Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μία χρονιά, που στον τομέα του gaming αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Δε θυμάμαι άλλη χρονιά να περιμένω τόσα πολλά παιχνίδια εναγωνίως, σας παρουσιάζω λοιπόν ποια περιμένω εγώ και μπορείτε φυσικά να συμπληρώσετε με τα δικά σας ή να πείτε τη γνώμη σας! Death Stranding Spoiler Detroit : Become Human Spoiler Red Dead Redemption 2 Spoiler Kingdom Hearts 3 Spoiler The Last Of Us : Part II Spoiler Telltale's The Walking Dead : The Final Season Spoiler The Wolf Among Us : Season 2 Spoiler Psychonauts 2 Spoiler A Way Out Spoiler Beyond Good & Evil 2 Spoiler Biomutant Spoiler Days Gone Spoiler Darksiders III Spoiler Final Fantasy VII Remake Spoiler Ghost Of Tsushima Spoiler Extinction Spoiler ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2018 και 2019 είναι δύο χρονιές. ffvii remake...καλά... Περίμενε :Ρ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε 2018 και 2019 είναι δύο χρονιές. ffvii remake...καλά... Περίμενε :Ρ Για το 2018 τα περιμένουμε, αλλά ως συνήθως πολλά θα μας έρθουν το 2019, γι'αυτό έβαλα και τις 2 χρονιές...
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αν θές να βάλεις σε spoiler τα trailer.. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε Αν θές να βάλεις σε spoiler τα trailer.. To προσπάθησα ανεπιτυχώς, μου τα βάζει όλα σε σπόιλερ από εκεί και κάτω και τους τίτλους και τα τρέιλερ, στο παλιό φόρουμ μια χαρά μου γινόταν... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24
panossar95 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Όντως φαίνεται σκληρή gaming χρόνια η φετινή. Ξέρω ότι ολος ο πλανήτη περιμένει last of us και red dead redemption ( μαζί και εγώ εννοείται) αλλά αυτό που μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση είναι το days gone. Έχω πει πολλές φορές την αγάπη που έχω για τα ζομπια και πιστεύω ότι θα είναι το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι πάνω σε αυτο το τομέα. Το περιμένω πως και πως!
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυνατή είναι κυρίως για το PlayStation με τόσα exclusives που αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος. Οι άλλες πλατφόρμες είναι αρκετά πιο χαλαρές θα έλεγα. Τώρα περί τίτλων, τα παρακάτω μου έρχονται αυτή τη στιγμή.. Ace Combat 7: Skies Unknown, Darksiders III, Days Gone, Detroit: Become Human, Devil May Cry HD Collection, Far Cry 5, God of War, Metro Exodus, Red Dead Redemption 2, The Walking Dead: The Final Season edit : αναφέρομαι καθαρά και μόνο στο '18.. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από JohnVani18 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 To monster hunter ξεχασες που θα ειναι μαλλον απο τα καλυτερα φετος απο οσο δειχνει
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά δεν με τραβάει δυστυχώς. Πχ πήρα το bundle με το 3 στο WiiU. Και μόνο που θέλει να αφιερώσεις 100 ώρες για πλάκα, με απωθεί.. :/
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, JohnVani18 είπε Προσωπικά δεν με τραβάει δυστυχώς. Πχ πήρα το bundle με το 3 στο WiiU. Και μόνο που θέλει να αφιερώσεις 100 ώρες για πλάκα, με απωθεί.. :/ μα ισα ισα οταν προσφερει τοσες ωρες ειναι που αξιζει συν οτι αυτο ειναι και monster hunter, αλλα που σε δινουν 10 ωρες max οπως τα περισσοτερα τρωνε αυτοματα ακυρο απο εμενα
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δε διαφωνώ. Αλλά με τον ελεύθερο χρόνο που έχω τελευταία, με το ζόρι παίζω 6-8 ώρες την εβδομάδα. Και με ένα backlog που συνεχώς μεγαλώνει (πλέον πρέπει να είμαι στους 50 τίτλους), δε θέλω να αφιερώσω τόσες ώρες μόνο σε έναν τίτλο.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ακριβως σε ιδια φαση ειμαι, ειχα να παιξω απο τελη νοεμβρη γτ επιασα καινουργια δουλεια και ακομα παλευω με διπλωματικη, και μεχρι το dark souls ειναι μαλλον το μοναδικο που θα παρω και θα με κρατησει, εκτος αν εχουμε ποκεμον στο switch οποτε αλλαζει το πραμα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα