Alex-V Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ενα netbook εχω lubuntu 16.04. Μετα απο ενα update του kernel στην εκδοση 4.13 απο 4.10, μου βγαζει κουλα στην οθονη. Κατα την εκκινηση, πηγα advanced και εκανα boot με τον 4.10. Ολα μια χαρα. Τι μπορω να κανω τωρα να μην μπαινει με τον 4.13? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Alex-V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 https://askubuntu.com/questions/216398/set-older-kernel-as-default-grub-entry δες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 μπορείς να ανεβάσεις τι μηνύματα σου βγάζει? Μπορείς να μπεις τουλάχιστον σε recovery mode και σε γραμμή εντολών από αυτόν τον kernel για να δεις τι μήνυμα λάθους θα σου πετάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μπηχτη ευχαριστω. Δε μου πεταει καποιο error..μου πεταει artifacts. Σαν να εγινε καποιο μπερδεμα με την γραφικων να σου δωσω να κταλαβεις. Αυριο θα ανεβασω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα