tmgiorgio24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 καλησπέρα .σκέφτομαι να πάρω προβολέα κυρίως για να βλέπω καμιά μπάλα ,f1 , ταινίες κ παιδικά για τα μικρά έχω πάρει ένα πανί brauteck 120" (δεν ξέρω άμα έκανα καλά). η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 3 μέτρα κ η απόσταση που θα στηθεί ο projectoras περίπου στα 4 .οι απορίες μου είναι οι εξής 1. είναι δύσκολο να στηθεί ο projectoras στο κέντρο του πανιού άμα είναι στα πλάγια από δεξιά η αριστερά θα μπορεί να κεντράρει η οθόνη η καλύτερα να προτιμήσω τρίποδο; 2. τι προτείνετε για πρώτο progectora με buget 700-800 euro; ( για Benq w1110 είδα καλά σχόλια) 3.DLP vs 3lcd ποιοι είναι καλύτεροι με το buget που ανάφερα 4. Ansi Lumens βλέπω απο 2200 εως 3200 ποιο είναι προτιμότερο ,τι ρόλο παίζει αυτή η τιμή?
Jiakometi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Ο Benz 1110 που αναφέρεις είναι μια χαρά για αυτήν την κατηγορία. Ίσως να κοίταζες και τον 1190 σε αυτά τα χρήματα, ή τον 1070 λίγο ψηλότερα. Βλέποντας τον χώρο σου θα τον τοποθετούσα στο ταβάνι και για να αποφύγω « ατυχήματα » αλλά και μια να μην τον τοποθετώ και εστιάζω συνεχώς. Σε αυτήν την κατηγορία, οι δυνατότητες lens shift κλπ που ευκολύνουν την τοποθέτηση σπανίζουν οπότε θέλει καλό μέτρημα και υπολογισμούς. Τα ansi lumens είναι μονάδα μέτρησης φωτεινότητας. Όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο καλύτερα. Αλλά η φωτεινότητα από μόνη της δεν είναι το απόλυτο κριτήριο. Βέβαια υψηλή Φωτεινότητα επιτρέπει προβολή και την ημέρα και με τα παράθυρα που βλέπω καλό είναι να πας σε κάτι φωτεινό. Οσο για την επιλογή μεταξύ Dlp ή lcd είναι μια μεγάλη συζήτηση. Τα χαρακτηριστικά των πάνελ έχουν τα συν και τα πλην τους. Σε αυτό το στάδιο δεν παίζει νομίζω μεγάλο ρόλο, αλλά και στο budget, νομίζω ότι οι Dlp είναι μονόδρομος. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι οι 120 ίντσες θα σε αποζημιώσουν σε ανάλυση 1080. Με μία προσθήκη ενός ηχητικού συστήματος η εμπειρία θέασης θα απογειωθεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα