Ελλεν Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε ένα αδιέξοδο που έχω πέσει τελευταία. Λόγο προβλήματος που είχα υγείας έπρεπε να περάσει καιρός μέχρι να ξεκινήσω ξανά γυμναστική. Με τα πολλά με τα λίγα ξεκίνησα σιγά σιγά αλλά για να επανέλθω σίγουρα χρειάζομαι κάποιον άνθρωπο «πάνω από το κεφάλι μου» να ξέρει τη δουλειά του και πως να τα καταφέρει ώστε να επανέλθω. Και το πρόβλημα είναι το εξής. Η αναζήτησή μου τόσο καιρό πέφτει στο κενό. Γυμναστήρια μόνο ενδιαφέρονται για το χρήμα και αυτοί που είναι μέσα αντί για να δώσουν βοήθεια ή αποτέλεσμα να τρώνε γαριδάκια και να φλερτάρουν. Για πέρσοναλ σε γυμναστήριο σχεδόν άφαντοι. Ζήτημα να έχω βρει έναν με το ζορι με ποσά εξωφρενικά για δυο φορές την εβδομάδα. Και θέλω να ρωτήσω το εξής. Τι στο καλό πρέπει να κάνουν όσοι είναι σε περίοδο που προσπαθούν να επανέλθουν από μια ασθένεια ή έναν τραυματισμό; Το παλεύουν μόνοι με φόβο μην γίνουν χειρότερα ή σκάνε ένα κάρο λεφτά κάπου και πάλι παλεύουν μόνοι τους; Έχω απελπιστεί πολύ. Και πιο πολύ με λυπεί το γεγονός ότι ακόμα πολλά γυμναστήρια και γυμναστές νοιάζονται για το χρήμα και όχι το να βοηθήσουν κάποιον. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Κάθε ιδέα και πρόταση καλοδεχούμενη γιατί η αναζήτηση έπιασε πάτο δυστυχώς.
xrhstosiak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 τα πραγματα ειναι οπως τα λες για πολλα γυμναστηρια και γυμναστες... οποτε η λυση ειναι το προσωπικό διαβασμα και μελετη, βιβλια και youtube , με προσοχη και οχι ακροτητες θα σου προτεινα για μελετη το βιβλιο Super Joints του Pavel Tsatsouline ( και γενικα τα βιβλια του) θα το βρεις ευκολα και free με λιγο ψαξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα