cpc464 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σήμερα έλαβα δεύτερο mail να αλλάξω password στο e-bay γιατί λέει έγινε απόπειρα αγοράς με τα στοιχεία μου,έχω ψάξει το pc με malwarebytes, kaspersky και ότι άλλο είχα διαθέσιμο και δέν βρίσκω τίποτα, μόνο το cheat engine μου βγαζει false positive το οποίο όμως είναι λογικό γιατί είναι injector, βέβαια δέν διατρέχω κίνδυνο γιατί έχω μία prepaid συνδεδεμένη και βάζω μόνο το ποσό αγοράς αλλά θέλω να βεβαιωθώ πως είμαι ασφαλής, καμία πρόταση τι άλλο να ελέγξω?.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το email που έλαβες κατά 99.9% ήταν πλαστό και δεν ήρθε από το ebay. Ελπίζω να μην άλλαξες password μέσω του email. Αν το άλλαξες το έδωσες σε hackers...
micos000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 phishing είναι κατά 99.9999% (ανέβασα το ποσοστό ). Για ασφάλεια όμως άλλαξε τον κωδικό σου στο ebay, σε e-banking και στα email σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι ασφαλής.
cpc464 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Kαι όμως δέν είναι phising, το μύνημα δέν παραπέμπει σε link και είναι no.reply, μάλλον είναι προληπτικό, δέν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Όπως και να 'χει θα αλλάξεις κωδικούς σε όλα τα ευαίσθητα site.
Chrysostomos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εδώ μου έρχονται σε εμένα ακόμα και ας έχω κλείσει το account που είχα σε αυτό το email. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Chrysostomos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα