giorgos.e.1995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 τουμπανακι φαινεται , δεν ξερω καν αν αρκει μια 1080ti για να το δουλεψεις , αλλα λογικα θα αργησει να βγει , οποτε οποιος ενδιαφερεται θα εχει και το καταλληλο pc ετσι κι αλλιως . φαινεται οτι βελτιωνει πολλα πραγματα παντως . 10 λεπτά πριν, polyvios είπε Εγώ περιμένω το PIMAX 8K VR που θα βγει...Φυσικά θα πέσει πολύ μελέτη να δούμε αν αξίζει ακόμα!!! εχεις pc για 8k vr ? δωστο σε καμια rockstar αν ειναι να φτιαχνει εκει τα επομενα παιχνιδια της
aliakas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 καλά όποιος ήρωας το αγορασει όταν βγει να μας πει και πόσο του κόστισε μιας και δεν εισάγεται σχεδόν καθόλου στην ευρωπη ή σε πολύ λιγοστά τεμάχια και σίγουρα η πιθανοί αγοραστές του πρέπει πραγματικά να έχουν βαθιές τσέπες η ασύρματη συσκευή που λέει το άρθρο θα είναι έχτρα (θα κοστίζει γύρο στα 300-350 ευρώ) και θα λειτουργεί στην μπάντα των 60 Ghz όχι hz που λέει το άρθρο και δεν ξέρω ποιος νοήμων άνθρωπος θα το βάλει στο κεφάλι του επιπλέον για να λειτουργήσει σε τέτοια ανάλυση θα χρειάζεται και το κατάλληλο pc. θα πω απλά ότι η 1080ΤΙ δεν θα είναι αρκετή για τα απαιτητικά games για 90 fps και για ανέβασμα του ss (supersampling) οπότε ετοιμαστείτε για ένα κάρο λεφτα για το headset συν τον ασύρματο ανταπτορα συν το pc της nasa , για να αποκομίσετε στο τέλος την ίδια περίπου εμπειρία με το oculus rift των 400 ευρώ που τρέχει ικανοποιητικα σε ένα οποιοδήποτε pc με gtx1060 και πάνω
Omnigeek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε wireless θα ειναι το εχουν πει και έχουν δείξει και ενα βιντεάκι σχετικά , πάντως πρέπει να περιμένουμε κανα χρόνο πιστεύω https://www.theverge.com/2017/10/12/16463844/oculus-santa-cruz-standalone-headset-prototype-hands-on Ναι, όπως λέει δεν θα έχει καλώδια γιατί δεν θα συνδέεται με pc αλλά θα είναι αυτόνομο. Οπότε εκτός αν βρουν ένα μαγικό τρόπο στην oculus να χωρέσουν ένα δυνατό gaming PC μέσα στο headset δεν θα είναι full VR σαν το rift/vive.
nectons Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μωρέ και 16Κ σε κάθε μάτι να έχουμε αν δεν υπάρχει το software το κατάλληλο δεν....όσο για δύναμη εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα με 1050ti και πάνε λάδι όλα σε cv1. Αλλά και πάλι. Όλη η δύναμη είναι το software. Πρώτη η sony και μετά η oculus και κατόπιν το vive. Αν και κάτι μου λέει ότι το mixed reality της microsoft θα τους βουλώσει όλους εφόσον είναι πάνω στα windows και στο steam βασισμένο. 1440x1440 σε κάθε μάτι το lenovo / microsoft και με ένα καλώδιο μόνο και το ελαφρύτερο και ποιο άνετο από όλα και με μόλις 450 ευρώ. Κάτι μου λέει όταν θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα ότι όλα τα άλλα θα μπούνε στα κουτιά τους για αγγελία. Για να δούμε. https://www.microsoft.com/en-us/store/d/lenovo-explorer-windows-mixed-reality-headset-with-motion-controllers/8n5sn73q2xvg?activetab=pivot Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από nectons 2
s2117 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μιας και εγώ μόλις παρέλαβα (δεν το έχω βγάλει καν από το κουτί του ακόμα μιας και στο μεταξύ τραυματίστηκα και δε μπορώ για λίγες μέρες να πατήσω το πόδι μου ) το mixed reality που μου έστειλε σα δώρο ο αδερφός από τα ξένα.... Τι παιχνίδια έχουν βγει καλά (ή θα βγουν άμεσα) ?
kgian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, nectons είπε Μωρέ και 16Κ σε κάθε μάτι να έχουμε αν δεν υπάρχει το software το κατάλληλο δεν....όσο για δύναμη εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα με 1050ti και πάνε λάδι όλα σε cv1. Αλλά και πάλι. Όλη η δύναμη είναι το software. Πρώτη η sony και μετά η oculus και κατόπιν το vive. Αν και κάτι μου λέει ότι το mixed reality της microsoft θα τους βουλώσει όλους εφόσον είναι πάνω στα windows και στο steam βασισμένο. 1440x1440 σε κάθε μάτι το lenovo / microsoft και με ένα καλώδιο μόνο και το ελαφρύτερο και ποιο άνετο από όλα και με μόλις 450 ευρώ. Κάτι μου λέει όταν θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα ότι όλα τα άλλα θα μπούνε στα κουτιά τους για αγγελία. Για να δούμε. https://www.microsoft.com/en-us/store/d/lenovo-explorer-windows-mixed-reality-headset-with-motion-controllers/8n5sn73q2xvg?activetab=pivot 34 λεπτά πριν, s2117 είπε Μιας και εγώ μόλις παρέλαβα (δεν το έχω βγάλει καν από το κουτί του ακόμα μιας και στο μεταξύ τραυματίστηκα και δε μπορώ για λίγες μέρες να πατήσω το πόδι μου ) το mixed reality που μου έστειλε σα δώρο ο αδερφός από τα ξένα.... Τι παιχνίδια έχουν βγει καλά (ή θα βγουν άμεσα) ? Καλως ήρθαν και τα mixed reality. Μόλις παραλάβετε και τα στήσετε να έρθετε από το νήμα που έχουμε εδώ να γράψετε εντυπώσεις. Το κακό με τα περισσότερα mixed reality headsets είναι πως στερούνται βασικές αρχές άνεσης, δεν έχουν IPD adjustment και μικρόφωνο/ακουστικά. 2
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Aias είπε και οποιος εδω τα 600-700 ευρω για το 1ο νιωθει καπως μ.... Όχι απαραίτητα πιστεύω. Όποιος τα έδωσε ήξερε ότι αγοράζει μια νέα τεχνολογία, όσο εμείς περιμένουμε το καλύτερο όμως αυτός έχει ήδη την ικανοποίηση να το ζει, οπότε μπορεί γι'αυτόν να αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που έδωσε. 1
nectons Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, kgian είπε Καλως ήρθαν και τα mixed reality. Μόλις παραλάβετε και τα στήσετε να έρθετε από το νήμα που έχουμε εδώ να γράψετε εντυπώσεις. Το κακό με τα περισσότερα mixed reality headsets είναι πως στερούνται βασικές αρχές άνεσης, δεν έχουν IPD adjustment και μικρόφωνο/ακουστικά. Φυσικά! Δεν ήξερα ότι έχουμε ξεχωριστό νήμα. Εννοείται. Όσο για το θέμα άνεσης τα αντίθετα διαβάζω και βλέπω στο youtube από έγκυρους reviewers. Ότι δηλαδή λένε πως είναι αρκετά ποιο άνετο το Lenovo από oculus και Vive και αρκετά ποιο ελαφρύ!. Στα συν της άνεσης είναι το ένα και μοναδικό καλώδιο (που καταλήγει σε μια USb και μια HDMI θύρα) 4ων μέτρων και το ότι σηκώνεις την πρόσοψη δίχως να χρειάζετε να βγάζεις το headset κάθε φορά που θες να δεις κάτι η απλά να μιλήσεις η να ξεκουραστείς κλπ. Τώρα για το θέμα ακουστικών και μικροφώνου προτιμώ χίλιες φορές τα αυτόνομα BT που έχω και που ουδεμία σχέση έχουν με του Oculus (το Vive δεν το έχω δοκιμάσει αλλά επειδή έχω το Oculus το λέω). Εννοείται πως όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν κατόπιν εκτεταμένης δοκιμής (Τετάρτη παραλαμβάνω, Πέμπτη Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και μέσα στο Σ/Κ θα γράψω εντυπώσεις) γιατί πάντα κρατάω μικρό καλάθι όπου ακούω πολλά κεράσια !
nectons Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Οι σημαντικότερες αλλαγές στο HTC Vive Pro είναι η προσθήκη ενός ζεύγους οθονών τεχνολογίας OLED υψηλής ανάλυσης (αύξηση 78% στην ανάλυση, που βρίσκεται στα 2880 x 1600 pixels την ώρα που στο πρωτότυπο η ανάλυση ήταν 1080 x 1200 pixels) αλλά και η προσθήκη ενός ζευγαριού ακουστικών. Να διορθώσετε το άρθρο παιδιά γιατί δεν είναι έτσι. Η ανάλυση στο πρώτο Vive δεν είναι 1080χ1200 της κάθε οθόνης για κάθε μάτι και του νέου είναι 1440χ1600 η κάθε οθόνη για το κάθε μάτι. Το Vive Pro έχει σχεδόν την ίδια ανάλυση με τα νέα Mixed Reality της Microsoft αφού έχουν 1440χ1440 κάθε οθόνη για το κάθε μάτι. Οπότε διορθώστε το 2880 αφού είναι η συνολική ανάλυση και για τις 2 οθόνες. Το σωστό είναι αφού γίνεται πλέξη των οθονών και αυτό που λαμβάνει ο εγκέφαλος είναι το σύνολο της ανάλυσης των 2 οθονών θα πρέπει να λέμε για παράδειγμα για το Vive Pro 2880x3200, για το Mixed Reality 2880x2880 και για τα Oculus Rift / Vive 2160x2400 1
kgian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ίδια ανάλυση με το vive pro έχει και το samsung odyssey που είναι mixed reality.
Darthrevan7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω το καλύτερο είναι να περιμένουμε από το καλοκαίρι και μετά για ανακοίνωση των VR helmets που είναι σε εξέλιξη. Ήδη η IBM έχει κάνει τεράστιο βήμα προσπαθώντας να φέρει το SAO στην ζωή . ''Fingers crossed'' και περιμένουμε . Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Darthrevan7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα