Προς το περιεχόμενο

HTC U ULTRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ες σας τελικα αποφαφησα λογο οικονομικων προβληματων να μην παρω το ΟΡ5Τ επειδη θα μ ερθη 580 ευρω και βαλε.
1Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για την HTC και συγκεκριμενα για το HTC U ULTRA.
2Περνει αναβαθμισεις ;
3Η Καμερα τι βαθμολογια περνει στο DOXD ;
4Ειναι πολυ κοντα στο Στοκ Android το λειτουργικο της HTC ;
Το τελευταιο μου HTC που ειχα ηταν το 620 αλλα το πουλησα επειδη δεν ειχε ελληνικη γλωσσα πανω του αλλα αγγλικη μεγαλη απογοητευη.
Κοστιζει 325ευρω με μεταφορικα για Κυπρο πληρωμη με αντικαταβολη φυσικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλό τηλέφωνο αλλά έχει και αυτό τα μελανά του σημεία.

Δεν έχει μεγάλη μπαταρία παρόλο που έχει μεγάλο πάχος.

Μπορούσαν δηλαδή να βάλουν και μεγαλύτερη.

Έχει πάρα πολύ ευαίσθητο  πίσω κάλυμμα,το οποίο ενδεχομένως να θρυμματιστεί με την πρώτη του πτώση.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων,ο οποίος αν και βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, δεν καλύπτεται από το ίδιο τζάμι της οθόνης κι έτσι χαράσσεται πάρα πολύ εύκολα.

Η οθόνες(και οι δύο)είναι του LG V20 και η κάμερα του είναι ίδια με του HTC 10 που ο DxOMark την έχει βαθμολογήσει με 88 και το βίντεο με 86.

Τώρα όσο για τις αναβαθμίσεις έχει πάρει ήδη Oreo αφού ξεκίνησε με Nougat και νομίζω ότι θα πάρει και μια άντε δύο ακόμη.

Όσο αν είναι stock android ή φέρνει στο stock δεν το γνωρίζω προσωπικά αν και πέρασε από εδώ (δεν ήμουν εγώ )για ένα φεγγάρι.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Είναι καλό τηλέφωνο αλλά έχει και αυτό τα μελανά του σημεία.

Δεν έχει μεγάλη μπαταρία παρόλο που έχει μεγάλο πάχος.

Μπορούσαν δηλαδή να βάλουν και μεγαλύτερη.

Έχει πάρα πολύ ευαίσθητο  πίσω κάλυμμα,το οποίο ενδεχομένως να θρυμματιστεί με την πρώτη του πτώση.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων,ο οποίος αν και βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, δεν καλύπτεται από το ίδιο τζάμι της οθόνης κι έτσι χαράσσεται πάρα πολύ εύκολα.

Η οθόνες(και οι δύο)είναι του LG V20 και η κάμερα του είναι ίδια με του HTC 10 που ο DxOMark την έχει βαθμολογήσει με 88 και το βίντεο με 86.

Τώρα όσο για τις αναβαθμίσεις έχει πάρει ήδη Oreo αφού ξεκίνησε με Nougat και νομίζω ότι θα πάρει και μια άντε δύο ακόμη.

Όσο αν είναι stock android ή φέρνει στο stock δεν το γνωρίζω προσωπικά αν και πέρασε από εδώ (δεν ήμουν εγώ )για ένα φεγγάρι.

Μαλιστα αρα φορα ιδια καμερα με HTC 10 ακριβως και η οθονη του ειναι ιδια με το LG V20 να πουμε παρολο που εχει και διαφορετικη ονομασια ως HTC Ocean Note.
Το τελευταιο που ειπες δεν το καταλαβα περασε απο εδω δεν εισουν εσυ για ενα φεγγαρι αρα ??
Τζαμι δεν σκοπευω να του βαλω. Θηκη θα εχει μεσα υποθετω.
Επισης εχει ελληνικη γλωσσα στα μενου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ppppapadopouu είπε

Το τελευταιο που ειπες δεν το καταλαβα περασε απο εδω δεν εισουν εσυ για ενα φεγγαρι αρα ??
Τζαμι δεν σκοπευω να του βαλω. Θηκη θα εχει μεσα υποθετω.
Επισης εχει ελληνικη γλωσσα στα μενου ;

Με τα παιδιά που συνεργάζομαι και φέρνουν διαφορά κινητά δεν ήμουν τότε που φέρανε το Ultra.

Ελληνικά έχει με το καλημέρα.

Θήκη και να μην έχει σίγουρα πρέπει να πάρεις λόγο ότι είναι είπαμε απο γυαλί.

Τζαμί καλό θα ήταν να του βάλεις.

Γενικά είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ ευαίσθητο κινητό.

Ξέχασα να αναφέρω ότι φοράει τον ίδιο αισθητήρα με το Xiaomi Mi6 Plus και το Lenovo Moto G5 Plus

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...