Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα η απαντηση ειναι "Λογω κρισης"

Παλια πραγματα που τα βλεπεις τωρα στις αγγελιες τα εβλεπες στα σκουπιδια πεταμενα

Εγω οταν βαζω να πουλησω κατι , το βαζο υπερλογικη τιμη για να το δωσω αμεσα να μου αδειασει το χωρο

Επεξ/σία από villasg
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η απάντηση είναι απλή. Μην κοιτάτε  τις τιμές που αναγράφονται. Οι τιμές που πωλούνται πραγματικά  έχουν σημασία.  Πχ έχω αγγελία για 2  hp z800 και ζητώ  ως τιμή πώλησης  650€. Υπάρχει  αγγελία  με το ίδιο  προϊόν  στα 1300€. Ο αγοραστής  θα πρέπει  να συγκρίνει  τα δύο  προϊόντα  πιθανόν  και  με άλλα  εφάμιλα  και να αποφασίσει.  Έχει σημασία  πόσο επείγει  καθώς  και πόσα  υπάρχουν προς πώληση. 

Δημοσ.
Στις 1/23/2018 στις 8:02 ΜΜ, D4rkshadow είπε

Παντος εγω εχω ασχημη εμπειρια απο μια μεταχειρισμενη καρτα που πηρα πριν χρονια

Να ... τολμήσω να κάνω το μάντη ;

Ήταν ati/amd ;;

• Confused 1
Δημοσ.

+φωνώ απόλυτα...τιμές μεταχ οτι νάναι...οχι μόνο σε θέματα με υπολογιστή αλλά γενικότερα.

Απορώ ποιος αγοράζει, πιστεύω οτι όλοι απλά τρολάρουν βάζουν την αγγελία και αν κάποιος πάρει οκ.

Αυτο ομος συμφέρει κάποιους..πχ  αν εσυ εισαι ενας λογικός άνθρωπος  και θέλεις να πουλήσεις κάτι γιατί πλέον δέν το χρειάζεσαι και βάλεις την λογική να σκεφτεί πόσο να το δώσεις γιατί απλά θέλεις να το δώσεις και οχι να βγεις και κερδισμένος θα το πουλήσεις κατευθείαν.

Εχω πουλήσει αρκετά πράγματα και απο εδώ μέσα αλλά και απο αλλου, παλιά θυμάμαι είχα 20 σετάκια μητρική επεξεργαστή ράμ κάνα 2 κάρτες γραφικών τα έβαλα λογική τιμή και εξαφανιστήκαν στο πι και φι..Πλέον ξεχωρίζεις ποιος πουλάει σωστά και ποιος όχι όποιος πουλάει σωστά το προϊόν εξαφανίζετε όποιος νομίζει οτι οσο το πήρε πρίν 3 χρόνια θα το πουλήσει λίγο ποιο κάτω απλά δέν το πουλάει..

ευτυχώς η δύστυχος οτι έχει σχέση με τεχνολογία μέσα σε 1 χρόνο η τιμή πέφτει κατάκορφα γιατί μέσα σε αυτο το χρόνο θα έχει βγεί ενα άλλο μοντέλο καλύτερο απο αυτο σχεδόν στην ιδια τιμή που θα είναι πολύ καλύτερο άσχετα αν η τιμή του πρώτου παραμένει σταθερή, δέν ειναι απολύτο αυτο αλλά σε κάρτες και επεξεργαστές εχω αρκετα παραδείγματα/

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/16/2018 στις 1:12 ΠΜ, Green Dragon είπε

Αγαπητέ φίλε, ρίξε μιά ματιά σto προιόν που πωλείται από γνωστό κατάστημα.......και θα αλλάξεις γνώμη.

Η εγγύηση που έχει αυτό το προιόν και όλα τα άλλα, είναι εγγύηση του καταστήματος...

και αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται για παραεισαγωγή, που δεν αναγνωρίζει η επίσημη αντιπροσωπεία...

Άρα δεν πρόκειται για αμίμητο......υπάρχει και "άλλη εγγύηση".

Χωρίς τίτλο.jpg

Αγαπητέ φίλε κάνειε λάθος. 3 Samsung σειρά s ( 2 s6 edge plus και 1 s7 edge) όλα αγορασμένα από skroutzoμαγαζα, χρειάστηκαν service και τα πήγα επίσημη αντιπροσωπεία. Τα δέχτηκαν κανονικά και στα 2 δεν μου ζήτησαν να δουν και την απόδειξη. Έγινε κανονικά service εντός εγγύησης  (πρόβλημα στην οθόνη και τα 3) και δεν πλήρωσα φράγκο. Οπότε μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, siegfried_gr είπε

Αγαπητέ φίλε κάνειε λάθος. 3 Samsung σειρά s ( 2 s6 edge plus και 1 s7 edge) όλα αγορασμένα από skroutzoμαγαζα, χρειάστηκαν service και τα πήγα επίσημη αντιπροσωπεία. Τα δέχτηκαν κανονικά και στα 2 δεν μου ζήτησαν να δουν και την απόδειξη. Έγινε κανονικά service εντός εγγύησης  (πρόβλημα στην οθόνη και τα 3) και δεν πλήρωσα φράγκο. Οπότε μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Αυτό που ανέφερα παραπάνω δεν αποτελεί τον κανόνα σίγουρα. Και εγώ έχω πάει προιόντα αγορασμένα απο skroutz στο service της αντιπροσωπείας.                                                  Θα δεις όμως πολλά προιόντα  στα οποία εκεί που αναφέρεται στην εγγύηση, γράφει "π.χ.2 χρόνια εγγ'υηση καταστήματος".                                                                                                               Και ανέφερα σαν παράδειγμα το e-shop.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...