Προς το περιεχόμενο

Canon Selphy CP1200 @ Public 68.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Το γραφω και ποιο κατω πως αυτος που δεν τον νοιαζει οτι πληρωνει 3 φορες πανω ισως και παραπανω για μια φωτογραφια δεν θα κατσει να ψαξει για προσφορα.

Εγω απο την αλλη προτιμω να εχω τις φωτογραφιες σε σκληρο δισκο να τις βλεπω στην 50αρα Plasma και οχι σε ενα χαρτακι 10Χ15 που να γυρναει απο χερι σε χερι και να θελω μεγενθυντικο φακο για να την δω καλυτερα.

Εχω 10 χιλιαδες φωτογραφιες και δεν ειμαι απο αυτους που παιρνουν τους δρομους με την φωτογραφικη σκεψου να ημουν ποσες θα ειχα, που να ηθελα να τις εκτυπωσω.

Έτσι βλέπω και εγώ τις φωτογραφίες.  Πάντα τύπωνα μία - δύο φωτογραφίες για τα καδράκια ή για να τις δώσω. Προσπάθησα να το κάνω με  inkjet  και δεν με βόλεψε, γιατί όποτε τον χρειάστηκα  είχε πρόβλημα με τις κεφαλές.  Τελικά  το κόστος στον inkjet  ήταν τελείως ασύμφορο. 

Εκτύπωση σε φωτογραφείο  θα δώσω μόνο όταν έχω πολλές φώτο από γάμο - βαφτίσια, δηλαδή σχεδόν ποτέ.

Ο canon  είναι πάντα εκεί να τυπώσει όποτε τον χρειαστείς, και κυρίως μπορεί να  τυπώνει η γυναίκα φωτογραφίες από το κινητό όποτε θέλει, χωρίς να με ζαλίζει.  Με τις 100 φωτογραφίες που έχει ένα κουτί αναλώσιμων, θα περάσω τουλάχιστον δύο χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, anivas11 είπε

Έτσι βλέπω και εγώ τις φωτογραφίες.  Πάντα τύπωνα μία - δύο φωτογραφίες για τα καδράκια ή για να τις δώσω. Προσπάθησα να το κάνω με  inkjet  και δεν με βόλεψε, γιατί όποτε τον χρειάστηκα  είχε πρόβλημα με τις κεφαλές.  Τελικά  το κόστος στον inkjet  ήταν τελείως ασύμφορο. 

Εκτύπωση σε φωτογραφείο  θα δώσω μόνο όταν έχω πολλές φώτο από γάμο - βαφτίσια, δηλαδή σχεδόν ποτέ.

Ο canon  είναι πάντα εκεί να τυπώσει όποτε τον χρειαστείς, και κυρίως μπορεί να  τυπώνει η γυναίκα φωτογραφίες από το κινητό όποτε θέλει, χωρίς να με ζαλίζει.  Με τις 100 φωτογραφίες που έχει ένα κουτί αναλώσιμων, θα περάσω τουλάχιστον δύο χρόνια.

Και εγώ να σου πώ την αλήθεια για αυτό το πήρα.

Ναι οκ έχω βρεί με 10€ για 100 φωτογραφίες, αλλά άντε μάζεψε τόσες, αν θέλεις 10 τι κάνεις; περιμένεις να βρείς άλλες 90 από κανέναν γείτονα και φίλο;

Στα πολλά σε φωτογραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...