Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα παιδιά θέλω γνώμη έχω αυτό το λαπτοπ LG E310-M CP11HS. έχει πιάσει και κολλάει όμορφα και καλά μου πέταγε και μπλε οθόνη στα windows αξίζει να του βάλω έναν ssd πάνω να το ανεβάσω λιγο? βασικά το κόλλημα που κάνει να είναι πρόβλημα του σκληρού η θα πετάξω τζάμπα λεφτά?

Δημοσ.

λες να φταίει η cpu για τα κολλήματα? βασικά αυτό κολλάει άμα πάει να ζοριστεί τώρα του χω βάλει linux mint και πήγαινε καλά μόνο ένα κόλλημα μου έκανε μια φορά όταν πήγα να ανοίξω το torrent 

Δημοσ.

Μήπως η καρτα γραφικων του ειναι ετοιμη να βαρεσεις φρικες; Ειχα παρομοιο θεμα με το compal fl90 σημερα και το εφτιαξα με raballing. (αν δε βγαζει γραμμες ή κατι τετοιο στην οθονη μπορεις να το αγνοησεις).

Επισης, το chipset σου ειναι λιγο σπανιο. Εδω μπορεις να δεις με τι επεξεργαστη μπορεις να αναβαθμισεις. 

https://www.techspot.com/community/topics/cpu-upgrade-compatibility-advice.156651/

Ο συγκεκριμενος pentium που εχεις, αν και διπύρηνος δεν ειναι και πολυ ισχυρος. Προσπαθα να πας σε core 2 duo στα 45nm.

Απο ram καλο ειναι να τη maxαρεις στα 4gb ή 8 αν το επιτρεπει το chipset σου (δε το εψαξα αυτο). Σε  περιπτωση που το επιτρεπει το chipset, να ξερεις οτι τα sticks των 4gb ddr2 που να ειναι legit και για λαπτοπ ειναι σπάνια, οποτε και ακριβα.

Για το μπλε οθονες ειναι λογος ανησυχιας αν σου τα κανει και μετα απο φορματ. Οι συγκεκριμενες καρτες γραφικων ηταν τερμα προβληματικες. Αν βρεις σε λογικη τιμη καποια ati καρτα συμβατη με το laptop σου καλο θα ειναι να την αγορασεις και να τη περασεις για να βρεις την υγεια σου, εκτος αν τα καταφερεις να λειτουργησεις με ενσωματωμενα γραφικα (gma950/4500mhd/x3100 η κατι τετοιο).

Δημοσ.

καλήμερα του έχω βάλει πλέον linux mint, έναν ssd και 4gb ram το pc δουλεύει μια χαρά τώρα και για την χρήση που προορίζεται είναι πολύ κάλο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...