trifonas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπερα εγκατεστησα σημερα το NFS στο pc μου και δεν το ανοιγει ολο μου βγαζει οτι πρεπει να σταλει μυνημα λαθους στη microsoft ,το pc ειναι p4 2G 512 ram kyro 64mb καρτα γραφικων με xp,ενω σε αλλο pc celeron που το εχω εγκαταστησει παιζει κανονικα!!!Καμια βοηθεια για το τι φταιει να βρω λυση;
Dyolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Κάρτα γραφικών θα έλεγα σε μεγάλο ποσοστό...
trifonas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Και τι θα πρεπει να κανω ,να κατεβασω νεους οδηγους θα βρω ετσι λυση;
trifonas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Κατεβασα τους νεους οδηγους αλλα τζιφος
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Κατά πάσα πιθανότητα δεν υποστηρίζεται το τσιπ της κάρτας γραφικών σου (βλ. Kyro). [Καφρίλα mode on] Πάρε μια Τζι Φορς ΕΦ ΕΞ Πεντε Διακόσια να βρεις την υγεία σου! :twisted: [Καφρίλα mode off]
paravatis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 pare karta... monodromos gi'afto to paixnidi.... ki ego afto tha kano gia na paizo 3 games: nfsu, pes3, generals
trifonas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Exω directx to 9.0 μαλλον ειναι θεμα καρτας
Dyolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Τα έχουν αυτά τα pc... Πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση (εγώ πάντως το πήρα πολύ καιρό πριν)
raider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 το θεμα ειναι οτι στον αλλο υπολογιστη το παιχνιδι παιζει ενω ειναι χειροτερος σε προδιαγραφες.ετσι την εχω πατησει και εγω που ενω παιζει στο laptop,στο desktop δεν ξεκιναει καθολου και ζηταει να στειλω ενa error report στην microsoft.οσο για την καρτα γραφικων στο laptop εχει ATI RADEON 7500 32ΜΒ ενω στο desktop εχω μια NVIDIA FX 5200 128MB και ομως δεν παιζει!
prantzos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 raider sto desktop eprepe na sou paizei.den 3erw an exei kapoio error log to paixnidi h an sou bgazei kai sena sendto na koita3eis ti problhma uparxei... fantazomai oti exeis ki esu xp me dx9 e? paliotera eixa kanei to colinmcrae 3 egkatastash kai sto diko mou den epaize pou einai kalutero enw stou aderfou mou pou einai palios epaize.Kai eftaige kati pou otan ekana windos update meta douleue kanonika.kati me windows media player malak...
trifonas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Το celeron που μου παιζει το game εχει chip on board!!!!!!!!!!Και δεν παιζει στο desktop με την kyro 64 MB
raider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2004 raider sto desktop eprepe na sou paizei.den 3erw an exei kapoio error log to paixnidi h an sou bgazei kai sena sendto na koita3eis ti problhma uparxei...fantazomai oti exeis ki esu xp me dx9 e? paliotera eixa kanei to colinmcrae 3 egkatastash kai sto diko mou den epaize pou einai kalutero enw stou aderfou mou pou einai palios epaize.Kai eftaige kati pou otan ekana windos update meta douleue kanonika.kati me windows media player malak... μου βγαζει ενα error report με κατι περιεργα σαν αυτο 0xc00000000.λες να κανω windows update;θα το κοιταξω και αυτο.thanks
icem4n Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 το θεμα ειναι οτι στον αλλο υπολογιστη το παιχνιδι παιζει ενω ειναι χειροτερος σε προδιαγραφες.ετσι την εχω πατησει και εγω που ενω παιζει στο laptop,στο desktop δεν ξεκιναει καθολου και ζηταει να στειλω ενa error report στην microsoft.οσο για την καρτα γραφικων στο laptop εχει ATI RADEON 7500 32ΜΒ ενω στο desktop εχω μια NVIDIA FX 5200 128MB και ομως δεν παιζει! ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε εμενα! γιατι ρε γαμ@το μηπως υπαρχει κααποια ασυμβατοτητα με την FX?
raider Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 πρεπει να παιζει ρολο η μαρκα της καρτας.εμενα ειναι MENTOR.εσενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.