Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ελπίζω να μην δημοσιεύω σε λάθος κατηγορία. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω τον χρόνο λόγω εργασίας να το πηγαίνω στο συνεργείο της αντιπροσωπείας (κλείνουν 4). Το πήρα πριν 1 εβδομάδα και από την στιγμή που το πήρα ή 1η ταχύτητα είναι λες και ακουμπάει κάπου δεν μπαίνει με ευκολία. Όταν βγάλω το πόδι από τον συμπλέκτη και ξανά πατήσω συμπλέκτη τότε μπαίνει κανονικά ή αν βγάλω την 1η όταν δεν μπηκε καλά και την ξανά βάλω τότε μπαίνει μια χαρά. Τι φάση; Όλες οι άλλες ταχύτητες είναι κομπλέ. Λέτε να έχει πρόβλημα να το πάω πίσω;

Δημοσ.

δοκιμασε πριν βαλεις πρώτη να βάζεις δευτερα... εγω το κανω αυτό σε όλα μου τα χειροκινητα αμαξια επειδη τα γερμανικά "το θέλουν"

Επισης, ζοριζεται υπο σταση ή οταν πας να κατεβασεις εν κινήση;

δεν ειναι φυσιολογικο αλλα μπορει να ειναι το μοντελο προβληματικό ή και το σασμαν σου να ετυχε και να εχει προβλημα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mrmak94 είπε

Καλημέρα, ελπίζω να μην δημοσιεύω σε λάθος κατηγορία. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσετε γιατί δεν έχω τον χρόνο λόγω εργασίας να το πηγαίνω στο συνεργείο της αντιπροσωπείας (κλείνουν 4). Το πήρα πριν 1 εβδομάδα και από την στιγμή που το πήρα ή 1η ταχύτητα είναι λες και ακουμπάει κάπου δεν μπαίνει με ευκολία. Όταν βγάλω το πόδι από τον συμπλέκτη και ξανά πατήσω συμπλέκτη τότε μπαίνει κανονικά ή αν βγάλω την 1η όταν δεν μπηκε καλά και την ξανά βάλω τότε μπαίνει μια χαρά. Τι φάση; Όλες οι άλλες ταχύτητες είναι κομπλέ. Λέτε να έχει πρόβλημα να το πάω πίσω;

Αν είναι καινουργιο το αμαξι η αντιπροσωπεια νομιζω είναι μονόδρομος.Εκτος και δεν καταλαβα καλα .

2 ώρες πριν, paylidis είπε

δοκιμασε πριν βαλεις πρώτη να βάζεις δευτερα... εγω το κανω αυτό σε όλα μου τα χειροκινητα αμαξια επειδη τα γερμανικά "το θέλουν"

Επισης, ζοριζεται υπο σταση ή οταν πας να κατεβασεις εν κινήση;

δεν ειναι φυσιολογικο αλλα μπορει να ειναι το μοντελο προβληματικό ή και το σασμαν σου να ετυχε και να εχει προβλημα...

Σε Peugeot .....ΠΟΤΕ !!!

4 φορες ειχε παει με γερανο στην Lion Hellas

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν είναι καινουργιο το αμαξι η αντιπροσωπεια νομιζω είναι μονόδρομος.Εκτος και δεν καταλαβα καλα .

Σε Peugeot .....ΠΟΤΕ !!!

4 φορες ειχε παει με γερανο στην Lion Hellas

Καινούργιο είναι θα πάω μάλλον αύριο πρωί πρωί να το κοιτάξουν προς το παρόν απλά έχω ανησυχήσει...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mrmak94 είπε

Καινούργιο είναι θα πάω μάλλον αύριο πρωί πρωί να το κοιτάξουν προς το παρόν απλά έχω ανησυχήσει...

πάντως, οταν περπατάει και πας να του βάλεις πρώτη, φυσικό είναι να ζορίζεται και να μην την παίρνει.

Αν το κάνει όταν πας να ξεκινήσεις, μάλλον ή δεν πατάς καλά τέρμα κάτω τον συμπλέκτη, ή μπορεί να έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoose είπε

πάντως, οταν περπατάει και πας να του βάλεις πρώτη, φυσικό είναι να ζορίζεται και να μην την παίρνει.

Αν το κάνει όταν πας να ξεκινήσεις, μάλλον ή δεν πατάς καλά τέρμα κάτω τον συμπλέκτη, ή μπορεί να έχει πρόβλημα.

Σαν τον πωλητή και εσύ :P μου κάνει στο τηλέφωνο εμ δεν πατάς καλά τον συμπλέκτη. Ναι εμ οδηγάω 5 χρόνια και τον συμπλέκτη τον πατάω τόσο που θα βγει το πόδι μου έξω σε λίγο χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε φιλε γιατι πεζο? εμενε με αφησε πεζο παντως, μεσ στην μεση του δρομου!!! δεν ξερω αλλα αν γινεται να τους το γυρισεις γυρνα το, πραγματικα με ξεσκισε οικονομικα και στο τελος με αφησε στο πουθενα

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, to pezo mou είπε

οχι ρε φιλε γιατι πεζο? εμενε με αφησε πεζο παντως, μεσ στην μεση του δρομου!!! δεν ξερω αλλα αν γινεται να τους το γυρισεις γυρνα το, πραγματικα με ξεσκισε οικονομικα και στο τελος με αφησε στο πουθενα

Ποιο μοντελλο ? Ενα link που εδωσα πιο πανω ειναι απο 206 cc L/G   24000 ευρω το 2006

Δημοσ.

Peugeot 208 σχεδόν καινούργιο με 8-9000 χλμ. είχα νοικιάσει πριν κανα μήνα για 1 μέρα για κάτι δουλειές

Μπορώ να πω ότι οι ταχύτητες μπαίνανε πολύ καλά,καλύτερα από το παλιό μου BMW e91.

Αν δεν σας κάτσανε καλά τα Peugeot είναι γιατί ποτέ σας δεν πήγατε με Γαλλίδα.:P

Spoiler

Ένας ευχαριστημένος κάτοχος Peugeot 508 sw gt

Δημοσ.
1 ώρα πριν, to pezo mou είπε

Και επειδή είχε το δικό σου προβλήματα σημαίνει ότι όλα τα peugeot είναι άθλια; 308 1.6hdi με 310.000χλμ συνεχίζει ακάθεκτο. Ο 1.6hdi του PSA είναι από τους καλύτερους diesel που έχουν βγει.

Δημοσ.

προφανος και δεν ειναι ολα τα πεζο μαπα αλλα  αρκετοι αναφερουν διαφορα προβληματα, δεν νομιζω να ειναι τυχαιο ,απο κει και περα απο την μερια μου ποτε λεφτα σε γαλλο

Δημοσ.

To προβλημα σου μπορει να δημιουργειται απο παρα πολλα πραγματα. Στα πιο πιθανα: 1) Προβλημα στα συγχρονιζε του σασμαν, 2) Προβληματικη λεβιδερα (επιλογεας)

Οτι και να ειναι το πας αντιπρωσοπια αμεσα για να αποτρεψεις περεταιρω ζημια. Ειδικα αν ειναι τα συχρονιζε. Οσο δεν κουμπωνει καλα η ταχυτητα και κυκλοφορεις, τα γραναζια μεσα φθειρονται. Εφοσον υπαρχει θεμα στο σασμαν, θα επιμεινεις για πληρη ανακατασκευη ή αντικατασταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το 207 νομίζω ότι όντως υπήρχαν κάποια θέματα αλλά σίγουρα όχι το diesel μοτέρ τους. Πλέον από παντού μπορείς να τη φας. Από την προβληματική κατανάλωση λαδιού του Auris μέχρι την ελαττωματική καδένα του 1.2 tsi...

Επεξ/σία από panos2171

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...