Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μία χρονιά, που στον τομέα του gaming αναμένεται να είναι εντυπωσιακή.
Δε θυμάμαι άλλη χρονιά να περιμένω τόσα πολλά παιχνίδια εναγωνίως, σας παρουσιάζω λοιπόν ποια περιμένω εγώ και μπορείτε φυσικά να συμπληρώσετε με τα δικά σας ή να πείτε τη γνώμη σας!

Death Stranding

Spoiler

Detroit : Become Human

Spoiler

Red Dead Redemption 2

Spoiler

Kingdom Hearts 3

Spoiler

The Last Of Us : Part II

Spoiler

Telltale's The Walking Dead : The Final Season

Spoiler

The Wolf Among Us : Season 2

Spoiler

Psychonauts 2

Spoiler

A Way Out

Spoiler

Beyond Good & Evil 2

Spoiler

Biomutant

Spoiler

Days Gone

Spoiler

Darksiders III

Spoiler

Final Fantasy VII Remake

Spoiler

Ghost Of Tsushima

Spoiler

Extinction

Spoiler

...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2018 και 2019 είναι δύο χρονιές.

ffvii remake...καλά... Περίμενε :Ρ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

2018 και 2019 είναι δύο χρονιές.

ffvii remake...καλά... Περίμενε :Ρ

Για το 2018 τα περιμένουμε, αλλά ως συνήθως πολλά θα μας έρθουν το 2019, γι'αυτό έβαλα και τις 2 χρονιές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Αν θές να βάλεις σε spoiler τα trailer.. :P 

To προσπάθησα ανεπιτυχώς, μου τα βάζει όλα σε σπόιλερ από εκεί και κάτω και τους τίτλους και τα τρέιλερ, στο παλιό φόρουμ μια χαρά μου γινόταν...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.

Όντως φαίνεται σκληρή gaming χρόνια η φετινή. Ξέρω ότι ολος ο πλανήτη περιμένει last of us και red dead redemption ( μαζί και εγώ εννοείται)  αλλά αυτό που μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση είναι το days gone. Έχω πει πολλές φορές την αγάπη που έχω για τα ζομπια και πιστεύω ότι θα είναι το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι πάνω σε αυτο το τομέα. Το περιμένω πως και πως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυνατή είναι κυρίως για το PlayStation με τόσα exclusives που αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος.
Οι άλλες πλατφόρμες είναι αρκετά πιο χαλαρές θα έλεγα.

Τώρα περί τίτλων, τα παρακάτω μου έρχονται αυτή τη στιγμή..
Ace Combat 7: Skies Unknown, Darksiders III, Days Gone, Detroit: Become Human, Devil May Cry HD Collection, Far Cry 5, God of War, Metro Exodus, Red Dead Redemption 2, The Walking Dead: The Final Season

edit : αναφέρομαι καθαρά και μόνο στο '18.. :P

Επεξ/σία από JohnVani18
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν με τραβάει δυστυχώς. Πχ πήρα το bundle με το 3 στο WiiU.
Και μόνο που θέλει να αφιερώσεις 100 ώρες για πλάκα, με απωθεί.. :/ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnVani18 είπε

Προσωπικά δεν με τραβάει δυστυχώς. Πχ πήρα το bundle με το 3 στο WiiU.
Και μόνο που θέλει να αφιερώσεις 100 ώρες για πλάκα, με απωθεί.. :/ 

μα ισα ισα οταν προσφερει τοσες ωρες ειναι που αξιζει συν οτι αυτο ειναι και monster hunter, αλλα που σε δινουν 10 ωρες max οπως τα περισσοτερα τρωνε αυτοματα ακυρο απο εμενα

Δημοσ.

Δε διαφωνώ. Αλλά με τον ελεύθερο χρόνο που έχω τελευταία, με το ζόρι παίζω 6-8 ώρες την εβδομάδα.
Και με ένα backlog που συνεχώς μεγαλώνει (πλέον πρέπει να είμαι στους 50 τίτλους), δε θέλω να αφιερώσω τόσες ώρες μόνο σε έναν τίτλο.

Δημοσ.

ακριβως σε ιδια φαση ειμαι, ειχα να παιξω απο τελη νοεμβρη γτ επιασα καινουργια δουλεια και ακομα παλευω με διπλωματικη, και μεχρι το dark souls ειναι μαλλον το μοναδικο που θα παρω και θα με κρατησει, εκτος αν εχουμε ποκεμον στο switch οποτε αλλαζει το πραμα :P

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...