AKISPIRAEUS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στήν παρέα.Θα ήθελα γνώμες γιά το τάμπλετ αυτό από κάποιον που τό έχει χρησιμοποιήσει . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μένα , ειδικά για Ελλάδα, είναι μια καλή και οικονομική επιλογή. Στις βασικές χρήσεις (ιντερνετ,ελαφρύ gaming,word, ταινίες στο youtube) δεν θα έχεις θέμα.Το tablet όταν το πιάνεις σου δίνει μια premium αίσθηση, ενω το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ βολικό.Επιπλέον, αν σου αρέσει να σημειώνεις επάνω στον υπολογιστή ,με το πενάκι απλά θα το λατρέψεις.Το κακό για μένα είναι ο αδύναμος επεξεργαστής και ο ελάχιστος αποθηκευτικός χώρος(που βέβαια λύνεται βάζοντας μια SD κάρτα).Όποτε για βασική χρήση ή σαν 2ο tablet στο συνιστώ ανεπιφύλακτα! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από d_crazy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα φιλε και σε ευχαριστω για την γνωμη σου.Το χρειαζομαι για πρωτο ταμπλετ και οι προβληματισμοι που εχω ειναι η μπαταρια και η υποστηριξη ελληνικης γλωσσας.Οταν λες αδυναμος επεξεργαστης το λες για τα windows? To εχεις δουλεψει το συγκεκριμενο ταμπλετ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από AKISPIRAEUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2018 στις 10:43 ΠΜ, AKISPIRAEUS είπε Καλημερα φιλε και σε ευχαριστω για την γνωμη σου.Το χρειαζομαι για πρωτο ταμπλετ και οι προβληματισμοι που εχω ειναι η μπαταρια και η υποστηριξη ελληνικης γλωσσας.Οταν λες αδυναμος επεξεργαστης το λες για τα windows? To εχεις δουλεψει το συγκεκριμενο ταμπλετ? Η μπαταρία είναι νορμάλ βγάζει 4-5 ώριτσες, όσο για την ελληνική γλώσσα ,μην ανησυχείς την υποστηρίζει! Ναι , κυρίως για τα windows το λέω, και με αυτό εννοώ μην περιμένεις να σε βολέψει αυτό το tablet εαν είσαι λάτρης του βαρύ gaming ή τρέχεις βαριές εφαρμογές όπως το Illustrator. Ναι, το έχω δουλέψει αυτό το tabletακι αρκετά και μια γνώμη πιστεύω οτι μπορώ να πώ.Για απλή καθημερινή χρήση , δεν θα σε απογοητεύσει. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από d_crazy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Βασικα με ενδιαφερει η χρηση android πιο πολυ και κατα δευτερο λογο τα windows.H μπαταρια βγαζει 4-5 ωρες χρησης συνεχεια με ανοιχτο wi-fi? Εχω ενα lenovo yoga tab 3 και θελω κατι πιο γρηγορο. Εχω καει απο την μπαταρια ενος teclast που ειχα και τωρα οπως καταλαβαινεις προβληματιζομαι.Σε ευχαριστω πολυ παντως με βοηθας πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στο android θα σε βγάλει 1-2 ώρες παραπάνω.Δηλαδή 5-6 ώρες με μέτρια φωτεινότητα και συνέχεια ανοιχτό το Wi-fi. Σε επιδόσεις θα είναι περίπου ίδιο , το μεγάλο ατού του Chuwi Hi10 Plus είναι ξεκάθαρα οτι είναι 2σε1 και dual boot.Αν ενδιαφέρεσε για εξωτερικό,θα σε πρότεινα για την περιπτωσή σου με κλειστά μάτια αυτό :https://www.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi9-64GB-MTK8173-Quad-Core-8_4-Inch-Android-7_0-Tablet-PC-p-1238867.html?rmmds=search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 #AKISPIRAEUS είμαι κάτοχος το chuwi hi10 pro από αρχές Δεκέμβρη, το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά άλλοτε για πολλές ώρες και άλλοτε περιστασιακά. Το android δεν το έχω δουλέψει καθόλου , το βρίσκω πολύ άσκοπο να έχεις win 10 και να ασχολείσαι με android. Το ταμπλετ πάει αρκετά γρήγορα και η μπαταρία κρατάει περίπου 6-7 ώρες με φωτεινότητα στο 40%!!! Για καθημερινή χρήση είναι εξαιρετικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Φιλε nikos σε ευχαριστω πολυ για την αποψη σου την οποια μου εκφραζεις για το συγκεκριμενο ταμπλετ και πραγματι η βοηθεια η δικια σου αλλα και των αλλων φιλων ειναι πολυ σημαντικη για να παρω την αποφαση αν τελικα θα το αγορασω η οχι.Τελικα μαλλον απο οτι βλεπω μαλλον θα γινω κατοχος του συγκεκριμενου ταμπλετ και ανυπομονω να το δουλεψω και εγω για να εχω ιδια αποψη.Αρκει πρωτα να πουλησω το LENOVO YOGA TAB 3 που χρησιμοποιω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Να μην το πουλήσεις το lenovo να το κρατήσεις για android! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Γιατι το λες αυτο?Στο chuwi το android δεν ανταποκρινεται σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, AKISPIRAEUS είπε Γιατι το λες αυτο?Στο chuwi το android δεν ανταποκρινεται σωστα? To android του είναι παλιό και συγκριτικά με την εμπειρία χρήσης που σου προσφέρουν τα windows είναι η μέρα με την νύχτα...Για android το lenovo είναι μια χαρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστω φιλε με καλυψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θα συμφωνήσω με τον nikos. Η δουλεία σου θα γίνει ,αλλά στο android νομίζω θα έχεις καλύτερη εμπειρία χρήσης με το lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISPIRAEUS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη ουτε για απλη οικιακη χρηση δεν κανει το android του? Και θελω να πω facebook gaming κτλ? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από AKISPIRAEUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα