alexdjx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο θεμα με την τηλεοραση μου (samsung LE40R86BD) οπως βλεπετε και στην φωτο ξαφνικα και χωρις κανενα χτυπημα η πεσιμο εμφανισε γκρι γραμμη μαζι με κατι κοκκινες και μπλε κουκιδες κοντα στην γραμμη κατα μηκος του πανελ. Ετσι απλα, μια μερα που ανοιξα να δω κατι στην nova. Νομιζω πως κατι αντιστοιχο εμφανιζεται οταν το πανελ ραγισει η σπασει απο πτωση η απο χτυπημα αλλα αυτο το αποκλειω γιατι η τηλεοραση ουτε χτυπηθηκε ουτε κακομεταχειριστηκε ποτε ολο αυτο τον καιρο που την εχω. Πρωτη κινηση, ανοιγω το καπακι καθαριζω λιγο το tcon board και το motherboard της τηλεορασης με μπαμπακακι στις ενωσεις, βγαζω και ξαναβαζω τις καλωδιωσεις μηπως καποια επαφη εχει πιασει σκονη και δεν εφαρμοζει καλα αλλα δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Να σημειωσω οτι οταν αγγιζω με το χερι απαλα το πανελ στο σημειο που ειναι η γραμμη τα πιξελ δεν αλλαζουν παραμενουν ακινητα, αν αυτο βοηθαει. Καμια ιδεα πριν η τηλεοραση παει για ανακυκλωση? (Υποθετω οτι θελει αλλαγη πανελ πραγμα ασυμφορο, οποτε δυστυχως παω για αγορα αλλης εστω μεταχειρισμενης, εκτος αν υπαρχει καποιο μελος εδω που να τυχαινει να εχει ιδιο πανελ.) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από alexdjx
Dimitris Verlis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αστην ετσι οπως ειναι δεν αξιζει η επισκευη, μαζεψε λεφτα για καμια καινουρια και κρατα αυτη οσο αντεξει
alexdjx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Dimitris Verlis είπε Αστην ετσι οπως ειναι δεν αξιζει η επισκευη, μαζεψε λεφτα για καμια καινουρια και κρατα αυτη οσο αντεξει Ναι αυτη την περιοδο δεν παιζει χρημα για αλλη δυστυχως. Πιστευεις οτι ειναι απο το πανελ η ζημια; Καποιο σπασιμο - ραγισμα; Παντως μου κανει εντυπωση που την προσεχα και δεν εχει χτυπηθει ποτε το πανελ. Μονο που και που καθαρισμα με ειδικο καθαριστικο και παλι ομως αρκετα προσεχτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα