Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω το εξαιρετικό laptop Turbo-X Inno U5 MTS Laptop (Core i5 7200U/8 GB/240 GB/Intel HD Graphics 620) το οποίο στο πλάι έχει και υποδοχή για κάρτα sim. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βάλω κάρτα σιμ και να το χρησιμοποιώ για κλήσεις και για cosmote tv go? (δεν θυμάμαι που έχω βολέψει το manual)

Δημοσ.

Μάλλον θα είναι μόνο για data και όχι για τηλεφωνικές κλήσεις. Χωρίς να είμαι σίγουρος...

Δημοσ.

Σφιχτηκε η καρδιά μου οταν διαβασα "εξαιρετικο" και "turbo-x" στην ιδια πρόταση... μακάρι να πάνε ολα καλα.

Οχι για κλησεις συνηθως δεν κάνουν αυτά τα μοντεμ. Μπορεις ομως να φορτωσεις μονάδες στο Skype ή στο Viber και να κανεις κλησεις κανονικα. Cosmote Tv go... φυσικα και θα παιξει.

Βεβαια μπηκα στον κοπο και πηγα να δω τα specs της εξαιρετικοτητος... και δεν ειδα πουθενα να αναφέρεται κάτι για WAN. Δεν νομιζω πως ειναι spec που δεν θα το διαφημιζαν. Πολυ φοβάμαι πως απλά ειναι generic σασί και απλά έχει μια τρύπα στο πλαι... χωρίς κάτι απο μέσα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαίρομαι οταν διαβάζω δημοσιεύσεις που στηρίζονται σε μη προσωπικές εμπειρίες,σε "προκαταληψη" του τυπου αφου δεν ειναι μαρκα δεν αξίζει κτλ κτλ...

Εσυ οταν διαβασες τα χαρακτηριστικά περιμενες να δεις για wan ωστε να το κρινεις ως εξαιρετικό ή όχι; Ή εφοσον δεν ειναι apple,sony, samsung δεν μπορει να ειναι εξαιρετικο;

Δημοσ.

Υποδοχη για καρτα sim απο μονη της δεν αρκει ομως -> αν δεν συνοδευεται κι απο αναλογο modem :shifty:
(αν δεν υπαρχει ηδη και αυτο εντος του τοτε τσεκαρεις για καποιο συμβατο και το αγοραζεις ο ιδιος)

Δημοσ.
Στις 27/1/2018 στις 10:42 ΜΜ, fysikos είπε

Χαίρομαι οταν διαβάζω δημοσιεύσεις που στηρίζονται σε μη προσωπικές εμπειρίες,σε "προκαταληψη" του τυπου αφου δεν ειναι μαρκα δεν αξίζει κτλ κτλ...

Εσυ οταν διαβασες τα χαρακτηριστικά περιμενες να δεις για wan ωστε να το κρινεις ως εξαιρετικό ή όχι; Ή εφοσον δεν ειναι apple,sony, samsung δεν μπορει να ειναι εξαιρετικο;

Χαιρομαι οταν βλέπω αγοραστες που δεν δίνουν καμία σήμασια στα παθήματα των αλλών και θέλουν να τα βιώσουν οι ίδιοι απο πρώτο χέρι.

Το αν εχει WAN ή οχι δεν το κάνει εξαιρετικό ή μη. Είναι απλά ένα χαρακτηριστικό. Σε αλλους χρήσιμο, σε αλλους όχι και τοσο, σε αλλους παλι καθόλου.

Οι επώνυμες εταιρίες διασφαλίζουν καλύτερα την ποιοτητα-σχεδιασμό των προιόντων τους (δεν σημαινει βεβαια οτι δεν αστοχουν κατα καιρους), κάτι για το οποιο το Πλαισιο δεν καιγεται ιδιαιτερα και αποτυπώνεται σε αυτό το φορούμ απο τους ιδιους τους χρήστες.

Προσωπική μου επιλογή ειναι να μαθαίνω απο τα λάθη των αλλων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήρε κάποιος το συγκεκριμένο λαπτοπ ( Intel Core i5-7200U, με 8GB μνήμης RAM, ssd 240gb, οθόνη 13,3 ιντσών Full HDανάλυσης, ξεκλείδωμα με Windows Hello, κατασκευή από αλουμίνιο και βάρος 1,32 κιλά) και δεν του βγήκε καλό ώστε να μάθω από το πάθημα του;
επίσης, έχω 4 τηλεοράσεις turbo x (+2 samsung smart 40'') και από όλες είμαι υπερ-ευχαριστημένος.

Προφανώς και κάποιες εταιρείες έχουν καλύτερες υλοποιήσεις αλλά δεν θα κρίνω κάποια από το όνομα και μόνο.

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.

Αν μπορείς να το ανοίξεις από κάτω χωρίς να χάσεις εγγύηση ώστε να έχεις πρόσβαση στα wifi και Wan module θα δεις αν θα σου δουλεψει. Εμένα το HP elitebook μου είχε θύρα κάρτας αλλά μέσα δεν είχε wan module αλλά είχε τα καλώδια κεραίας που χρειάζεται. Του κούμπωσα μία και έχω κανονικότατα Η+ παντου και σημα καμπάνα

Επίσης αν πας στο device manager -> modems θα δεις αν εχεις κάποιο εγκατεστημένο πάνω 

μοδεμ.PNG

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...