Προς το περιεχόμενο

21 Grams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Re Konnak, tora ftaio ego na grapso kamia selida? Otan milousa gia arxitektoniki anaferomoun sto "aisthitiko" kommati tis. Les na anefera to paradeigma me to gigantiaio ktirio dipla se kapoio mikro neoklassiko gia statikous logous, epeidi iparxei o kindinos na pesei to proto kai na plakosei to deftero? Den exeis akousei pouthena oti i arxitektoniki einai kai texni, oti o arxitektonas pairnei kapoies apofaseis, gia tis opseis px tou ktiriou, gia ti morfi tous, to xroma, tis analogies kenon kai pliron?, Kanei me alla logia mia sinthetiki douleia, opos o zografos i o skinothetis!!!!, i opoia vasizetai kapou kai tin opoia den borei na dikaiologei me ena aplo "etsi mou goustare, etsi to ekana". Opos leme, "kallitexnis eimai, oti goustaro kano". E den einai etsi omos. Oloi exoun efthines. O zografos, o skinothetis, o gliptis, o mixanikos, oloi. Efthines apenanti ston anthropo, stin istoria, sto perivallon, ston politismo, pantou. To oti mia "kallitexniki epilogi" den skotonei, den arkei gia na vaftistei to apotelesma tis os "kalo", "evmorfo", "dikaio", ta tria, diladi, epipeda sta opoia krinetai ena ergo edo kai 2 xilieties kai kati xronakia (apo poious arage...). Psila grammata, tha mou peite....

Sto 21 gram exoume mia ksekathari epilogi. Pos dikaiologeitai, rotao ego tora. Den dikaiologeitai, einai i apantisi. Ginetai gia na kalipsei ta kena tou senariou kai kirios gia logous entiposiasmou. H tainia diasozetai apo tis para poli kales ermineies kai afto akrivos to trik.

Δημοσ.

To eida olo:

A)To stomaxi mou exei ginei kompos.Elpizw na min exei synefia avrio giati tha vrw mia karampina kai tha autoktonisw

B)Opws eipa,to mi grammiko synexes DEN einai apo mono tou asximo.Mporei na min xreiazetai-ontws Konnak,o Kirile exei dikio,ta idia tha eniwtha kai an den ypirxe-,mporei na diafwnw me ton Konnak sto montaz(tha protimousa merika pio megala stigmiotypa,wres wres itan poly apotomos,san na ithele na ginei David Lynch xwris logo,mperdeuontas kai ekplisontas) kai stin fwtografia-mou arese,apla den tin vrika skoteini,mallon realistiki tha tolmousa na pw-ALLA mporw na pw oti autos o tropos afigiseis me voithise na dw aitia kai skepseis pisw apo gegonota wste na mporesw na desw metaxy tous tous 3 prwtagwnistes kai tis zwes tous. Kai epipleon apo ena simeio kai meta to synithisa anetaaaaa

C)Apisteyti i gama thematikis:Anthrwpoi pou have to deal with death(gamw tin Agglia mou,den mporw na ekfrastw ellinika pleon!),have to deal with life after death,have to deal with love given by death,have to deal with life,have to deal with fate,have to deal with destiny.Kai kyriws :einai o thanatos to telos i mipws einai mia nea arxi gia autous pou menoun pisw...?Wres wres o nekros fenetai o tyxeros.Ta 21 grammaria pou xanei moiazoun me 21 tonous stis plates twn survivors

Telika einai poly sxetiko poso zygizoun auta ta 21 grammaria

D)APISTEYTO:3 ERMINIARES SE MIA TAINIA.Min sou pw oti itan toso kali pou thapsan tin ypoloipi tainia...

Δημοσ.

Α ρε Kaizer, με πρόλαβες. Καταπληκτικές ερμηνείες κι από τους τρεις, για τον Sean Penn το περίμενα, για τον Del Toro χάρηκα αλλά πιο πολύ για την Watts που μετά το Mullholand επιτέλους δίνει ρεσιτάλ.

Κι επίσης αυτός ο τρόπος αφήγησης στην ουσία θέλει να αποσυνδέσει την παράμετρο του χρόνου σα να μην έχει σημασία ακριβώς πότε γίνονται τα πράγματα, αρκεί που γίνονται.Σκεφτείτε το λιγάκι, σα να λέμε "κατάλληλος τόπος, κατάλληλος χρόνος", το αντίστροφο. Εσεις δεν έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν όντως το momentum είναι το κατάλληλο ή τελικά σε μερικά πράγματα δεν παίζει κανένα ρόλο;

Δημοσ.

Kaizersoze akoma kollimenos me ton Arxonta? An mou eksigiseis giati rotas etsi sto asxeto borei kai na apantiso, diaforetika tha theoriso oti ipotimas tin noimosini mou, koinos koroideveis (i toulaxiston etsi nomizeis), kati pou omologo oti den boro na katalavo giati to kaneis, an to kaneis.

Δημοσ.

Οι τρεις ερμηνείες όντως τείνουν να επισκιάσουν οτιδήποτε άλλο στην ταινία. Είναι ερμηνείες για όσκαρ - δεν έχω δει ακόμα το Monster (όπου παίζει το οσκαρικό της χαρτί η Θερόν) και το Mystic River (αντιστοίχως nomination του Τιμ Ρόμπινς), αλλά πόσο καλύτερες μπορεί να είναι οι ερμηνείες τους;;; Πραγματικά δίνουν ρέστα οι τρεις του 21 Grams.

Θα χορτάσουμε φέτος και τον Sean Penn...Άντε να ρθει και το Mystic River (οι τύποι στα Europlex αυτή τη φορά έπραξαν ως συνήθως και δεν ξέρω τι περιμένουν...Προβάλλεται όπως βλέπω στο cine.gr και στο Ηράκλειο, αλλά εδώ ούτε λόγος - ίσως λόγω καρναβαλιού).

Ναι ρε συ κάιζερ συμφώνησα πιο πάνω ότι δεν χρειαζόταν η συγκεκριμένη τεχνική, αλλά σίγουρα η ταινία είναι πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω λόγω αυτής.

Δημοσ.
Kaizersoze akoma kollimenos me ton Arxonta? An mou eksigiseis giati rotas etsi sto asxeto borei kai na apantiso, diaforetika tha theoriso oti ipotimas tin noimosini mou, koinos koroideveis (i toulaxiston etsi nomizeis), kati pou omologo oti den boro na katalavo giati to kaneis, an to kaneis.

Den thelw na ypotimisw tin noymosini kanenos,an den katalaves to post na sto exigisw:Lidoreis ton Inaritu giati den dexesai oti enas tropos skinothesias "arkei na einai wreos i endiaferon gia na yparxei" kai apaitis xrisimotita.Exigise mou,opws se rtwtisa kai rpin,o Arxontas pou toso sou arese-kai se mena arese,min prosvlithite i alloi- TI akrivws xrisimotita,ti minima,ti to ithikoplastiko exei na perasei ektos apo mia "wrea istoria"

Δημοσ.

Χθές είδα το Mystic river, πριν λίγο είδα το 21 grams και τώρα είμαι σε ένα πολύ σοβαρό δίλημα. Να αρχίσω τα ναρκωτικά ή να κόψω κατευθείαν τις φλέβες μου γιά να τελειώνουμε μιά κι έξω; (και να μη λείψουν τα ναρκωτικά από τον paredwse :P).

Κατά τη γνώμη μου, οι δύο καλύτερες ταινίες της χρονιάς, με ένα πάρα πολύ μικρό προβάδισμα στο Mystic river.

Δημοσ.

Den thelw na ypotimisw tin noymosini kanenos,an den katalaves to post na sto exigisw:Lidoreis ton Inaritu giati den dexesai oti enas tropos skinothesias "arkei na einai wreos i endiaferon gia na yparxei" kai apaitis xrisimotita.Exigise mou,opws se rtwtisa kai rpin,o Arxontas pou toso sou arese-kai se mena arese,min prosvlithite i alloi- TI akrivws xrisimotita,ti minima,ti to ithikoplastiko exei na perasei ektos apo mia "wrea istoria"

Πες τα χρυσόστομε γιατί αν τα λεγα εγώ θα γινόμουν...ερειστικός...:-)

Also, στο ΣΙΝΕΜΑ του μήνα το 21 γραμμάρια όπως και το σκοτεινό ποτάμι πήραν διθυραμβικές κριτικές (για όποιον ενδιαφέρεται :wink: το λέω), και έχει συνεντεύξεις Πεν, Ντελ Τόρο, Γουάτς και Ιναριτού. Ακόμα δεν τις έχω διαβάσει. Καλό τεύχος φαίνεται, μετά από καιρό.

Α, έχει και τον "Ανθρωποκυνηγό" του Μαν σε DVD! Γουστάρω...Πάντα μ' αρέσουν τα βράδια με Χάνιμπαλ :twisted:

EDIT: Σοβαρά dim;; Καλύτερο το Mystic; Πολύ πίκρα κι αυτό ε; Για πολύ στεναχώρια ο φετινός Φλεβάρης...Καλά το βλέπω τα Europlex στην παραλιακή πόλη πελοποννήσου θα το φέρουν μετά τα Όσκαρ...Γκρρρρρρ......

Δημοσ.

Loidoro=uvrizo, kakologo, sikofanto. Ekana ego tetoio pragma kai den to katalava? Otan kanei kapoios kritiki gia mia skinothetiki epilogi,(gia mia poli sigkekrimeni kai oxi gia oli tin tainia) "loidorei" to dimiourgo??? Oti peite. Nomizo oti tha prepei na afiso to stil me to opoio grafo kai na arxiso kai go tis malakies kai to xavale. Einai sigouro oti etsi tha sinennooumaste mia xara (kai afto einai oti pio xontro boro na po afti ti stigmi).

Etethei pote Kaizersoze thema "xrisimotitas, minimatos, ithikoplastikotitas' klp klp gia kapoia tainia kai den to katalava, episis? Sinepos, ksanarotao, pou kollaei i erotisi?

H arxiki sou erotisi itan: "An den eixe giristei o Arxontas, pesmou ti ligotero tha eixe o Kinimatografos apo pleuras ithikis,diapedagwgisis kai minimatwn??" Tralala tralalo, apantao ego. Se periptosi pou den egina katanoitos me ti mia, ksanaleo oti askisa kritiki mono se sigkekrimeni skinothetiki epilogi tou Iniaritou tin opoia ekrina mi aparaititi, "texnasma" gia na kallipsei ta kena tou senariou, kati pou se pollous arese, se allous tosous omos oxi!!! Ti sto kalo? Prepei na to ksanapo? Les kai isxiristike kaneis oti den einai sinolika kali tainia.

To mystic river pantos, einai kata ti gnomi mou poli kalitero apo to 21grams kai apotelei tin megaliteri apeili gia to ROTK se oti afora to Oscar kaliteris dramatikis tainias, me to ROTK na einai to favori (to leei kai to SINEMA, pou epikalestikate). Episis, to periodiko SINEMA exei "thidiramvikes" (ti ipervolikoi pou einai merikoi) kritikes gia tainies opos XXX, Road to Perdition (sigkrisi kai me Nono malista), Oionos!!!!!!! ka. (sel 118, 119 kai sxetika proigoumena tefxi). Gia opoion endiaferetai to leo kai go!!!! :wink:

Oriste, me sigxisate pali, megalo anthropo :X

Δημοσ.

Για κάτσε λίγο ρε φίλε...

kai na arxiso kai go tis malakies kai to xavale

Αναφέρεσαι σε μια μερίδα ατόμων στην οποία ανήκω; Εκφράστηκα ποτέ κατά αυτόν τον τρόπο; Πάντα εξέφρασα την άποψή μου με επιχειρήματα και ουδέποτε κάθησα να σου ανταπαντήσω για το χαβαλέ. Αυτό που χω boldάρει θεωρώ πρέπει να το πάρεις πίσω. Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει τελείως...Να προσέχουμε τι λέμε, και να προσέχουμε και τι ακριβώς λένε οι άλλοι και σε τι αναφέρονται. Μη μας αρχίσεις πάλι τα "εγώ είπα...το πρώτο σκέλος της πρότασης...η λέξη αυτή αναφερόταν...τα ιταλικά αυτοκίνητα.. κτλ κτλ".

Προφανώς έκανες κριτική στον Ιναριτού λες και είσαι ο Σκορτσέζε (γι' αυτό σου είπα ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις αδικαιολόγητη μια σκηνοθετική επιλογή ενός καταξιωμένου πλέον σκηνοθέτη), ενώ σε άλλα thread θεοποίησες το ROTK...Είναι μια αντίθεση ψιλοπροκλητική, γι΄αυτό και σου απάντησε ο ΚάιζερΣόζε.

gia na kallipsei ta kena tou senariou

Επειδή το χεις ξαναπεί και ποτέ δεν το δικαιολόγησες, μήπως θα μπορούσες να το κάνεις τώρα; Εγώ θεωρώ ότι είδα ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο.

Episis, to periodiko SINEMA exei "thidiramvikes" (ti ipervolikoi pou einai merikoi) kritikes gia tainies opos XXX, Road to Perdition (sigkrisi kai me Nono malista), Oionos!!!!!!!

Τι λες ρε παιδί; Εγώ είδα 2-3 άσσους(*) στο ΧΧΧ (οι υπόλοιποι 5-6 δεν καταδέχτηκαν καν να το αξιολογήσουν), Για το Οιωνός είδα πολύ μέτρια σχόλια (καλά σχόλια ήταν για τον σκηνοθέτη -με τα οποία εν μέρει συμφωνώ) και ακόμα πιο μέτριες έως κακές βαθμολογίες. Τα λέω μόνο γιατί μου κανε εντύπωση η διαπίστωσή σου - που δεν ισχύει. Όσο για το road to perdition ουδέποτε το σύγκρινε με τον Νονό απλά το έκρινε σαν μία από τις καλύτερες γκανκστερικές ταινίες μετά τον Νονό. Ξέρεις, και μένα είναι η ταινία που μου άρεσε πιο πολύ από πέρυσι, εσύ τη θεωρείς κακή ταινία;Φυσικά και άξιζε πολύ καλές κριτικές.

Ρε συ λες καλά λόγια για το Mystic River και φοβάμαι μήπως τελικά δεν μου αρέσει... :lol:

Εγώ δεν ξανασχολούμαι πλέον...απόκαμα...

Δημοσ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ....

ΣΙΝΕΜΑ, τεύχος Φεβρουαρίου

Οιωνός (Σελ 118): "...δεν ειναι μόνο η ευφιής επανάληψη όσων των καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο ιδιαίτερους δημιουργούς δημιουργούς μπλα μπλα... αλλά και ένα μείγμα μεταφυσικής αγωνίας μπλα μπλα. Κλειστοφοβικό, τρυφερό, περίτεχνο και εν τέλει προφητικό κλπ κλπ....κάτι παραπάνω απο ένα τυπικό δείγμα του σύγχρονου σινεμά, κλπ κλπ"

ΧΧΧ: Ο απόλυτος πράκτορας (σελ 119): "γενναίες δόσεις δράσης και ιλιγγιώδης ταχύτητα στο πιο χορταστικό θεάμα των τελευταίων χρόνων"

Δρόμος της απώλειας (σελ 119): "... το αριστουργηματικό δεύτερο φιλμ του Σαμ Μέντες (μετά το American Beauty)...δεν είναι μόνο το μοναδικό γκαγκστερικό φιλμ που μπορεί να συγκριθεί με το Νονό κλπ"

Ξέρετε τι θα έλεγε ο Γεωργίου, μια και τον παρακολουθώ τώρα, για τα παραπάνω???? Να μην πω.... Τα επισυνάπτω μόνο επειδή κάποιος πριν απο μένα επικαλέστηκε τις πολύ καλές κριτικές του περιοδικού για τα 21 γραμ και Σκοτεινό ποτάμι, με τις οποίες συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Μόνο που μου τη δίνει να στηρίζουν κάποιοι τις απόψεις τους σε απόψεις τρίτων, και κυρίως στις κριτικές περιοδικών, εφημερίδων, κλπ. Ο λόγος? Δείτε παραπάνω αποσπάσματα....

ΚΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ 21 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ: SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!

-Ενώ η Ναόμι Γουτς αμέσως μετά το θάνατο της οικογένειάς της δεν επιθυμεί να μηνύσει τον δολοφόνο, πολύ αργότερα ζητάει μετά μανίας από τον Σον Πεν να τον "καθαρίσει σαν αβγό".

-Ο Σον Πεν τελικώς αυτοπυροβολείται....γιατί άραγε?

Και άλλα πολλά, να μην συνεχίσω γιατί θα γράφω μέχρι το πρωί...

Και που γίνονται όλα αυτά????? (όχι στον Σπορ ΦΜ πάντως). Στο "ρεαλιστικό", "ανθρώπινο" 21 γραμμάρια...

Απαξιώ πλεόν να συνεχίσω αυτό το "διάλογο" με οποιοδήποτε επιμένει στο το ότι εγώ άσκησα κριτική στον Ινιαρίτου "λες και είμαι ο Σκορτσέζε" και ότι το "τόλμημα" μου αυτό, σε συνδυασμό με την (ανύπαρκτη) "θεοποίηση του ROTK", αποτελει και "πρόκληση" για ορισμένους. Κάντε μου αγωγή!!! Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά έχω το δικαίωμα να ασκήσω κριτική ακόμα και στον πρωθυπουργό τον ίδιο!!! Το "μαλακίες και χαβαλέ" δεν πήγαινε σε σένα Konnak. Δεν φταίω εγώ που έχεις αναλάβει το ρόλο συνηγόρου κάποιου άλλου και τούμπαλι!!! Απορώ, μάλιστα, που "αναγνώρισες"¨τον εαυτό σου. Πραγματικά δεν μιλούσα για σένα...

Δημοσ.

***** ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER *****

Γιατί αυτοπυροβολείται ο Sean Penn;

Και εγώ στην αρχή αυτό αναρωτήθηκα, αλλά μετά θυμήθηκα με ποιό τρόπο του είχε πει ο γιατρός ότι θα πεθάνει όταν σταματήσει να λειτουργεί η καρδιά του (θα πάθει ασφυξία). Αν προσέξεις το πως είναι γυρισμένη εκείνη η σκηνή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Paul ένοιωσε ότι πέθαινε εκείνη τη στιγμή και αυτοπυροβολήθηκε γιά να μην υποφέρει.

Δημοσ.

SPOILER ALERT ! ! !

-Ενώ η Ναόμι Γουτς αμέσως μετά το θάνατο της οικογένειάς της δεν επιθυμεί να μηνύσει τον δολοφόνο, πολύ αργότερα ζητάει μετά μανίας από τον Σον Πεν να τον "καθαρίσει σαν αβγό".

Αρχικά δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της. Είναι πιο πολύ συντετριμμένη παρά οργισμένη. Όταν αργότερα -χρονικά απ' ότι θυμάμαι ήταν χρόνια αργότερα- γνωρίζει τον Σων Πεν, μετά από τόσο καιρό δεν έχει καταφέρει να συνεχίσει τη ζωή της, ή να την επαναφέρει στον κανονικό της ρυθμό. Η οργή μέσα της συσσωρεύτηκε όλο αυτό το διάστημα, και κάποια στιγμή θα εκφραζόταν. Η αποκάλυψη του Σων Πεν ότι έχει την καρδιά του συζύγου της, είναι η αφορμή να αποδεχτεί την ύπαρξη του εφιάλτη που την ταλαιπωρεί, από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει και τον οποίο δεν μπορεί να ξορκίσει, και θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να διοχετεύσει την οργή της, εκδικούμενη τον υπαίτιο. Δε θεωρώ ότι είναι και ιδιαίτερα δυσνόητο σημείο αυτό - ειδικά με την "τεχνική" του (που τόσο κατηγόρησες) στο δίνει πολύ ωραία αυτό ο Ιναριτού.

Στο άλλο με κάλυψε ο dim_b.

Για γράψε και άλλα, να στα εξηγήσουμε...Άρα μήπως δεν την πολυπρόσεχες-πολυκατάλαβες; Ρε αδερφέ, πες τη γνώμη σου, αλλά τα σεναριακά κενά (τουλάχιστον αυτά που έχεις βρει εσύ) δεν υπάρχουν, τι να κάνουμε...Γι' αυτό σου πα ότι αναφέρομαι στα επιχειρήματά σου τα οποία πιστέυω είναι λανθασμένα.

Είμαι συνήγορος μόνο του εαυτού μου, και απλά υιοθέτησα ένα παρόμοια προκλητικό στυλ με το δικό σου:-). Τι μανία είναι αυτή με την ηλικία;

Και ναι, ο δρόμος της απώλειας είναι αριστουργηματικό φιλμ, και όσο για αυτά που γράφεις για χΧχ και Οιωνό, πρόσεξες σε ποιά στήλη είναι;;; Στη στήλη Filmnet, όπου αναφέρει τις ταινίες που θα παιχτούν εκεί αυτόν τον μήνα. Λόγω κάποιας σύμβασης με το συνδρομητικό, στη συγκεκριμένη στήλη δεν περιέχονται κριτικές, παρά μόνο γενικά taglines, που θα σου δώσουν κάτι ενδιαφέρον για να δεις ακόμα και την μεγάλη των μπάτσων σχολή no 7 (πρόσεξες ότι δεν έχει αστεράκια;). Επειδή έχω τα παλιά τεύχη, όταν είχαν βγει οι εν λόγω μούφες, διάβασα πολύ κακές κριτικές (ειδικά για την άθλια αμερικανομπούρδα). Οπότε πάλι λάθος ήσουν στο παραπάνω μήνυμα. Σαν κριτικές αναφέρω άρθρα που βρίσκονται στο main body του περιοδικού, όχι στις διαφημιστικές τελευταίες σελίδες. Αλλά και πάλι για σένα το είπα που σου αρέσει να στηρίζεσαι σε κριτικές.

Μόνο που μου τη δίνει να στηρίζουν κάποιοι τις απόψεις τους σε απόψεις τρίτων, και κυρίως στις κριτικές περιοδικών, εφημερίδων, κλπ.

Το λες εσύ αυτό; Ε τώρα γίνεσαι γραφικός! Λοιπόν παραθέτω κάποια κομμάτια από αυτά που λέγαμε σε παρόμοια διαμάχη στο άλλο τόπικ για τα βραβεία:

Fantazomai oti to les mono kai mono gia na ipostirikseis tin apopsi sou. Sinithos, omos, den stirizoume mia prosopiki ektimisi pano se mia alli episis prosopiki ektimisi!!!! Ti stirizoume se mia genikoteri alitheia, se mia statistiki meleti, se ena peirama, se kati antikeimenikotero kai -an ginetai- apodedeigmeno telospanton, kai sigoura gnorizeis ti leei i "statistiki" sto sigkekrimeno thema (vlepe px imdb px, vlepe xrises sfaires klp).

Rotao, pou to stirizeis, pos prokiptei afto (to oti diladi to ROTK einai xeirotero apo ta proigoumena 2), alla akoma na paro apantisi. Einai apla i apopsi sou? An einai apla i apopsi sou tote i erotisi sou den stekei. An stirizetai se kati allo (tis gnomes kapoin egriton kritikon px) tote tha ithela na matho poio akrivos einai afto pou se kanei na diatiponeis mia tetoia erotisi (giafto kai anefera ena gnosto site, des px kai to yahoo).

Me to simpatheio alla afto to minima ekfrazei tin diki sou prosopiki apopsi giati to ROTK einai xeirotero apo ta 2 proigoumena. Den to stirizeis pouthena (opos sou eipa sta 2 proigoumena mou minimata) kai sinepos i apopsi sou oti "edo den piran oscar to 1 kai 2 pou itan kalitera, tha parei to 3?" DEN STEKEI. Ektos kai an iparxei kapoio allo minima sou se kapoio allo topic pou na paratheteis tis apopseis triton, tis apopseis gnoston kai egriton kritikon, anthropon tou cinema genikotera kai pano stis opoies vasizeis tin apopsi sou oti to ROTK den aksizei na parei oscar giati einai xeirotero apo ta FOTR kai TTT. [...] to epimaxo sxolio sou DEN STIRIZETAI POUTHENA, DEN STEKEI. Afta.

Αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...