what_if Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 ειμαι κατοχος του hi 10 plus απο την προσφορα του bangood k χθες τελειωσα το στησιμο του σε win κ android καλη κατασκευη πολυ ομορφη οθονη συμπαθητικο πληκτρολογιακι κ τατσπαντ πολυ αργη emmc (νομιζω ειναι η αχιλλειος πτερνα του) μνημη 4gb ,πολυ βασικο κ + για τετοιο μηχανακι σχετικα αδυναμα ηχειακα αλλα με καλουτσικο ηχο καμερες για τα πολυ βασικα μεγαλη μπαταρια κ αυτονομια καλουτσικα radios win 10 εβαλα ltsb που ειναι πιο ελαφρυα ,ακομα κ με tweaking ειναι απλως ανεκτο κυριως λογω αργης emmc στο android ειναι γρηγορο (antutu 60000+) κ εξισου απροβληματιστο με τα win ,η αυτονομια βεβαια ειναι -2 ωρες σε σχεση με τα win ,επισης υπαρχει twrp k root + μια 6αρα custom android φυσικα outdated εκδοση android 5 k security patch k φυσικα πολυ χλωμο να παρει αναβαθμιση αν το βρεις σε καλη τιμη (κατω απο 150€) αξιζει κ ως λαπτοπακι κ ως android tablet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Φιλαρακο με βοηθας πολυ αν και μερικα τεχνικα στοιχεια που μου εγραψες δεν τα πολυκαταλαβαινω.Ειμαι ενας μεσος χρηστης ταμπλετ και η βασικη χρηση που θα του κανω ειναι στο android για κανενα παιχνιδι και λιγο σερφαρισμα στο ιντερνετ και στα social.Aυτος ειναι και ο λογος που τα βασικα που με ενδιαφερουν ειναι η μπαταρια και να μην κολαει.Στα windows θελω να κανω μια απλη καθημερινη χρηση.Απο οτι καταλαβαινω λοιπον απο αυτα που μου εγραψες και σε ευχαριστω πολυ γι αυτο δεν θα εχω καποιο θεμα με το συγκεκριμενο ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 οχι δεν θα εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Η ελληνικη γλωσσα και η ελληνικη γραφη στο android υπαρχει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AKISPIRAEUS είπε Η ελληνικη γλωσσα και η ελληνικη γραφη στο android υπαρχει ετσι? ναι κανονικα και σε γλωσσα γραφικου περιβαλλοντος κ σε πληκτρολογιο windows οπως ειπα εγω εχω αλλαξει ,αν θυμαμαι καλα ηταν μονο αγγλικα win κ φυσικα οτι πληκτρολογιο θες οτι δεν καταλαβες απο το προηγουμενο ποστ πες να σου εξηγησω ,κυριως θεωρω οτι εχει πολυ αργο σκληρο δισκο Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από what_if 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Eυχαριστω πολυ φιλε με εχεις βοηθηση πολυ οπως και τα αλλα τα παιδια με τις γνωμες σας.Και φυσικα για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειμαι εδω και περιμενω να μαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σου βαζω κ μια φωτο για να ψηθεις το κιτρινωπο χρωμα στις οθονες ειναι επειδη τρεχουν flux η αντανακλαση ειναι επειδη του εχω βαλει tempered glass Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από what_if Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Νομιζω οτι οι 10.8 ιντζες σου παρεχουν πολυ καλή ευκρινεια οθονης και γενικα ειναι ενα ωραιο ταμπλετ.Οπως σου ειπα το μονο προβλημα που ειχα ειναι το θεμα μπαταριας γιατι την πατησα με ενα teclast το οποιο η μπαταρια διαρκουσε 2 ωρες maximum και ειχα τρελλαθει γι αυτο φοβαμαι μην παθω τα ιδια.Εχω τωρα ενα lenovo yoga tab 3 10.1 του οποιου η μπαταρια ειναι πραγματικα ατελειωτη.Πρεπει να δωσω αυτο λοιπον πρωτα για να παρω το chuwi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δεν το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο tablet αλλά από όσο το έχω ψάξει δεν διαπρέπει πουθενά, ούτε σαν Windows, ούτε σαν android. Γενικά είμαι τις άποψης ότι για σοβαρή εμπειρία χρήσης σε Windows tablet πρέπει να ανέβεις χρηματικά πολύ. Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσανατολιστεις σε ένα καθαρά android tablet που σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης από το συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John984 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα, καινούργιος στην παρέα, πήρα ένα Chuwi H10 Plus Tablet αλλά όταν έκανα update με το Driver Booster τους drivers της οθόνης και το άνοιξα στα windows δεν έβλεπα τίποτα εκτός από μαύρο. Έχετε καμία λύση για αυτό το πρόβλημα; Υ.Γ.Στα android είναι όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα φιλε John984 εκτος απο το θεμα που δημιουργηθηκε με το update που εκανες κατα τα αλλα πως ανταποκρινεται το ταμπλετ?Πριν κανεις αυτο το update τα windows πως δουλευαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, John984 είπε Παιδιά καλησπέρα, καινούργιος στην παρέα, πήρα ένα Chuwi H10 Plus Tablet αλλά όταν έκανα update με το Driver Booster τους drivers της οθόνης και το άνοιξα στα windows δεν έβλεπα τίποτα εκτός από μαύρο. Έχετε καμία λύση για αυτό το πρόβλημα; Υ.Γ.Στα android είναι όλα καλά. Φίλε μην ανησυχείς, μου έτυχε το ίδιο πρόβλημα. Πάτα το del όταν ξεκινά το tablet στα windows 10 και επέλεξε στo BIOS το 4ο κομμάτι που λέει Reset Windows. Μετά επιλέγεις την αποκατάσταση, το restore point που σίγουρα θα είναι όταν πέρασες τον Driver της οθόνης διότι μετά έσβησε λογικά όπως σε εμένα. Αυτό ήταν είσαι έτοιμος και απλά μην ξανακάνεις update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2018 στις 4:53 ΜΜ, AKISPIRAEUS είπε Δηλαδη ουτε για απλη οικιακη χρηση δεν κανει το android του? Και θελω να πω facebook gaming κτλ? Φίλε μου , οσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω οτι για την χρήση που το θές ειναι κομπλέ.Απλά ,όπως σε επισημάναν και άλλοι, αν θές μια πιο βαριά χρήση,πχ Photoshop ίσως να μην είναι ο,τι καλύτερο. Γενικώς όπως κατάλαβες είναι ενα πολύ καλό vfm αλλά πρέπει να έχεις υπόψιν ο,τι πληρώνεις παίρνεις(δηλαδή μην έχεις ακραίες απαιτήσεις, που εσύ δεν έχεις!) .Οπότε σε προτείνω με κλειστά τα ματιά να το πάρεις! Όσον αναφορά το update είναι ενα πρόβλημα για κάποιους , αλλά ευτυχώς το σώζεις εύκολα, απλώς μην κάνοντας το συγκεκριμένο update. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από d_crazy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/20/2018 στις 1:47 ΜΜ, John984 είπε Παιδιά καλησπέρα, καινούργιος στην παρέα, πήρα ένα Chuwi H10 Plus Tablet αλλά όταν έκανα update με το Driver Booster τους drivers της οθόνης και το άνοιξα στα windows δεν έβλεπα τίποτα εκτός από μαύρο. Έχετε καμία λύση για αυτό το πρόβλημα; Υ.Γ.Στα android είναι όλα καλά. το ιδιο προβλημα ειχα με το που περασε chipset drivers ,το εκλεισα πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο on/off to ξανανοιξα κ επανηλθε στα κανονικα του επισης νομιζω υπαρχει θεμα κ με τους καινουργιους vga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα σημερα αυτο το ταμπλετ και η αληθεια ειναι οτι εντυπωσιαστικα απο την στιβαρη κατασκευη αλλα και το desgn του τα οποια ειναι εξαιρετικα.Απο θεμα επιδοσεων ειναι ταχυτατο με πολυ γρηγορη αποκρυση.Τα windows 10 ειναι αψογα το μονο που θα πρεπει καως να περασωτην ελληνικη γλωσα γιατι ειναι αγγλικα.Το πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο και εξυπηρετικοτα.Περιμενο πλεον να δω πως θα τα παει και απο θεμα μπαταριας κατι το οοιο ειναι πολυ σημαντικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα