναλυση(οπως ειπα επιλογη σου),αλλος θελει να βλεπει την οθονη του κινητου που εδωσε 1000ευρω(μιας και ανεφερα το Note 8)να παιζει στο μεγιστο γιατι γιαυτο την πληρωσε και αναγκαστικα επειδη δεν του βγαζει την μερα το κινητο κουβαλαει power bank(και σιγα και τον ογκο που πιανουν τα power banks).

Μπραβο θα ελεγα στην εταιρεια αν εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια στο Note 8 σε σχεση με το S8+, και οχι που εβαλε σε κινητο με μεγαλυτερη οθονη(και αρα καταναλωση)μικροτερη μπαταρια.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

και εν μερη και την Xiaomi

Τι εννοείς εν μέρει ; :unsure: 

5300Mah έχει το Xiaomi Mi Max 2. Πες μου άλλο στα ~200€ που έχει τέτοια μπαταρία, με ανάλογη αυτονομία (και γενικότερη συμπεριφορά παρόλο τον sd625).

Πάντως αν η HTC δεν σταματήσει την τιμολόγηση αυτή, δε την βλέπω καλά... Καλή η μπαταρία (θα έχει αρκετά καλή αυτονομία σε μιας και ο 652 είναι κάπως πιο energy efficient), καλές οι κάμερες, αλλά u can do better htc!

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

5300Mah έχει το Xiaomi Mi Max 2. Πες μου άλλο στα ~200€ που έχει τέτοια μπαταρία, με ανάλογη αυτονομία (και γενικότερη συμπεριφορά παρόλο τον sd625).

Το εν μερει παει στο οτι δεν εισαγεται επισημα σε ολες τις χωρες(ή να εχει service/αντιπροσωπειες)για να την βαλω στο ιδιο τσουβαλι.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Το mi max 2 εισήχθη μόλις πριν 10 ημέρες :) offtopic off :) 

Προφανως και αναφερομαι σε ολα τα κινητα της εν λογω εταιρειας και σε ολες τις χωρες οπως και το παραπανω Htc :) off topic off.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Πάντως αν η HTC δεν σταματήσει την τιμολόγηση αυτή, δε την βλέπω καλά... Καλή η μπαταρία (θα έχει αρκετά καλή αυτονομία σε μιας και ο 652 είναι κάπως πιο energy efficient), καλές οι κάμερες, αλλά u can do better htc!

P2 lenovo στην Κίνα κάτω από 200€ παίζει και με καλύτερη αυτονομία λόγω amoled 

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια , γιατι διαβαζω τα σχολια και τρελαινομαι... Αρχικα, μια χαρα ειναι η μπαταρια , μην ακουσω για mΑh οταν η σαμμυ σου βαζει 3000 και εχουν μια χαρα αυτονομια (δεν ειναι λογω amoled μονο αλλα και optimization ). Ειναι αδιαβροχο , εχει τεχνολογια με την αισθηση πιεσης στα ακρα και πολυ καλες καμερες (διπλη μπροστα και πισω με OIS και 1,7f) κ.α . Mε 400 κατι ευρω , σαν midrange προς flagship κατηγορια, θα βαλεις αναλογο cpu, εναν πολυ καλο Midrange δηλαδη. ακριβως αυτο ειναι ο 652 , οπως ειναι ο 660 για παραδειγμα . Οποτε να ειστε λιγο αντικειμενικοι. Γεμισαμε φανατικους χουλιγκανους Xiaomakides, που τα παντα το συγκρινουν με ενα mi max 2 kai ena redmi note 4x ktl. Και εγω xiaomi mi A1 εχω παιδια, αλλα για τα 250 που κανει αυτο και τα 220 πχ το Μαξ , μια χαρα ειναι . αντε κανα εικοσαρι παραπανω. γιατι μετα οταν μου τα συγκρινεις με αλλα οπως πατε να το συγκρινετε πχ με αυτο το κινητο στο αρθρο, κατανταει τραγικη η κατασταση . 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, stevedionys είπε

Συγνωμη ρε παιδια , γιατι διαβαζω τα σχολια και τρελαινομαι... Αρχικα, μια χαρα ειναι η μπαταρια , μην ακουσω για mΑh οταν η σαμμυ σου βαζει 3000 και εχουν μια χαρα αυτονομια (δεν ειναι λογω amoled μονο αλλα και optimization ). Ειναι αδιαβροχο , εχει τεχνολογια με την αισθηση πιεσης στα ακρα και πολυ καλες καμερες (διπλη μπροστα και πισω με OIS και 1,7f) κ.α . Mε 400 κατι ευρω , σαν midrange προς flagship κατηγορια, θα βαλεις αναλογο cpu, εναν πολυ καλο Midrange δηλαδη. ακριβως αυτο ειναι ο 652 , οπως ειναι ο 660 για παραδειγμα . Οποτε να ειστε λιγο αντικειμενικοι. Γεμισαμε φανατικους χουλιγκανους Xiaomakides, που τα παντα το συγκρινουν με ενα mi max 2 kai ena redmi note 4x ktl. Και εγω xiaomi mi A1 εχω παιδια, αλλα για τα 250 που κανει αυτο και τα 220 πχ το Μαξ , μια χαρα ειναι . αντε κανα εικοσαρι παραπανω. γιατι μετα οταν μου τα συγκρινεις με αλλα οπως πατε να το συγκρινετε πχ με αυτο το κινητο στο αρθρο, κατανταει τραγικη η κατασταση . 

άντε να μας έλεγες σναπ 820 όπως 821, σναπ 625 όπως 626 να το δεχτώ άλλα ο δεινόσαυρος 652 δεν έχει καμία σχέση τον 660 που είναι τελείως άλλη, πιο νέα τεχνολογία παντού και έπρεπέ να μπει αυστηρά αυτός τπτ άλλο στην συγκεκριμένη συσκευή των 410€

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ziaba είπε

άντε να μας έλεγες σναπ 820 όπως 821, σναπ 625 όπως 626 να το δεχτώ άλλα ο 652 δεν έχει καμία σχέση τον 660 είναι τελείως άλλη, πιο νέα τεχνολογία παντού και έπρεπέ να μπει αυστηρά αυτός τπτ άλλο στην συγκεκριμένη συσκευή των 410€

για τον 660 συμφωνουμε .. 820 821 δεν μπαινει πλεον για 400 ευρω φιλε μου αρχικη τιμη. το θεμα μου ηταν ομως το κραξιμο. το Mi note 3 εβαλε 660 αντι για flagship που ολοι περιμεναμε , το mi max 2 625, το ιδιο και το redminote 5 plus ktl και κανεις δεν ειπε τιποτα. Aπλα  το κραξιμο στην HTC ειναι ευκολο , ξεχναμε ομως τι ποιοτικες συσκευες βγαζει αντικειμενικα

Επεξ/σία από stevedionys
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stevedionys είπε

για τον 660 συμφωνουμε .. 820 821 δεν μπαινει πλεον για 400 ευρω φιλε μου αρχικη τιμη

που κολλάει αυτό που λες είπε κανένας να μπει ο 820 ή 821 ας και μια χαρά μπαίνουν καλύτερά αυτοί πάρα ο 652 ή 660

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

που κολλάει αυτό που λες είπε κανένας να μπει ο 820 ή 821 ας και μια χαρά μπαίνουν καλύτερά αυτοί πάρα ο 652 ή 660

anyway , μην κολλας εκει , δεν "προτεινα" τι πρεπει να βαλουν , αλλου ειναι το θεμα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...