Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα σοβαρο προβλημα οταν ανοιγα το κινιτο μου μου εδειχναι μονο το logo της μαρκας και δεν με εβαζε μεσα στο μενου παρα μονο την μαυριλα με το logo αναμεσα και προσπαθουσα να το φτιαξω αλλα ξαφνικα μου κλεινει το κινιτο και δεν ανοιγει.Αν ξερει καποιος παρακαλω ας με βοηθησει.Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Ηθελα να βαλω το mui9 χειροκινιτα απο το site της xiaomi αλλα κατι πηγε λαθος και βρεθηκε αυτο με το logo τοτε προσπαθουσα να το φτιαξω και απο'δω και περα ξερεις τι γινετε :P

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις το κινητό σε edl mode και έπειτα να φλασάρεις τη ρομ. Τη miui 9 πάνω σε ποια πήγες να την περάσεις, σε stable global, stable china, developer china; Η miui 9 που πήγες να βάλεις ποια ήταν stable ή developer; Ήταν σίγουρα για το σωστό μοντέλο; Είχες ξεκλείδωτο bootloader;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Stable global πήγες να περάσεις ή ήταν και οι 2 stable global; Επίσης πώς πήγες να κάνεις την εγκατάσταση; Για να μπει σε edl το πρέπει να ανοιχθεί το κινητό και να το βάλεις από τα test points. Στον υπολογιστή σου το βλέπει το κινητό στην διαχείριση συσκευών;

Επεξ/σία από dkmaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δειχνει στην διαχειριση συσκευων οχι ως redmi 4x(με αλλη ονομασια) αλλα το κινιτο ειναι απενεργοποιμενω και δεν μπορω να το ανοιξω

Captureyjuytuyt.PNG

Επεξ/σία από Mr.kostas
Δημοσ.

Ok, αν δεν κάνω λάθος η μόνη λύση τώρα είναι να το βάλεις σε edl και να φλασάρεις fastboot rom. Για να γίνει αυτό το κινητό πρέπει να ανοιχθεί και να βρεις τα test points. Αν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον που ξέρει ή σε κάποιο σέρβις.

Δημοσ.

Αφου δεν μου ανοιγει το κινιτο καθολου οσες ωρες ειναι στο ρευμα θα το βαλω ολο το βραδυ να φορτιζει μπας και ανοιξει και μετα θα το παω σε σερβις αν χρειαστει μηπως ξερεις κανενα σερβις στην αθηνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...