Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας εχω ενα σοβαρο προβλημα οταν ανοιγα το κινιτο μου μου εδειχναι μονο το logo της μαρκας και δεν με εβαζε μεσα στο μενου παρα μονο την μαυριλα με το logo αναμεσα και προσπαθουσα να το φτιαξω αλλα ξαφνικα μου κλεινει το κινιτο και δεν ανοιγει.Αν ξερει καποιος παρακαλω ας με βοηθησει.Ευχαριστω
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αν καταλαβαίνω σωστά μάλλον χρειάζεται να περάσεις πάλι την ρομ. Τι έγινε και έφτασε σε αυτή την κατάσταση;
Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ηθελα να βαλω το mui9 χειροκινιτα απο το site της xiaomi αλλα κατι πηγε λαθος και βρεθηκε αυτο με το logo τοτε προσπαθουσα να το φτιαξω και απο'δω και περα ξερεις τι γινετε
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να βάλεις το κινητό σε edl mode και έπειτα να φλασάρεις τη ρομ. Τη miui 9 πάνω σε ποια πήγες να την περάσεις, σε stable global, stable china, developer china; Η miui 9 που πήγες να βάλεις ποια ήταν stable ή developer; Ήταν σίγουρα για το σωστό μοντέλο; Είχες ξεκλείδωτο bootloader;
Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Stable global και πως να το βαλω σε edl mode? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Mr.kostas
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Stable global πήγες να περάσεις ή ήταν και οι 2 stable global; Επίσης πώς πήγες να κάνεις την εγκατάσταση; Για να μπει σε edl το πρέπει να ανοιχθεί το κινητό και να το βάλεις από τα test points. Στον υπολογιστή σου το βλέπει το κινητό στην διαχείριση συσκευών; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από dkmaster
Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δειχνει στην διαχειριση συσκευων οχι ως redmi 4x(με αλλη ονομασια) αλλα το κινιτο ειναι απενεργοποιμενω και δεν μπορω να το ανοιξω Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Mr.kostas
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ok, αν δεν κάνω λάθος η μόνη λύση τώρα είναι να το βάλεις σε edl και να φλασάρεις fastboot rom. Για να γίνει αυτό το κινητό πρέπει να ανοιχθεί και να βρεις τα test points. Αν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον που ξέρει ή σε κάποιο σέρβις.
Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αφου δεν μου ανοιγει το κινιτο καθολου οσες ωρες ειναι στο ρευμα θα το βαλω ολο το βραδυ να φορτιζει μπας και ανοιξει και μετα θα το παω σε σερβις αν χρειαστει μηπως ξερεις κανενα σερβις στην αθηνα?
dkmaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Όταν λέω να ανοιχθεί εννοώ να βγει η μπαταρία, τα test points είναι πάνω στην πλακέτα.
Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αααα τοτε σε ειδικο γιατι δεν πιανουν τα χερια για τετοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα