darkman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πριν απο λιγο με πηραν απο την vodafone για να μου κανουν μια προσφορά αφου ειπα τι εχω και σε ποια τιμη , μου κανει μια ανάλογη αλλα κατα 8 ευρω ποιο ακριβα και με τα μισα λεπτα ομιλίας προς κινητά . λεω κοπελια ειναι ποιο πολλα τα λεφτα δεν μου κανει ,και μου απαντα οτι με την vodafone μπορεις να μην πληρωσεις τιποτα λεω αμαν πως μπορω να το κανω αυτο ..... και μου απαντα οτι εχουν συνεργασια με τα super market και αμα περνεις συγκεκριμένα προϊόντα αφερουνται απο το λογαριασμο ..... δηλαδη ρωτάω ???? αμα παρεις 3 πακετα φασολακια μπαρμπα σταθης θα εχεις έκπτωση στο vdsl εκει με έπιασαν τα γελια και μου το έκλεισε στην μουρη δεν ξερω αν εχει αλλος κανενα παρόμοιο παραδειγμα... αλλα ειναι το ποιο κουλο που εχω ακουσει
tz_aristotelis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Και εμενα με ειχαν παρει και μου επισης κατι κουλα , αλλα δεν μπορουσαν να μου εξηγησουν πως επακριβως το συστημα αυτο θα δούλευε. Δηλαδη τα φασολακια πως θα ξερουν οτι τα αγορασα? Εκει τους το εκλεισα αφου τους ειπα να ειναι πιο ενημερωμένοι. 1
lmak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Συνεργασία με το pockee (https://pockee.com/) είναι.
bill2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει πριν πας σουπερμάρκετ να καθίσεις να δεις όλα τα προϊόντα μέσα στην εφαρμογή ώστε να πάρεις έκπτωση 1
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Με πηραν και εμενα (ηδη συνδρομητης) για να επεκτεινω το hol tv στα Novasports και επεμενε και μου επαιξε το χαρτι "κουπονια σουπερ μαρκετ", την τρολαρα λιγο αλλα την εκλεισα γιατι τη λυπηθηκα... εχει χαζεψει σαν εταιρεία και εχουν γινει και γαιδουρια-προκλητικοι απο συμπεριφορα/αυξηση τιμων κλπ, εγω θα την κανω μολις λήξει το συμβολαιο μου - μαλλον για οτε (μετα απο 10 χρόνια να ξαναγυρισω στον οτε δε το περιμενα)... 1
MaraBTS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Με πήρε και εμένα μια αντιπρόσωπος από την vodafone σήμερα και με ενημέρωσε πως πλέον θα γίνει υποχρεωτική αλλαγή συμβολαίου από adsl plus(το οποίο το έχω από το 2013 με προσφορά στα 15€ . Αλλά από 15€ ο λογαριασμός ερχόταν 19,5€ ) σε triple play και ότι από 23,5€ που δίνω σήμερα θα πληρώνω πλέον 29κάτι και ότι είναι προσφορά. Τί προσφορά είναι αυτή της απαντάω αφού θα πληρώνω 4-5 € παραπάνω? Με διαβεβαίωσε πως θα έχω συνδρομητική TV- intenet 50Mbps - δωρεάν για σταθερά και 5 ώρες για κινητά επίσης έκπτωση στο σουπερ μάρκετ. Γιατί να είμαι υποχρεωμένη να βαρύνω με όλα αυτά αφού μόνο ιντερνετ χρησιμοποιώ/θέλω; Συνδρομητική δεν θέλω. δωρεάν από το σταθερό δεν θέλω γιατί χρησιμοποιούμε τα κιν και η έκπτωση, πόσο πια θα είναι αυτή η ρημαδοέκπτωση που μου ζάλισε τα αυτιά; Και την ρωτούσα συνέχεια "μα γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο triple play; και για ποιο λόγο είναι υποχρεωτικό;". απάντηση δεν πήρα. "Αφού δεν θέλετε δεν πειράζει" μου πε νευριασμένη και μου το κλεισε. Μήπως να ψάξω για άλλη εταιρία? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από MaraBTS
Manjaro Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Πήραν και σε εμένα σήμερα και απλά μπήκα εδώ για να το αναφέρω αλλά πρώτα έψαξα και βρήκα αυτό το ποστ... Το πρόβλημα σας πιο ειναι και την κοροϊδεύετε εμένα μου φαίνεται πολύ πρωτοποριακή αυτή η μέθοδος πληρωμής και θα την χρησιμοποιούσα αλλά δυστυχώς δεν παρέχει VDSL στην περιοχή μου η vodafone.. Δηλαδή τι άλλο θέλετε θα παίρνετε προϊόντα απο το σούπερ μαρκετ (έστω συγκεκριμένα) και δεν θα πληρώνετε ούτε 1 ευρώ στον λογαριασμό για internet γιατί θα συμψηφίζονται πχ μια σκόνη πλυντηρίου αφαιρεί 4 ευρώ στον λογαριασμό.. Ακόμη και σε αυτό γκρίνια; πλάκα μας κάνετε;;
rfc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/29/2018 στις 6:54 ΜΜ, MaraBTS είπε Καλησπέρα. Με πήρε και εμένα μια αντιπρόσωπος από την vodafone σήμερα και με ενημέρωσε πως πλέον θα γίνει υποχρεωτική αλλαγή συμβολαίου από adsl plus(το οποίο το έχω από το 2013 με προσφορά στα 15€ . Αλλά από 15€ ο λογαριασμός ερχόταν 19,5€ ) σε triple play και ότι από 23,5€ που δίνω σήμερα θα πληρώνω πλέον 29κάτι και ότι είναι προσφορά. Τί προσφορά είναι αυτή της απαντάω αφού θα πληρώνω 4-5 € παραπάνω? Με διαβεβαίωσε πως θα έχω συνδρομητική TV- intenet 50Mbps - δωρεάν για σταθερά και 5 ώρες για κινητά επίσης έκπτωση στο σουπερ μάρκετ. Γιατί να είμαι υποχρεωμένη να βαρύνω με όλα αυτά αφού μόνο ιντερνετ χρησιμοποιώ/θέλω; Συνδρομητική δεν θέλω. δωρεάν από το σταθερό δεν θέλω γιατί χρησιμοποιούμε τα κιν και η έκπτωση, πόσο πια θα είναι αυτή η ρημαδοέκπτωση που μου ζάλισε τα αυτιά; Και την ρωτούσα συνέχεια "μα γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο triple play; και για ποιο λόγο είναι υποχρεωτικό;". απάντηση δεν πήρα. "Αφού δεν θέλετε δεν πειράζει" μου πε νευριασμένη και μου το κλεισε. Μήπως να ψάξω για άλλη εταιρία? Δεν ισχυει αυτο, αν δε θες εσυ δε μπορουν να σε πανε πουθενα, αν επιμεινουν απλα φευγεις και πας αλλου.
darkman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εμενα με ξανα πηραν σημερα και μου ειπαν οτι εχουνε κανει συμφωνία με την forthnet και λογο οτι ειμαι στην forthnet δεν θα πληρωνω τιποτα και για παντα αμα παω σε αυτους και μετα μου αρχισε το παραμύθι με τα σουπες μαρκετ
dali13gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Τρίτες εταιρείες είναι που προσπαθούν πάση θυσία να πουλήσουν τα προϊόντα που έχουν στον στόχο τους. Γι αυτό και επιμένουν για VDSL, Vodafone TV και Novasports. Αυτά σπρώχνει (aka ζμπρώχνει) τώρα η Vodafone.
cabdik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 εχω μια γραμμη,οχι δικη μου αλλα συγγενικου μου προσωπου, που θελω πολυ να μου δωσουν οι ιδιωτες παροχοι προσφορα....!!!! και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.....!!! Επαρχια, διπλα σε πρωτευουσα νομου, αυτη τη στιγμη ο μονος παροχος που μπορει να δωσει ο,τιδηποτε ειναι ο ΟΤΕ. πολλοι τον κατακρινουν, αλλα εγω δεν εχω παραπονο, οφειλω να το ομολογησω...!! πολυ θα ηθελα να με καλεσουν και να τους δωσω την γραμμη...!! αυτο το λεω, γιατι βλεπω οτι οι "ιδιωτες" παροχοι (εισαγωγικα, γιατι πλεον ΟΛΟΙ ειναι ιδιωτες, και ο ΟΤΕ) εχουν ξεφυγει οσον αφορα τις "προσφορες" που κανουν, με ακριβοτερες τιμες προγραμματος, λιγοτερα λεπτα, προσφορες σε ζουπερ μαρκετ, κλπ..., αλλα ακομα δεν εχουν επεκτεινει τις γραμμες, και οπου εχουν δεν ειναι της προκοπης, πλην των κεντρων και των μεγαλων πολεων. θα προτεινα λοιπον σε αυτες τις εταιρειες, και στα "τζιμανια" του μαρκετινγκ και των πωλησεων, που σκεφτονται αυτες τις βλακειες, να κοιταξουν πρωτα το δικτυο τους, για να αποκτησουν και περισσοτερους πελατες, και μετα βλεπουμε για τις προσφορες και δωροεπιταγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα