nikosdet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παρέλαβα το αδερφάκι του Pro (10,1") από τον Κωτσόβολο, αλλά δε μου ανοίγει καν.. Το λαμπάκι για φόρτιση ανάβει, αναβόσβηνε στην αρχή που προφανώς φόρτιζε, την επομένη που το ξαναείδα (το είχα αφήσει στην πρίζα) ήταν πλέον μόνιμα ανοιχτό. Κράτησα πατημένο το κουμπί λειτουργία κάμποση ώρα, τίποτα, το άφησα κ ξαναπροσπαθούσα αργότερα κ πάλι τίποτα. Το ίδιο κ με συνδυασμό κουμπιών Power κ μείωσης έντασης. Για παν ενδεχόμενο δοκίμασα κ άλλο φορτιστή μπας κ, μιας κ διάβαζα ότι π δικός του δεν είναι κ ο καλύτερος, αλλά προφανώς καμία αλλαγή. Επίσης το άλλο που παρατήρησα, κ πιθανώς να είναι κ η εξήγηση για το παραπάνω, είναι ότι γυρνώντας το τάμπλετ γύρω γύρω, ακούγεται από μέσα να κουνιέται (σαν να γυρνάς ανάποδα μία κούτα κ ακούγονται από μέσα τα περιεχόμενα να κουνιούνται). Δλδ υπάρχει κενό κ να δεν εφάπτεται καλά.. Έχει συμβεί σε κάποιον; Ψάχνοντας το στο νετ δυστυχώς δε φαίνεται να είμαι ο 1ος που εμφανίζει αυτό το πρόβλημα.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από nikosdet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Φιλε μην το σκεφτεσα καθολου να το πας πισω στον κωτσοβολο και να κανεις χρηση της εγγυησης αφου ειναι εντελως καινουργιο.Η αληθεια ομως ειναι πως επειδη και εγω το εψαξα πολυ δεν εχω δει απο καποιον αλλο να αναφερει τετοιου ειδους προβλημα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Φίλε Άκη ,καλορίζικο! 15 ώρες πριν, nikosdet είπε Καλησπέρα. Παρέλαβα το αδερφάκι του Pro (10,1") από τον Κωτσόβολο, αλλά δε μου ανοίγει καν.. Το λαμπάκι για φόρτιση ανάβει, αναβόσβηνε στην αρχή που προφανώς φόρτιζε, την επομένη που το ξαναείδα (το είχα αφήσει στην πρίζα) ήταν πλέον μόνιμα ανοιχτό. Κράτησα πατημένο το κουμπί λειτουργία κάμποση ώρα, τίποτα, το άφησα κ ξαναπροσπαθούσα αργότερα κ πάλι τίποτα. Το ίδιο κ με συνδυασμό κουμπιών Power κ μείωσης έντασης. Για παν ενδεχόμενο δοκίμασα κ άλλο φορτιστή μπας κ, μιας κ διάβαζα ότι π δικός του δεν είναι κ ο καλύτερος, αλλά προφανώς καμία αλλαγή. Επίσης το άλλο που παρατήρησα, κ πιθανώς να είναι κ η εξήγηση για το παραπάνω, είναι ότι γυρνώντας το τάμπλετ γύρω γύρω, ακούγεται από μέσα να κουνιέται (σαν να γυρνάς ανάποδα μία κούτα κ ακούγονται από μέσα τα περιεχόμενα να κουνιούνται). Δλδ υπάρχει κενό κ να δεν εφάπτεται καλά.. Έχει συμβεί σε κάποιον; Ψάχνοντας το στο νετ δυστυχώς δε φαίνεται να είμαι ο 1ος που εμφανίζει αυτό το πρόβλημα.. Προφανώς, κάτι δεν βιδώθηκε καλά,πήγαίνε Κωτσόβολo για να στο αντικαταστήσουνε άμεσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 d_crazy Σε ευχαριστω πολυ φιλε .Η συμβουλες και η βοηθεια σου μου ηταν χρησιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, AKISPIRAEUS είπε Φιλε μην το σκεφτεσα καθολου να το πας πισω στον κωτσοβολο και να κανεις χρηση της εγγυησης αφου ειναι εντελως καινουργιο.Η αληθεια ομως ειναι πως επειδη και εγω το εψαξα πολυ δεν εχω δει απο καποιον αλλο να αναφερει τετοιου ειδους προβλημα 4 ώρες πριν, d_crazy είπε Προφανώς, κάτι δεν βιδώθηκε καλά,πήγαίνε Κωτσόβολo για να στο αντικαταστήσουνε άμεσα . Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Τελικά με την τζάμπα χαρά μένω, ο Κωτσοβολος λέει δεν έχει απόθεμα κ δε θα το ξαναφέρει, οπότε δυστυχώς δε γίνεται αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Φιλε αυτο που σου λενε ειναι αστειο.Εφοσον το αγορασες απο κωτσοβολο και ειναι εντελως καινουργιο ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν και αν οχι με το ιδιο προιον με καποιο αλλο ιδιας αξιας.Μην το αφησεις ετσι ειναι κριμα να κοροιδευουν τον κοσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, AKISPIRAEUS said: Φιλε αυτο που σου λενε ειναι αστειο.Εφοσον το αγορασες απο κωτσοβολο και ειναι εντελως καινουργιο ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν και αν οχι με το ιδιο προιον με καποιο αλλο ιδιας αξιας.Μην το αφησεις ετσι ειναι κριμα να κοροιδευουν τον κοσμο. Έτσι ακριβώς. Να σου δώσουνε πιστωτικό να ψωνίσεις κάτι άλλο. Να κάνεις καταγγελία και στην αντ/πεια που τα εισάγει και στον συνήγορο του καταναλωτή γιατί δεν νοείται εντός 14 ημερών (ή 7) να χαλάσει και να μη σε εξυπηρετήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δεν καταλάβατε καλά, ή εγώ δεν το εξήγησα καλά. Δεν αρνήθηκαν πιστωτικό (ή επιστροφή χρημάτων που θα επέλεγα ως είχα δικαίωμα, γιατί άλλωστε να δεσμευτώ σε αυτούς αφού ήταν doa), αναφερόμουν μόνο στην αντικατάσταση γιατί αυτή προτιμούσα γιατί είχε καλή τιμή κ καλό πακέτο. Για την ιστορία, γιατί είναι σημαντικό και στην τελική αυτό είναι το χρήσιμο: ο αντιπρόσωπος της Chuwi στην Ελλάδα T2P ανέλαβε δίχως πολλά πολλά την αντικατάσταση. Έκαναν τον έλεγχο κ πλέον περιμένω να μου στείλουν νέο! Μπράβο τους λοιπόν κι ας το έχουν κατά νου όσοι το παίρνουν από Ελλάδα (στις μεγάλες αλυσίδες αλλά κ στα περισσότερα σκρουτζομάγαζα από ό,τι μου είπαν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα