Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iPhone 5s μεταχειρισμενο
ειχα αφησει το κινητο να φορτιζει και να παιζει μουσικη απο το youtube κι οταν γυρισα μετα απο 5 λεπτα ειχε γινει ολη η οθονη οπως στη φωτογραφια. Μηπως ξερει κανεις ποιο να ειναι το προβλημα? SOS

26853749_2184917698402375_498150135_o.jpg

Δημοσ.

Αστοχια κακης ποιοτητας aftermarket οθονη πιθανοτατα. 

Καμια φορα γινεται και απος υπερθερμανση εξωτερικη ή εσωτερικη και φευγει αφου κρυωσει η συσκευη. Εαν οχι, πας για αλλαγη.

Δεν θεωρω πιθανο να μην παταει καλα καποια καλωδιοταινια αλλα εαν πιανουν τα χερια σου μπορεις να το ανοιξεις και να ελεγξεις. Προσοχη οταν το ανοιγεις γιατι εαν σηκωσεις την οθονη περισσοτερο απ οτι πρεπει κοβεις ευκολα την καλωδιοταινια του home button. Δεν ειναι δυσκολη δουλεια αλα θελει να πιανουν τα χερια σου και μικρο σταυροκατσαβιδο για τις εσωτερικες βιδες και αστερι για τις δυο εξωτερικες. Εγω μονος μου το επισκευαζω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το πηγες σε καταστημα να σου αλλαξουν την οθονη (irepair,κτλ) εχεις εγγυηση , αν δεν τοτε θες οθονη σιγουρα και επισκευη ξεκιναει απο 50 μεχρι 70 ευρω . 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GusHLR είπε

Αν το πηγες σε καταστημα να σου αλλαξουν την οθονη (irepair,κτλ) εχεις εγγυηση , αν δεν τοτε θες οθονη σιγουρα και επισκευη ξεκιναει απο 50 μεχρι 70 ευρω . 

Εαν δεν το κανεις μονος σου δεν αξιζει. Με 100 ευρω βρισκεις 5s μεταχειρισμενο. Ή το κανεις μονος σου (με 15 ευρω βρισκεις οθονη) ή πας για αλλα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chios είπε

Το πουλάς και γλιτώνεις από αυτό το πράμα που το λένε iPhone , και παίρνεις κάτι πιο καλό και σοβαρό τηλέφωνο.

Θα διαφωνησω καθετα μιας και το 5s μου απλα με αλλαγη μπαταριας εξακολουθει να ειναι απολυτα χρηστικοτατο και βολικότατο και ακομη παιρνει αναβαθμισεις λογισμικου. Μονο ελαττωμα η μικρη μπαταρια οπου λυθηκε με powerbank. Σαν δευτερο τηλεφωνο ειναι ΟΚ επιλογη ενα android αλλα οχι για εμενα ως πρωτο. Το SE μαλιστα σε παει πολυ πιο μακρια. 

Δημοσ.

το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσοι το είχαν - έχουν στην δουλειά μου  μια ζωή στην πρίζα το βλέπω να φορτίζει, εγώ το βλέπω πολύ αργό σε σχέσει με το xiaomi μου και στραβώνεσαι να διαβάσεις κάτι στο ιντερνετ. Δεν το θεωρώ σοβαρό τηλέφωνο ούτε business αυτό με την μπαταρία να μην αντέχει άνετα μια μέρα να μπορεις να κάνεις την δουλειά σου . Αυτό είναι δική μου γνώμη και δεν θέλω να θίξω κανέναν, ελεύθερη αγορά έχουμε ότι θέλει ο καθένας αγοράζει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chios είπε

το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσοι το είχαν - έχουν στην δουλειά μου  μια ζωή στην πρίζα το βλέπω να φορτίζει, εγώ το βλέπω πολύ αργό σε σχέσει με το xiaomi μου και στραβώνεσαι να διαβάσεις κάτι στο ιντερνετ. Δεν το θεωρώ σοβαρό τηλέφωνο ούτε business αυτό με την μπαταρία να μην αντέχει άνετα μια μέρα να μπορεις να κάνεις την δουλειά σου . Αυτό είναι δική μου γνώμη και δεν θέλω να θίξω κανέναν, ελεύθερη αγορά έχουμε ότι θέλει ο καθένας αγοράζει.

Δεν νομίζω ότι κάποιος επιλέγει 4" με το σκεπτικό να το εχει για browsing .Για πολλούς όπως και για εμένα είναι το ιδανικό μεγεθος. Το θέμα με την μπαταρία ναι το καταλαβαίνω. Όταν είμαι όλη την ώρα στα social media θέλει φόρτιση τρεις φορές την μέρα. Έχει όμως μια χαρά χρόνους αναμονής ,φορτίζει γρήγορα ενώ είναι παλιό κινητό έχει πολύ καλή κάμερα και ανταγωνίζεται χαλαρά τα σημερινά κινητά μεσαίας κατηγορίας (android)  . Ελπίζω πάντως και τα android κάποια στιγμή να φθάσουν στο σημείο να δέχονται υποστήριξη από την εταιρεία τους όσα χρόνια δίνει και η apple στις συσκευές της και όχι για ένα χρόνο και μετά γεια σας. 

Δημοσ.

Η καμερα ειναι πολυ καλυτερη απο τα μεσαιας κατηγοριας κινητα. Εαν ειχε OIS θα ηταν καμερα ναυαρχιδων. Αποδεδειγμενα και με specs αλλα και στην πραξη. Σε μπαρακι με 12 διαφορετικα τηλεφωνα μονο το 5s εβγαλε αποδεκτες εστω αναμνηστικες snapshoot φωτογραφιες.

Δημοσ.

Παιδιά δεν ήρθαμε να δούμε διαφορές στο IPhone 5s και αν κάνει για πρώτο η δεύτερο ... αυτό που ήρθαμε να γράψουμε είναι για να δούμε τι πρόβλημα έχει 

Δημοσ.

Το ξερουμε το προβλημα. Αλλαγη οθονης. Εαν  δεν το κανεις μονος σου δεν συμφερει θα ελεγα. Απο εκει και μετα πας σε ενα καταστημα service να σου βαλει μια νεα OEM η οποια θα ειναι αναγκαστικα χαμηλοτερης ποιοτητας με λιγο πιο ξεπλυμενα χρωματα, πληρωνεις και ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...