Προς το περιεχόμενο

Sandisk Extreme PRO vs Samsung evo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα .
Θελω να αντικαταστησω τον ssd που εχω τωρα ( Samsung 840 evo 120gb ) και ειμαι αναμεσα σε 2 δισκους που βρηκα με την ιδια σχεδον τιμη

Samsung EVO 850 500GB  & SanDisk Extreme PRO 480GB

Αξιζει ο SanDisk ή ειναι μονοδρομος ο Samsung  ?
Ειναι και η εγγυηση ο SanDisk εχει 10 χρονια και ο Samsung  5 .
Εχω μπρδευτει και δεν ξερω τι ...

Δημοσ.

Έχω ακριβώς τον ίδιο δίσκο και σκέφτομαι για αντικατάσταση αλλα μάλλον θα πάω στα 250 gb , τεσπα αν και πρώτη μου επιλογή ειναι ο Samsung evo καθώτι τον χρησιμοποιεί πολύ κόσμος και έχει και απο το καλύτερο performance θα σου έλεγα να κοιτάξεις και σε western digital https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/m/360/Western-Digital.html?keyphrase=ssd+500gb , εμένα με ψήνει γιατι πάντα έπαιρνα δίσκους σε μηχανικούς σε western

Δημοσ.

Και εγω ssd παντα samsung και μηχανικους wd ( γλυκοκοιταζα και τον μπλε ) , αλλα ρε γμτ 10 χρονια εγγυηση και αυτη την τιμη ειναι ζορικο .
Anyway τον παραγγειλα και αναμενω ...... ( ο τελευταιος ηταν τελικα )

• Like 1
Δημοσ.

Ο sandisk extreme pro σαφώς καλύτερος με mlc nand και δέκα χρόνια εγγύηση sandisk , δεν συγκρίνεται καν με τον samsung evo .

Ο αντίστοιχος samsung είναι ο pro . 

Όχι οτι θα έχεις και κάποιο θέμα με τον samsung evo,και οι ταχύτητες του μια χαρά είναι και τον έχουν αμέτρητοι χρήστες χωρίς πρόβλημα. 

Έχω 2 extreme pro και οι διαφορές που έχω δει με samsung evo φίλου,είναι οι ταχύτητα που ακόμα και γεμάτος είναι πάντα η ίδια και 2ο,στα ίδια χρόνια χρήσης ο pro είναι στο 100% ενώ ο evo έχει αρχίσει και πέφτει.

Η τεχνολογία προχωράει όμως και όποιον και να πάρεις θα σε κρατήσει αρκετά χρόνια οπότε σκέψου αν αξίζει η διαφορά στην τιμή.Επίσης ο samsung κερδίζει και σε χωρητικότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Ήμουν και εγώ σε δίλημμα μεταξύ Samsung EVO / PRO και Sandisk Extreme PRO τον Νοέμβριο. Τελικά πήγα σε Samsung EVO που τους είχα πετύχει και σε Flash Sale πριν το Black Friday, στον Κώτσο, με 60€ τον έναν (χρειάστηκε 2 διαφορετικές διευθύνσεις για να πάρω 2 τεμάχια). Ο λόγος ήταν κυρίως ότι συνήθως στην 5ετία θα τους αλλάξει κάποιος, οπότε σε γενικές γραμμές, δεν άξιζει (τουλάχιστον στους Samsung) η μεγάλη διαφορά τιμής. Επίσης η 10ετής εγγύηση έχει ψιλά γράμματα (IOPS, κτλ) οπότε παίζει και να μην καλυφθεί από την εταιρία σε αυτό το διάστημα. Για τους WD πάντως, δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα, αν και πιστός fan της επί 10ετίες...

• Like 1
Δημοσ.

Παιζουν πολλες εισαγωγες.Σαμσουνκ υπαρχουν και Κινας και Κορεας .Σαντισκ ταιβαν και Κινας .Το μυστικο αυτοι που τα φερνουν ξερουν

Να χαλα και να το αλλαζουν στην εγγυηση ,μπλεξιμο

Δημοσ.

Στην 10ετή εγγύηση του sandisk δες στα ψιλά γράμματα τι άλλο απαιτούμενο έχει

πχ ο 250αρης samsung evo σου λεει 5 ετη η 75TBW. Κάτι αντίστοιχο θα έχει και για τον sandisk.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...