Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα θεμα σχετικα με το ασυρματο ιντερνετ στο λαπτοπ μου το οποιο ειναι Lenovo G700. Αλλαξα το ονομα του υπολογιστη απο τις ρυθμισεις πατωντας "Ο υπολογιστης μου" και επειτα "Ιδιοτητες" , και απο Lenovo Pc το εκανα "New Pc". Απο τοτε το λαπτοπ δεν εχει ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ ενω προηγουμενως ειχε κανονικα. Να διευκρινισω οτι συνδεεται κανονικα σε οποιοδηποτε αλλο δικτυο ασυρματα, οποτε μη μου αναφερετε για drivers κτλ, γιατι ειμαι σιγουρη οτι κατι φταιει με την αλλαγη του ονοματος και τις ρυθμισεις των windows. Επισης οι αλλες συσκευες, οπως κινητο κτλ συνδεονται κανονικα. Και τελος, μπορω να συνδεθω ενσυρματα με καλωδιο. Η αντιμετωπιση προβληματων δεν εδειξε τιποτα, το ρουτερ ειναι μια χαρα. Αν θελετε να σας στειλω φωτογραφιες κτλ για να διευκολυνση, πειτε μου τι θελετε ακριβως και θα το στειλω. Θα ημουνα ευγνωμων αν μπορουσατε να βοηθησετε την κατασταση. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανα ρεσταρτ το ρουτερ εκανες?  Βασικα βγαλε το τροφοδοτικο απο το ρευμα για κανα 5λεπτο.

Επεξ/σία από rfc
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rfc είπε

κανα ρεσταρτ το ρουτερ εκανες?  Βασικα βγαλε το τροφοδοτικο απο το ρευμα για κανα 5λεπτο.

Δε φταίει το ρούτερ, το είχα κάνει ναι.  Και το πρόβλημα το έχω 1 χρόνο και βάλε, απλά επειδή είχα το λάπτοπ σε γραφείο με ethernet δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα το ασύρματο. Τώρα όμως είναι κουραστικό να θες να το μεταφέρεις και να μην έχει σύνδεση. Όπως είπα, όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται, αυτό όχι. Όπως και ότι το λάπτοπ στο σπίτι ενός φίλου μου πιάνει κανονικά ασύρματο. Είχα δει μήπως φταίει το anti virus , διέγραψα το λάπτοπ από τη cyta gateway και το ξαναπροσθεσα μήπως φτιάξει, αλλά τίποτα. 

Δημοσ.

Αλλους drivers στην ασυρματη καρτα σου βαλε και δες επισης αν υπαρχει update firmware για το ρουτερ σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και μια εβδομάδα το κινητό μου δεν συνδέεται στο wifi του ρούτερ μου. Ενώ μέχρι τωρα συνδεόταν κανονικότατα. Υπέθεσα ότι φταίει το ρούτερ, έκανα επανεκκίνηση, έκανα reset αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οι άλλες συσκευές που έχω συνεχίζουν να συνδέονται κανονικά όπως πάντα. Μετά σκέφτηκα ότι φταίει το κινητό, έκανα επανεκκινήσεις, έβγαλα μπαταρία, διέγραψα το δίκτυο από τη  μνήμη και το ξανάβαλα, τίποτα. Εντωμεταξύ συνδέεται μια χαρά σε άλλα ρούτερ. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι μόνο μεταξύ του συγκεκριμένου κινητού με το συγκεκριμένο ρούτερ. Καμιά ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...