Arwindan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα με το HTC One M9 μου. Κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο και αφού έκανα μία επανεκκίνηση στην συσκευή το κινητό κόλλησε και έκανε συνεχώς restart χωρίς να μπορεί να ξεκινήσει (έφτανε δηλαδή στην λευκή οθόνη με το σήμα της HTC και μετά έσβηνε πάλι). Του έκανα ένα factory reset ελπίζοντας ότι ίσως λυθεί εντελώς το πρόβλημα αλλά από τότε το έχει ξανακάνει άλλες 2-3 φορές. Αυτό που έκανα τότε ήταν απλά να το αφήνω να προσπαθεί μέχρι να ανοίξει. Άλλες φορές άνοιγε γρήγορα άλλες πιο αργά. Χθες μου έσβησε πάλι χωρίς λόγο και ξεκινήσε η ίδια διαδικασία. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να ανοίξει. Έχεις κανείς ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω πέρα από το να το πάω σε κανά service; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει θήκη και το κινητό έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα από πτώσεις (έχει σπάσει λίγο και ένα κομμάτι από τη θύρα USB).
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μπες σε recovery mode και κάνε ένα factory reset ή hard reset . Υπόψην θα χαθούν όλα. http://www.hardreset.info/devices/htc/htc-one-m9/recovery-mode/
Arwindan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά αν διαβάσεις το αρχικό post μου το έχω κάνει ήδη factory reset χωρίς αυτό να λύσει το πρόβλημα.
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν δεν φορτίζει σωστά το USB λόγω φθοράς να μην παίρνει σωστό φορτίο η μπαταρία και να σου κάνει αυτές τις βλακείες. Αν θεωρητικά το USB είναι οκ μπορεί να φταίει και η ίδια η μπαταρία. Πάντως εμένα μου μυρίζει άνοιγμα στο κινητό για να το δει κάποιος και αυτός ο κάποιος πρέπει να χει skill πάνω σε hTC γιατί ειναι περίεργα τηλέφωνα και με περιορισμένα ανταλλακτικά στην αγορά φυσικά 1
Arwindan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Το πήγα σε ένα κατάστημα που κάνει service σε HTC χθες. Το πρώτο πράγμα που δοκίμασε και ο ίδιος είναι όντως να βάλει καινούρια μπαταρία αλλά όπως μου είπε πάλι δεν έκανε boot. Η αλήθεια είναι ότι από τις πτώσεις που έχει δεχθεί το κινητό έχει σπάσει λίγο η θύρα USB οπότε ο φορτιστής δεν μπαίνει καλά αλλά παρόλα αυτά το κινητό φορτίζει κανονικά. Παίζει να προκαλεί αυτό το πρόβλημα;
Arwindan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά το θέμα (φαίνεται να) λύθηκε με ένα φλασάριμα και πέρασμα νέας rom. Προς το παρών όλα λειτουργούν κανονικά και το έχει ανοιγοκλείσει καμιά δεκαριά φορές για να σιγουρευτώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα